Hayırlı olsun canım kacıncı haftada öğrendiniz canım bu arada kalp atısınıda dınlediniz mı yoksa sadece keseyı mı gördunuzÇok sağol canım çok üzüldük yıprandık şükür şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım kacıncı haftada öğrendiniz canım bu arada kalp atısınıda dınlediniz mı yoksa sadece keseyı mı gördunuzÇok sağol canım çok üzüldük yıprandık şükür şimdi
Bende 24 Mart'ta transfer oldum cuma günü gideceğim inşallah görür duyarız. Sen ne zaman gideceksin acabaHayırlı olsun canım kacıncı haftada öğrendiniz canım bu arada kalp atısınıda dınlediniz mı yoksa sadece keseyı mı gördunuz
kızlar ctesi cildiye dr.gittim banada solante pregna verdi hamilelik doneminde bunu kullan dedi..yüz temizleme jeli olarakta laroche tolerine jel mousse kullan dedi..ikisinide begendim..güneş kremi evet yoğun ama hamilelik doneminde kullanımı iyiymiş eczanedekilerde oyle dedi..bilgi vereyim istedimPregnayı bende duymustum başka hangi markaları önerdiler canım ben avene kullanıyordum daha önce acaba hamileliktede kullanılıyor mu yoksa bende değiştirecem
Cuma gunu canımBende 24 Mart'ta transfer oldum cuma günü gideceğim inşallah görür duyarız. Sen ne zaman gideceksin acaba
24 mart transfer günüm ilk değerim 126 çıkmıştı üç Nisa'ndaMerhaba kızlar bugun test gunum ve kan verdım:) ıdrarda 2kez negatıf gordum yınede umut işte. İnş aranıza katılırım.
Rica etsem transfer gunu ile ilk degerlerınız kactı paylasırmısınız.
Canım seni hatırlıyorum inşallah bu sefer pozitif göreceksin.paylasirmisin güzel haberini umutla bekliyor olacağımMerhaba kızlar bugun test gunum ve kan verdım:) ıdrarda 2kez negatıf gordum yınede umut işte. İnş aranıza katılırım.
Rica etsem transfer gunu ile ilk degerlerınız kactı paylasırmısınız.
İçten mesajın için cok tesekkur ederim. 10.gun değerim:344,68 .. hiç beklemediğim ama umut ettıgım bır aydı. Rabbım daım etsın tek dılegm saglıklı bır evlatCanım seni hatırlıyorum inşallah bu sefer pozitif göreceksin.paylasirmisin güzel haberini umutla bekliyor olacağım
İçten mesajın için cok tesekkur ederim. 10.gun değerim:344,68 .. hiç beklemediğim ama umut ettıgım bır aydı. Rabbım daım etsın tek dılegm saglıklı bır evlat
Oy oy maşallah canım inan çok sevindim hepimiz bir sınavdan geçiyoruz şükürler olsun bugunlerimize inşallah iki gün sonra çok güzel katlarda hepberaber bayram ederizRabbim kucaklarımiza almayı nasip etsin mis kukulularimiziİçten mesajın için cok tesekkur ederim. 10.gun değerim:344,68 .. hiç beklemediğim ama umut ettıgım bır aydı. Rabbım daım etsın tek dılegm saglıklı bır evlat
İki mbrıyo transfer edıldı ay ıns rabbıme dualar edıyor ona sıgınıyorumÇok güzel bir değer cnm iki embrio ise ikiz ihtimalin bile var :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş. :)
Dr um baktırma hıc dedı 10 gun sonra cagırdı ama yıned yaptırsammıOy oy maşallah canım inan çok sevindim hepimiz bir sınavdan geçiyoruz şükürler olsun bugunlerimize inşallah iki gün sonra çok güzel katlarda hepberaber bayram ederizRabbim kucaklarımiza almayı nasip etsin mis kukulularimizi
Canım sen bilirsin eger yaptırma dediyse yaptirma değerin çok güzel maşallahDr um baktırma hıc dedı 10 gun sonra cagırdı ama yıned yaptırsammı
Hayirli ugurlu olsun cnm.cok tebrikler, idrarda negatif demissin ne kadar da guzel cikmis sonuc:) belirti var miydi?İçten mesajın için cok tesekkur ederim. 10.gun değerim:344,68 .. hiç beklemediğim ama umut ettıgım bır aydı. Rabbım daım etsın tek dılegm saglıklı bır evlat
Benim9. Gün 147 çıkmıştı. Sonra 11. Gün yaptım 512 çıktı. Doktor bir dah yapmana gerek Yok dedi. Salı günü tekrar gideceğim. Bakalım kese görünecek mi? Amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Canım sende hosgeldin aramıza cogaliyor uz bayagi:)))) endiselenmeyin hamilelik belirtilerle adet belirtileri birbirine benziyo eğer degerleriniz de bi sorun yoksa korkulacak bişey yok hadi hepinize hayırlı olsun
Ben cok uzgun bır 10 gun gecırdım. 5.gun embrıyosu 6-7.gunlrrde ıdrarda gorulur.Hayirli ugurlu olsun cnm.cok tebrikler, idrarda negatif demissin ne kadar da guzel cikmis sonuc:) belirti var miydi?
Buarada hıcbır belirtı olmadıgı gıbı bende hıc dıkkat etmedım hıc yatmadım. Hergun bır program vardı işten sonra. Gece eve gırebıldık gunlerce . Hopladım zıpladım :)Hayirli ugurlu olsun cnm.cok tebrikler, idrarda negatif demissin ne kadar da guzel cikmis sonuc:) belirti var miydi?
Benim.doktorum 7. Haftaya kadar diye not düştü bana ama doktoruna danış canimİyi akşamlar kızlar ben bişey merak ediyorum bu estrofemı acaba ne zamana kadar içiçez? kalp atısını duyan arkadaslar devam ettirdimi doktorunuz yoksa kalp atısıyla kesiliyor mu