• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Kızlar dün sabahtan beri kahverengi gibi bazense pembemsi gibi akintim geliyor. Bugun proluton Depot yaptiricam ama size bir şey danışmak istiyorum. Bulunduğum yerde kadin dogumcu muayene etti bir sorun yok dedi keseyi de gördü bu tür lekelenmeler olabilir kırmızıya dönmezse korkma dedi.

Ben tüp bebek doktoruma çok güveniyorum sanki diğer doktorlar bir şeyi atlayacakmis gibi geliyor ve ona muayene olmak istiyorum. Sorun şu ki bulunduğum yerden 2 saat uzaklıkta git gel 4 saat. Yolda bir sorun olur mu gitsem, Bu halde yolculuk yapan var mı?
Canım benim akıntıdan ziyade baya kanamam oldu burası küçük bir yer hastaneye yatmıştım, 1,5 saat mesafede daha büyük şehir vardı oraya gidelim dedik dr kanama olduğu için izin vermedi riskli dedi , sen kendi doktorunu ara sor bence

Kızlar dün sabahtan beri kahverengi gibi bazense pembemsi gibi akintim geliyor. Bugun proluton Depot yaptiricam ama size bir şey danışmak istiyorum. Bulunduğum yerde kadin dogumcu muayene etti bir sorun yok dedi keseyi de gördü bu tür lekelenmeler olabilir kırmızıya dönmezse korkma dedi.

Ben tüp bebek doktoruma çok güveniyorum sanki diğer doktorlar bir şeyi atlayacakmis gibi geliyor ve ona muayene olmak istiyorum. Sorun şu ki bulunduğum yerden 2 saat uzaklıkta git gel 4 saat. Yolda bir sorun olur mu gitsem, Bu halde yolculuk yapan var mı?
Canım keseyi görmussun neden panik yapıyorsun gitme sakın aynı şeyi söyleyecek o kadar sarsıntıya degmez

Kızlar omega 3 kullananınız var mı hangi markayı kullanıyorsunuz kimi doktor ilk 3ay önemli önce kullanılması gerekir diyomus kımıde 3.aydan sonra

Kızlar omega 3 kullananınız var mı hangi markayı kullanıyorsunuz kimi doktor ilk 3ay önemli önce kullanılması gerekir diyomus kımıde 3.aydan sonra

Bende burda okudum bir arkadas yazmis doktorum ilk 3 ay onermedi diye anlam veremedim ama ben kullaniyorum solar omega3 zarari da varmi bilemiyorim..

Ben transferden 1 ay önce başladım hala kullanıyorum İmom omega

Doktor bana haftada bir balık ye dedi eger yiyemiyorsan omega 3 yazayım dedi bende yiyebiliyorum deyince yazmadi

İmom omega içinde c vitamini, demir, çinko vs gibi değişik vitaminlerde var. Genel olarak vitamin takviyesi diye verdi sanırım

Kızlar selam omega3 benim doktorum onermedi gerçi doğrudurust bu doktor bulamadım ki ama tetenoz aşısını aile hekimliği doktorumuz sor kendi doktoruna şart dedi ay ne kadar acemiyiz kızlar zaman geçmiyor su vb riskli günleri atlatalim hayırlısıyla kalbim güp güp bugün pembe akıntı olmuş moralim bozuldu Rabbim meleklerimizi koru :dua::dua::dua::dua:

Kızlar yüz yıkama jeli ve güneş kremi olarak bu süreçte hangi marka yada ürün kullanmalıyız

Kızlar yaaa jel yaparken zorlanan var mı, kanamam olmuştu ondan sonra elime sertçe birşey geliyor, çıkmıyor korkutuyorum nedir anlamadım, acaba kanamadan kalan kan ve jel mi birikti anlamadım şimdi de jeli yaparken önünde engel gibi zor ilerliyor, sizde de var mı böyle sorun , Allah korusun bebeğime bir şey olsa kanama. Vs ile olur değil mi, içerde topak halinde kalmaz:KK17: pazartesi den sonra şükür kanamam yok

Kızlar yaaa jel yaparken zorlanan var mı, kanamam olmuştu ondan sonra elime sertçe birşey geliyor, çıkmıyor korkutuyorum nedir anlamadım, acaba kanamadan kalan kan ve jel mi birikti anlamadım şimdi de jeli yaparken önünde engel gibi zor ilerliyor, sizde de var mı böyle sorun , Allah korusun bebeğime bir şey olsa kanama. Vs ile olur değil mi, içerde topak halinde kalmaz:KK17: pazartesi den sonra şükür kanamam yok
canım korkma tortular kalıyor ondandır. tortular hep kahverengimsi geliyordu bendede sıkıntı etme normal.

Back