• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Günaydın kızlar bende bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor normal sanirim:anne:
Benim de ara ara kaşık ağrısı oluyo korkma böyle ağrılar normaldir sanırım ama yine de dikkat etmeliyiz yorulmaman lazım çok ağrı olursa uzan ayaklarını yüksek bi yere kaldır o iyi geliyo

Kızlar yüz yıkama jeli ve güneş kremi olarak bu süreçte hangi marka yada ürün kullanmalıyız
yüz yıkama jeli kullanmıyorum petra makyaj tezmileme bezim var 2 yıldır makyajımı ve yüzümü onunla temziliyorum. ıslatıyorsun tüm yüzünü makyajını temizliyor. hiçbir kimyasal olmadığı için içinde çok rahatım. Güneş kremi olarak Solante Pregna aldım. biraz kalın bir krem ama ilk sürdüğünde zor dağılıyor ve yüzü beyazlatıyor.

kızlar merhaba doktor arayışım hala devam ediyor karar verdiğim tek bir konu var doğum Güven Hastanesinde olacak. ve çalıştığım yerin sağlık anlaşması gerği doktorun da Güven hastanesinin kadrolu doktorlarından biri olması gerekiyor yoksa hiçbir masraf karşılanmıyor ancak doktor hastane içinden olursa 5 kuruş para vermeyeceğim ancak Güven'i seçmemin başkaca nedenleri var. malum benim ikiz gebelik yeni doğan yoğun bakımın iyi olduğu bir yer olması gerek kuvöz önemli falan filan. Şimdi gelelim esas konuya. Doktor sayısını 2 ye indirdim. Biris Dr. Belgin Polat diğeri ise Dr. Turgut Var. Bu iki doktordan birini seçeçceğim. Aranızda bu 2 doktoru/doktorları tanıyan var mıdır? tavsiye edebilecek olan var mıdır? Bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çooook sevinirim. Yorum ve tevrübelerinizi yzmanızı bekliyorum. Şimdiden fikir beyan een herkese teşekkürler.

Kızlar merhaba bir şey danışmak istiyorum size. Şimdi doktorumun sali günü verdiği gebelik kartına baktım da 4+5 yazıyor 7-8 mm yazmış.
Ama benim adet tarihim 4 mart 5+3 olması gerekmiyordu. Dün biraz kanamam oldu kesenin etrafında kanama alanı varmış şükür devam etmedi geçti ama bu hafta hesabı kafama takıldı :((

Kızlar merhaba bir şey danışmak istiyorum size. Şimdi doktorumun sali günü verdiği gebelik kartına baktım da 4+5 yazıyor 7-8 mm yazmış.
Ama benim adet tarihim 4 mart 5+3 olması gerekmiyordu. Dün biraz kanamam oldu kesenin etrafında kanama alanı varmış şükür devam etmedi geçti ama bu hafta hesabı kafama takıldı :KK43:(
Canım benim de kesenin etrafında vardı biliyorsun bu gün 2. Yi gördük :dua: çok şükür, belki senin de öyle olur çok telaş yapma canım

Canım benim de kesenin etrafında vardı biliyorsun bu gün 2. Yi gördük :dua: çok şükür, belki senin de öyle olur çok telaş yapma canım

Nasil yaniiii ikiz miii,ayy öyleyse cok sevindim gercekten,maşallah allahim korusun,ne guzel surpriz hadi hayirli olsun o zaman:)

yüz yıkama jeli kullanmıyorum petra makyaj tezmileme bezim var 2 yıldır makyajımı ve yüzümü onunla temziliyorum. ıslatıyorsun tüm yüzünü makyajını temizliyor. hiçbir kimyasal olmadığı için içinde çok rahatım. Güneş kremi olarak Solante Pregna aldım. biraz kalın bir krem ama ilk sürdüğünde zor dağılıyor ve yüzü beyazlatıyor.
Pregnayı bende duymustum başka hangi markaları önerdiler canım ben avene kullanıyordum daha önce acaba hamileliktede kullanılıyor mu yoksa bende değiştirecem

Ay canım benim ikiz mi çok sevindim ya :))) bana tek transfer yapıldı. Sağlıklı bir şekilde devam eder inşallah :dua:

Back