- 30 Nisan 2018
- 740
- 1.412
- 63
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #1.981
canım affına sığınarak soracağım, siz şimdi tüp bebek planlamadan mı tedavi oldunuz yani? her halükarda toplanmayacak mıydı yumurtalar? kusura bakma anlayamadığım için sordummerhaba kızlar,
bende istanbul tüp bebekte aret kamar ile tüp bebek yapıyoruz.
daha önce 2 deneyimim oldu negatif sonuclandı. amh değerim ve erkek sperminde sıkıntı var.
klomen tedavisi uyguladı Aret Bey suanda 3 yane yumurtam var ve bugun karar vermemiz gerekiyor, toplayalımmı bir dahaki ayımı bekleyelim.
1. tüp bebekte 6-10 arasıydı folikül, 1 yumurta tane 5.güne gitti
2. tüp bebekte 4 foliküldü 1 yumurta 5.güne gitti.
ama aralarda baktırdıgımda 10 folikül gözüktüğü günlerde oldu, tabi o zaman rutin muayeneydi tüp bebek sürecinde değildim.
sizce ne yapayım? eğer toplatıucaksam bu aksam iğne yapmam lazım. cuma toplanacak
Evet, hayırlısı böyleymiş. Rahmin durumunu anlayamıyoruz tabigeç olsun güç olmasın canımmm
Ay ne kadar fenalar ya. Okurken bile içim gitti. Benim de yakin akrabalarim gebeligini benden sakladi, en son ben ogrendim. Sebebi malum. Sen icini ferah tut, gercekten iyi insanlar var bunlari bosver aman diyim.Komşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dedilerçocuğum olmadığı içinmiş
canım ben olmaz diye biliyorumHanimlar sizce ovulasyon testiyle gebelik belli olur mu dayanamayip yaptim koyu cizgi cikti
Simdi okudum ya, gercekten inanamiyorum hic kulak asmamak lazim bir tane mimikleriyle bile insani strese sokuyorlar. Allahtan pandemi var da kurtuluyoruz cogundan aslinda. Bana da yakinlarimdan biri sen bebegi bile tup yapiyorsun normal dogum yapamazsin dedi. Daha ortada hicbir sey yokken olmayan bebegin dogumundan asagiliyor beniBu sürece girdim gireli hiç strese gitmemiştim. Bu hafta ist de tek akraba olan kisiler geldiler ve ben stresten kendi kendimi yedim. Esimde artık onlarla gorusmuyecegiz senibu kadar uzmeye strese sokmaya hakları yok dedi. Musaitseniz size gelelim dediler yineesimde hiç müsait değiliz gelmeyin dedi
Canım ovulasyonda gebelik belli oluyor ama gebelik değerinin yüksek olması gerekiyor bunun için. Yani iki cizgininde koyu olması gerekiyor.Hanimlar sizce ovulasyon testiyle gebelik belli olur mu dayanamayip yaptim koyu cizgi cikti
tüp bebek planladık ama yumurta sayısı çok az oldu, dolayısıyla bir dahaki aya ertleyebiliriz diye düşündkcanım affına sığınarak soracağım, siz şimdi tüp bebek planlamadan mı tedavi oldunuz yani? her halükarda toplanmayacak mıydı yumurtalar? kusura bakma anlayamadığım için sordum
Canım böyle durumda havuz yöntemi kullanılıyor yani senin yumurtalar toplanıyor. Bir dahaki ay yine toplanıyor içlerinden en iyi olanı seçiliyor. Doktorun öyle bir tedavi yöntemi söylemedi mitüp bebek planladık ama yumurta sayısı çok az oldu, dolayısıyla bir dahaki aya ertleyebiliriz diye düşündk
Guzel haberleri bekliyoruzTransfer gunum velli oldu kizlar. 9 kasim pazartesi gunu olacakmisim
Canım böyle durumda havuz yöntemi kullanılıyor yani senin yumurtalar toplanıyor. Bir dahaki ay yine toplanıyor içlerinden en iyi olanı seçiliyor. Doktorun öyle bir tedavi yöntemi söylemedi mi
tüp bebek planladık ama yumurta sayısı çok az oldu, dolayısıyla bir dahaki aya ertleyebiliriz diye düşünd
Benim de oyle oldu tekrar yumurta toplanacak ilaclar igneler olacak sonra opu islemi iste. Ondan sonra ne zaman transfer olur bilmem. Ben de kizlar ne derse o kadarini onlardan gorup biliyorum.tüp bebek planladık ama yumurta sayısı çok az oldu, dolayısıyla bir dahaki aya ertleyebiliriz diye düşündk
Yom canım daha opu'nun 2. Günü. Adet bekliyorumsenin tarih belli değil mi
Hmm anladim canim sagolasn bakalim hayirlisiCanım ovulasyonda gebelik belli oluyor ama gebelik değerinin yüksek olması gerekiyor bunun için. Yani iki cizgininde koyu olması gerekiyor.
Nasip bakalim mecbur bekliyecm biraz dahacanım ben olmaz diye biliyorum
Transferin in kaçıncı günü bugün. Ve kaçıncı gün embriyosu canımNasip bakalim mecbur bekliyecm biraz daha
çok yeniymiş . oda gelir zaman su misaliYom canım daha opu'nun 2. Günü. Adet bekliyorum
Kaçıncı gününüz bugün?Eğer betahcg yükselmişse belli olabilir.Hmm anladim canim sagolasn bakalim hayirlisi
Hayır, Opu sonrası antibiyotik ve 3 tane cetrotide vermişti. Moralim de bozuldu çünkü beklediğim bu değildi. Az daha geç olsa belki bu döngüde transfer olacaktım. Neyse hayırlısı.Embriyoların adına çok sevindimadet söktürücü kullanmış mıydın?
Benim de aynen öyleBenim transfer aralığa ertelendi kızlar. Bir regl dönemi daha geçse daha iyi olacak dedi doktor
Daha iyi olacaksa öyle olsun kuzum doktorlara bu konularda güvenmek lazım, ısrar edip sonra üzülmek var işin ucunda zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsinBenim transfer aralığa ertelendi kızlar. Bir regl dönemi daha geçse daha iyi olacak dedi doktor
İyi bari kuzum ben bilmediğim için baya korktum sabahÇok güzel haberkabızlık ve gaz normal kuzum aklına başka bi şey gelmesin. Kabızlık için biraz kuru kayısı vb şeyleri tüketmeye çalış. Transfer sonrasında kabız olmamaya özen göster demişti bana doktorum çünkü. Bir kaç güne düzelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?