• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Benim.doktorum 7. Haftaya kadar diye not düştü bana ama doktoruna danış canim
cankm bisey dahs sorayım senin ilk kontrolun oldu sanırım alttan mı muayene edıldın benım alttan bakıldı ve kasıklarım cok agrıyo normal mi acaba korkuyorum bıdey olursa dıye.

İyi akşamlar kızlar ben bişey merak ediyorum bu estrofemı acaba ne zamana kadar içiçez? kalp atısını duyan arkadaslar devam ettirdimi doktorunuz yoksa kalp atısıyla kesiliyor mu
Kalp atısı duyulana kadar dendı bana.

cankm bisey dahs sorayım senin ilk kontrolun oldu sanırım alttan mı muayene edıldın benım alttan bakıldı ve kasıklarım cok agrıyo normal mi acaba korkuyorum bıdey olursa dıye.
Ben daha kontrole gitmedim cnm 25 nisanda gidicem inşallah. Kanama olmadığı sürece kaşık ağrısı normal aslinda rahim büyüyor aşırı derecede olmadığı müddetçe kotkma

İçten mesajın için cok tesekkur ederim. 10.gun değerim:344,68 .. hiç beklemediğim ama umut ettıgım bır aydı. Rabbım daım etsın tek dılegm saglıklı bır evlat
Hayırlı olsun çok güzel çıkmış değerin

Aranızda kese gören oldumu? Sonuçtan kac gun sonra gordunuz.
Sahsen kalp atısından sonra bır nebze içim rahat edecek

Aranızda kese gören oldumu? Sonuçtan kac gun sonra gordunuz.
Sahsen kalp atısından sonra bır nebze içim rahat edecek
13. Gün tesr sonucumdan 1 hafta sonra kese görmeye gittim ben. Keseden 15 gün sonrada kalp atışı için gittim. Benim doktorum kalp atışı için 8. Haftada çağırıyor.

13. Gün tesr sonucumdan 1 hafta sonra kese görmeye gittim ben. Keseden 15 gün sonrada kalp atışı için gittim. Benim doktorum kalp atışı için 8. Haftada çağırıyor.
Cnmmm ınş bnde duyarım bu kez. Sanırım benım dr oyle. Beklıcem mecbur:)

İyi akşamlar kızlar ben bişey merak ediyorum bu estrofemı acaba ne zamana kadar içiçez? kalp atısını duyan arkadaslar devam ettirdimi doktorunuz yoksa kalp atısıyla kesiliyor mu
Ben 10. Haftam bitene kadar kullandım daha yeni bıraktım canim günde 3 tane aliyordum

Back