Ben çarpıntı için doktora gittim bebekten dolayi kan akışı arttığı için nabız hızı da artiyormus. Doktor sana da bebeğe de zararı olmaz dedi sonra içim rahatladı çok sukurEvet çarpıntı oluyor bende de
Canım bende memorialde yaptırdım pahalı haliyle uygun ve bizim durumumuzu anlayan bir doktor istiyor insanCanım ben Maslak acibadem de bulent tirasta tup bebek yaptırdım çok hoş bi doktor ama hastane pahalı gebelik döneminde devam etmek bayagi bi tuzlu olur sanirim
Bende hala kullanıyorum estrofem ama bu hafta biraktiracak galiba doktor. Jeli ne zaman biraktiracagini soylemedi daha bu kontrolumde söyler heraldedemek her hastane farklı ben hala günde 3 defa kullanıyorum 10 haftaya kadar devam jelde 12.hafraya kadar
Doğru valla haklisin bizde butcemizi düşünmek zorundayız. Zaten tüp bebekte bayagi masrafı mız olduCanım bende memorialde yaptırdım pahalı haliyle uygun ve bizim durumumuzu anlayan bir doktor istiyor insan
Canım bende memorialde yaptırdım pahalı haliyle uygun ve bizim durumumuzu anlayan bir doktor istiyor insan
Çok şükür canımKızlar bugün kesemizi görmeye gittik..Çok şükür rabbim herkese nasip etsin çok güzeldi..kalp atışlarında duyduk anlatamam çok farklı bi duygu..insallah sizlerede nasip olsun..paylasmak istedim sizinle..
Maşallah canım bende çarşamba gideceğim zaman gecmiyor.neyse geç olsun güç olmasinKızlar bugün kesemizi görmeye gittik..Çok şükür rabbim herkese nasip etsin çok güzeldi..kalp atışlarında duyduk anlatamam çok farklı bi duygu..insallah sizlerede nasip olsun..paylasmak istedim sizinle..
Sevinç hanım idi ama herşeye semra hanım karar verdi onlar sadece programa uydular canım çok şükür bu 4. Denememdi tecrübelerine dayanarak memorialin tek gecerim.Merhaba hayirli olsun Rabbim uzun omurlu , saglikli olmasini nasip etsin
Dr unuz kimdi acaba memorialde ?
Canım ikisinde aynı kapıya cikiyorMerhaba anneciklerşok şükür inşallah hepimizin sonuna kadar sağlıkla ilerler ve hayırlı evlatlarımız olur Duamı ettikten sonra bir sorum olacak size haftayı doktorlarınız Nasıl hesaplıyor? Son adet günü mü? Transfer günü mü?
Sevinç hanım idi ama herşeye semra hanım karar verdi onlar sadece programa uydular canım çok şükür bu 4. Denememdi tecrübelerine dayanarak memorialin tek gecerim.
Maşallah maşallah rabbim tamamina erdirsin bende merakla bekliyorum keseyi ve kalp atislarini galiba çok duygulu olurumKızlar bugün kesemizi görmeye gittik..Çok şükür rabbim herkese nasip etsin çok güzeldi..kalp atışlarında duyduk anlatamam çok farklı bi duygu..insallah sizlerede nasip olsun..paylasmak istedim sizinle..
Canım ben oraya gitmeyeceğim.340tl veremem başka özel hastaneye gideceğim haftaya sen nereye devam edeceksin ben sislideyim o bölge ye bakiyorumBende orta yaptirdim sevinc hanim transferimi yapti 6.4 de sonuc ogrenecegim. 4. Denememi cok zor bir surec olmustur eminmki Rabbim bagislasin insallah ck sevindim senin adina
Canım ben oraya gitmeyeceğim.340tl veremem başka özel hastaneye gideceğim haftaya sen nereye devam edeceksin ben sislideyim o bölge ye bakiyorum
8 martta transferin olmuştu canım..vajinal ultrason ile bakti bugün tam 6 haftalikmis küçüğüm kalp atışlarınıda duyduk..Çok şükür canımtransferden kaç gün sonra hem kese hem kalp atışı oldu
evet beklemek çok streli dun gece migrenim tuttu uyuyamadim ama cok şükür o keseyi kalp atışını duyunca herşeyi unuttum gitti...darısı başınaMaşallah canım bende çarşamba gideceğim zaman gecmiyor.neyse geç olsun güç olmasin
Tamam canım inşallah darısı senin başınaBenim daha sonuc belli deil ama insallah olumlu olursa bnde o bolgelerde dusunuorum evet 340 tl bir muayene gereksiz pahali bende oraya devam etmem zaten sn bulda gzl dr bari ben sana uyayim
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......Tamam canım inşallah darısı senin başına
Allahım maşallah size çok mutlu oldum senin adına darısı inşallah bizim başımıza.. allahım hayırlısıyla görsek bizde hala kendimi hamile olduğuma inanamıyorum,kimseye gönül rahatlığıyla ben hamileyim diyemiyorum.böyle güzel haberler alınca içim kıpır kıpır oluyor, heyecanlanıyorum8 martta transferin olmuştu canım..vajinal ultrason ile bakti bugün tam 6 haftalikmis küçüğüm kalp atışlarınıda duyduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?