Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

canım affına sığınarak soracağım, siz şimdi tüp bebek planlamadan mı tedavi oldunuz yani? her halükarda toplanmayacak mıydı yumurtalar? kusura bakma anlayamadığım için sordum

Komşunun gelini doğum yapmıştı 1 yıl önce bebeğe eğilip bakacaktım sen bakma nazarın değer dediler çocuğum olmadığı içinmiş
Ay ne kadar fenalar ya. Okurken bile içim gitti. Benim de yakin akrabalarim gebeligini benden sakladi, en son ben ogrendim. Sebebi malum. Sen icini ferah tut, gercekten iyi insanlar var bunlari bosver aman diyim.

Simdi okudum ya, gercekten inanamiyorum hic kulak asmamak lazim bir tane mimikleriyle bile insani strese sokuyorlar. Allahtan pandemi var da kurtuluyoruz cogundan aslinda. Bana da yakinlarimdan biri sen bebegi bile tup yapiyorsun normal dogum yapamazsin dedi. Daha ortada hicbir sey yokken olmayan bebegin dogumundan asagiliyor beni

Hanimlar sizce ovulasyon testiyle gebelik belli olur mu dayanamayip yaptim koyu cizgi cikti
Canım ovulasyonda gebelik belli oluyor ama gebelik değerinin yüksek olması gerekiyor bunun için. Yani iki cizgininde koyu olması gerekiyor.

tüp bebek planladık ama yumurta sayısı çok az oldu, dolayısıyla bir dahaki aya ertleyebiliriz diye düşündk
Canım böyle durumda havuz yöntemi kullanılıyor yani senin yumurtalar toplanıyor. Bir dahaki ay yine toplanıyor içlerinden en iyi olanı seçiliyor. Doktorun öyle bir tedavi yöntemi söylemedi mi

Canım böyle durumda havuz yöntemi kullanılıyor yani senin yumurtalar toplanıyor. Bir dahaki ay yine toplanıyor içlerinden en iyi olanı seçiliyor. Doktorun öyle bir tedavi yöntemi söylemedi mi
tüp bebek planladık ama yumurta sayısı çok az oldu, dolayısıyla bir dahaki aya ertleyebiliriz diye düşünd
tüp bebek planladık ama yumurta sayısı çok az oldu, dolayısıyla bir dahaki aya ertleyebiliriz diye düşündk
Benim de oyle oldu tekrar yumurta toplanacak ilaclar igneler olacak sonra opu islemi iste. Ondan sonra ne zaman transfer olur bilmem. Ben de kizlar ne derse o kadarini onlardan gorup biliyorum.

Benim transfer aralığa ertelendi kızlar. Bir regl dönemi daha geçse daha iyi olacak dedi doktor
Daha iyi olacaksa öyle olsun kuzum doktorlara bu konularda güvenmek lazım, ısrar edip sonra üzülmek var işin ucunda zaten yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin
İyi bari kuzum ben bilmediğim için baya korktum sabah akşama hemen kuru kayısı ve şurup başlayayım, çok rahatsızım gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…