Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canlar bende varım inşallah aralık annişiii
Hoşbuldum canımmm saol bende sana mutlu olmuştum saolasın, Hemşirem pazartesi yap dedi tatlımmm bakalım ne olcakhosgeldın cnm aramızaaaa:)))) ınan cok mutlu oldum ıns yarın katlaycak degerın hemen paylas lutfen :)
Hoşbuldum canımmm saol bende sana mutlu olmuştum saolasın, Hemşirem pazartesi yap dedi tatlımmm bakalım ne olcak
Hoş geldin canımSelam canlar bende varım inşallah aralık annişiii
Saol canım hoşbuldum hepimizin bebekleri hayırlı olsun kucagımza almayı nasip etsin rabbim mHoş geldin canım
Aynen canım o gün randevu verecekmiş işte haftada 1 iğne var phurluton depotmu ne ona devam dedi digerlerinede devam dedihemsıren tabı bızlerın heyecanının anlamıyor konusuyor ordan
ama pzrtesı olsun guzel olsun
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.. ağrılar normal tabi.. kırmızı lekelenme olmadığı Sürece..dikkat et kendine..Merhaba kızlar bende 1 nisanda transfer oldu.5. Silik çizgi gördüm 8. Gün kan verdim 106 çıktı. 10 gün değerim 254 çıktı. Bugün 15. Günüm.dün adet günümdü hafif sancı vardı bugün biraz daha var sanki adet olacakmışım gibi.göğüslerde aynı şekilde ağrılı. Normal değil mi bunlar?
3 yaşında bir kızim var ama herşeyi unutmuşum
Yarın kontrol amaçlı yine kan vericem korkuyorum.
Sağol cnm Allah razı olsun. Amin Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah. Hayır kanama yok çok şükür. İnşallah olmaz.regl zamanım olduğu için o sebepten olduğunu düşündüm ama insan yinede korkuyorHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.. ağrılar normal tabi.. kırmızı lekelenme olmadığı Sürece..dikkat et kendine..
Canım benimde jel ile birlikte tortu geliyor acık turuncu gibi çok acık renk anlamadım rengini 2 kez oldu sorun olmaz inşallahHayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah.. ağrılar normal tabi.. kırmızı lekelenme olmadığı Sürece..dikkat et kendine..
Mrb. Benim de transferim 1 nisandı.yarın adet günüm bugün çok sancılandım. Aklımıza aynı şeyler geldi sanırım. Ama iyisiniz değil mi bir sorun yok. Benim adet günüm yarın ya hala endişeliyimSağol cnm Allah razı olsun. Amin Rabbim cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah. Hayır kanama yok çok şükür. İnşallah olmaz.regl zamanım olduğu için o sebepten olduğunu düşündüm ama insan yinede korkuyor
Yok canım sorun olmaz çok kişide oluyor, iyi dinlenmez lazım bol yatCanım benimde jel ile birlikte tortu geliyor acık turuncu gibi çok acık renk anlamadım rengini 2 kez oldu sorun olmaz inşallah
İnşallah canım 2 günde filan oluyo bende üzülmüştüm rengide belli degil jelle beraber geliyoYok canım sorun olmaz çok kişide oluyor, iyi dinlenmez lazım bol yat
Mrb. Benim de transferim 1 nisandı.yarın adet günüm bugün çok sancılandım. Aklımıza aynı şeyler geldi sanırım. Ama iyisiniz değil mi bir sorun yok. Benim adet günüm yarın ya hala endişeliyim
Hoşgeldin canim aramizaSelam canlar bende varım inşallah aralık annişiii
Tşkler canım hoşbuldumHoşgeldin canim aramiza
Canım sende hosgeldin aramıza cogaliyor uz bayagi:)))) endiselenmeyin hamilelik belirtilerle adet belirtileri birbirine benziyo eğer degerleriniz de bi sorun yoksa korkulacak bişey yok hadi hepinize hayırlı olsunMerhaba evet iyiyim hala sancim ara ara gelip gidiyor bugün 16. Gün kan verdim tekrar yoksa içim rahat etmeyecekti.3120 çıktı çok şükür.
3 yaşında kızım var ama unutmuşum tüm bunları. Ama normal bence içeride çalışma var.Rahım büyüyor neticede fazla evham yapıyoruz sanırım. Sizin sonuç ne çıktı?
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah. .
Benim9. Gün 147 çıkmıştı. Sonra 11. Gün yaptım 512 çıktı. Doktor bir dah yapmana gerek Yok dedi. Salı günü tekrar gideceğim. Bakalım kese görünecek mi? Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.Merhaba evet iyiyim hala sancim ara ara gelip gidiyor bugün 16. Gün kan verdim tekrar yoksa içim rahat etmeyecekti.3120 çıktı çok şükür.
3 yaşında kızım var ama unutmuşum tüm bunları. Ama normal bence içeride çalışma var.Rahım büyüyor neticede fazla evham yapıyoruz sanırım. Sizin sonuç ne çıktı?
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah. .