- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #20.361
zaten adete göre hesaplarsak çok oluyor canım bizim senin ne zamandı son adet benim 26 ekimEvet ama benım dondurulmuş oldgu için transfer tarıhı alınması gerekır dedı diğer doktorda bilmiyorum artık
Öyle bakarsak ikimizde 7 haftalık oluyoruz 2 gün var aramızda öyle olursa ben 1 hafta geriden geliyoumzaten adete göre hesaplarsak çok oluyor canım bizim senin ne zamandı son adet benim 26 ekim
28 ekim canım benım transferım 21 aralık. Adetın 25. gun transfer oldumzaten adete göre hesaplarsak çok oluyor canım bizim senin ne zamandı son adet benim 26 ekim
Canım sen transfer ne zaman oldun?Öyle bakarsak ikimizde 7 haftalık oluyoruz 2 gün var aramızda öyle olursa ben 1 hafta geriden geliyoum
benimde 26 ekim adetim canım transfer 11 kasım eğer son adete göre hesaplanırsa ikimizde 7 hafta oluyoruz ben 1 hafta geriden geliyor oluyorum anlamadım gitti28 ekim canım benım transferım 21 aralık. Adetın 25. gun transfer oldum
Ben transfer gunume uygun gidyorum kese gormem yolk gormem hepsi uyumlu adet gunume gore 2 hafta gerıden gelıyorumÖyle bakarsak ikimizde 7 haftalık oluyoruz 2 gün var aramızda öyle olursa ben 1 hafta geriden geliyoum
neden transferin o kadar uzun oldu geç mi kalınlaştı rahiminCanım sen transfer ne zaman oldun?
Ama senın transfer cok normal sen 7 haftalıksın donsurulmuş degıl senın buyuk ihtimalbenimde 26 ekim adetim canım transfer 11 kasım eğer son adete göre hesaplanırsa ikimizde 7 hafta oluyoruz ben 1 hafta geriden geliyor oluyorum anlamadım gitti
Yok canım lucrin vuruldum ben oyle gec oluyo onu kullanıncaneden transferin o kadar uzun oldu geç mi kalınlaştı rahimin
Benimde dondurulmus canim bilmiyorum artik herkesin farkli demekki saglikli olsunda insallahEvet ama benım dondurulmuş oldgu için transfer tarıhı alınması gerekır dedı diğer doktorda bilmiyorum artık
hee o neden canım ne işe yarıyor sen bülent tıraşa mı yaptırmıştınYok canım lucrin vuruldum ben oyle gec oluyo onu kullanınca
Bahcecinın sitesıne giriyorum o da transfer gunune 2 hafta konulup hesaplanır dıyo donsurulmuş embrıyo içinneden transferin o kadar uzun oldu geç mi kalınlaştı rahimin
Canım bahcecının sitesındede yazıyo dondurulmuşlara transfer gunune 2 hafta konulup hesaplanır dıyoBenimde dondurulmus canim bilmiyorum artik herkesin farkli demekki saglikli olsunda insallah
Evet canım bulent hoca. Vucut kendı hormon salgılamıyo baskılıyolar rahımı kontrol altına alıyolar verdgı ilaclar sadece hormon oluyo vucutta boylelikle transfer gununu ilk başta daha soyluyolarhee o neden canım ne işe yarıyor sen bülent tıraşa mı yaptırmıştın
bende hesapladım 7+3 çıktım o zaman 1 hafta geri oluyorum canım ben sende hesaplama yap ben senin için yaptım hatta tam bugün 6 hafta gözüküyor yarın 6+1 oluyorCanım bahcecının sitesındede yazıyo dondurulmuşlara transfer gunune 2 hafta konulup hesaplanır dıyo
bülent hoca ne diyor canım bu duruma birde ne kadara mal oldu toplam sanaEvet canım bulent hoca. Vucut kendı hormon salgılamıyo baskılıyolar rahımı kontrol altına alıyolar verdgı ilaclar sadece hormon oluyo vucutta boylelikle transfer gununu ilk başta daha soyluyolar
Anladim.canim benim adete gore dun 5+4 du doktorum haftasina gore kesesi uyumlu dedi sadece o kadar onemli olan saglikla devam edip gelismesi inslalah guzelce gelisirCanım bahcecının sitesındede yazıyo dondurulmuşlara transfer gunune 2 hafta konulup hesaplanır dıyo
En erken 6 veya 7.gun idrar kan ise zaten cikar 6 7 de az da olsaKizlar, hayırlı akşamlar heekese 6. Gün embiryosu ile sizce en erken hangi gün bakmalıyım teste ?
He gülüm transfere göre hesapladı bat 25 ekim benim ona göre 8.haftada oluyorum. Digeri daha küçük ya o şu an 5+6. 5 gün gerideydi son kontroldeSenın 2 tane vardı birisi arkadan gelıyodu o da mı 6+4?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?