Evet canım aile hekimi aşı işlerine bakiyo hastanelerde aşı yapmiyolarHASTANELER DE VURMUYORLAR MI ILLA AILE HEKIMI MI SART :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım aile hekimi aşı işlerine bakiyo hastanelerde aşı yapmiyolarHASTANELER DE VURMUYORLAR MI ILLA AILE HEKIMI MI SART :)
Bana onları gerek duymadi galiba yazmadi doktorİmom omega içinde c vitamini, demir, çinko vs gibi değişik vitaminlerde var. Genel olarak vitamin takviyesi diye verdi sanırım
Benim de ara ara kaşık ağrısı oluyo korkma böyle ağrılar normaldir sanırım ama yine de dikkat etmeliyiz yorulmaman lazım çok ağrı olursa uzan ayaklarını yüksek bi yere kaldır o iyi geliyoGünaydın kızlar bende bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor normal sanirim
yüz yıkama jeli kullanmıyorum petra makyaj tezmileme bezim var 2 yıldır makyajımı ve yüzümü onunla temziliyorum. ıslatıyorsun tüm yüzünü makyajını temizliyor. hiçbir kimyasal olmadığı için içinde çok rahatım. Güneş kremi olarak Solante Pregna aldım. biraz kalın bir krem ama ilk sürdüğünde zor dağılıyor ve yüzü beyazlatıyor.Kızlar yüz yıkama jeli ve güneş kremi olarak bu süreçte hangi marka yada ürün kullanmalıyız
Ben progestan iğnemi akşam acile gidip yaptırıyorumEvet canım aile hekimi aşı işlerine bakiyo hastanelerde aşı yapmiyolar
İyi başlattılar yanı iğneye nihayetBen progestan iğnemi akşam acile gidip yaptırıyorum
O haftada bir vardı canımİyi başlattılar yanı iğneye nihayet
Canım benim de kesenin etrafında vardı biliyorsun bu gün 2. Yi gördük çok şükür, belki senin de öyle olur çok telaş yapma canımKızlar merhaba bir şey danışmak istiyorum size. Şimdi doktorumun sali günü verdiği gebelik kartına baktım da 4+5 yazıyor 7-8 mm yazmış.
Ama benim adet tarihim 4 mart 5+3 olması gerekmiyordu. Dün biraz kanamam oldu kesenin etrafında kanama alanı varmış şükür devam etmedi geçti ama bu hafta hesabı kafama takıldı (
Canım benim de kesenin etrafında vardı biliyorsun bu gün 2. Yi gördük çok şükür, belki senin de öyle olur çok telaş yapma canım
Canım benim de kesenin etrafında vardı biliyorsun bu gün 2. Yi gördük çok şükür, belki senin de öyle olur çok telaş yapma canım
Maşallah canım Allah kucağına almayı da nasip etsinO haftada bir vardı canım
Pregnayı bende duymustum başka hangi markaları önerdiler canım ben avene kullanıyordum daha önce acaba hamileliktede kullanılıyor mu yoksa bende değiştirecemyüz yıkama jeli kullanmıyorum petra makyaj tezmileme bezim var 2 yıldır makyajımı ve yüzümü onunla temziliyorum. ıslatıyorsun tüm yüzünü makyajını temizliyor. hiçbir kimyasal olmadığı için içinde çok rahatım. Güneş kremi olarak Solante Pregna aldım. biraz kalın bir krem ama ilk sürdüğünde zor dağılıyor ve yüzü beyazlatıyor.
Çok sağol canım çok üzüldük yıprandık şükür şimdiNasil yaniiii ikiz miii,ayy öyleyse cok sevindim gercekten,maşallah allahim korusun,ne guzel surpriz hadi hayirli olsun o zaman:)
Hayırlı olsun yaa çok sevindimmm..çifte mutlulukCanım benim de kesenin etrafında vardı biliyorsun bu gün 2. Yi gördük çok şükür, belki senin de öyle olur çok telaş yapma canım
Hayırlı olsun yaa çok sevindimmm..çifte mutlulukCanım benim de kesenin etrafında vardı biliyorsun bu gün 2. Yi gördük çok şükür, belki senin de öyle olur çok telaş yapma canım
Canım hayırlı olsun bebislerin çok sevindim Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsinCanım benim de kesenin etrafında vardı biliyorsun bu gün 2. Yi gördük çok şükür, belki senin de öyle olur çok telaş yapma canım
Amin canım hepimize nasip etsin inşallahCanım hayırlı olsun bebislerin çok sevindim Rabbim hayirlisiyla kucağına almayi da nasip etsin