Canım çok teşekkür ederim.Allahım maşallah size çok mutlu oldum senin adına darısı inşallah bizim başımıza.. allahım hayırlısıyla görsek bizde hala kendimi hamile olduğuma inanamıyorum,kimseye gönül rahatlığıyla ben hamileyim diyemiyorum.böyle güzel haberler alınca içim kıpır kıpır oluyor, heyecanlanıyorum
Hayırlı olsun canım cok sevindim allah tamamına erdirsinKızlar bugün kesemizi görmeye gittik..Çok şükür rabbim herkese nasip etsin çok güzeldi..kalp atışlarında duyduk anlatamam çok farklı bi duygu..insallah sizlerede nasip olsun..paylasmak istedim sizinle..
Benim de 9. Haftada bırakacağım ilaçlar var ama bazılarına devam edecek sanırım. Estrofem i kesecegini söyledi diğerlerini bilmiyorumKızlar kullandığınız ilaçları ne zaman bırakıyorsunuz. Benim doktorum pzt, yani 9. Haftada bırakabileceğimi söyledi.
Canim benim 4 tane crino jelim kaldi ahmet hoca bitince bidaha alma dedi.Kızlar kullandığınız ilaçları ne zaman bırakıyorsunuz. Benim doktorum pzt, yani 9. Haftada bırakabileceğimi söyledi.
Benim de 9. Haftada bırakacağım ilaçlar var ama bazılarına devam edecek sanırım. Estrofem i kesecegini söyledi diğerlerini bilmiyorum
Ay şükür ya, hiç bir şeye of demek istemiyorum şükürler olsun ama crinone jelle progestan beni delirticekti. Çok kaşıntı yapıyor bitmesine acayip çok sevindim.Canim benim 4 tane crino jelim kaldi ahmet hoca bitince bidaha alma dedi.
Ay şükür ya, hiç bir şeye of demek istemiyorum şükürler olsun ama crinone jelle progestan beni delirticekti. Çok kaşıntı yapıyor bitmesine acayip çok sevindim.
8 martta transferin olmuştu canım..vajinal ultrason ile bakti bugün tam 6 haftalikmis küçüğüm kalp atışlarınıda duyduk..
14. Gün 950 küsürdü benimde 10 Mart transferim bu hafta kontrole gideceğim. İyi düşün iyi olsun Benim bir oğlum var 12 yaşında sonrasında 4 düşüğüm var ama onlar normal yolla hamile kalmıştım. İyi düşün daha önce oldu diye yine olacak diye bir şey yok pozitif düşün bebeğini hisset seninle birlikte olduğunu düşün her şey çok güzel olacakMerhaba arkadaslar benimde kendiloginden 3 dusugum var ve 4.tup denememde 20.gunumdeyim,transferin 15.gunu 917 idi degerim 18.gunu 2660 oldu doktor tekrar istemedi 10 gun icinde muayeneye gel dedi ama ben yasadigim olumsuzluklardan sanirim cok endiseloyim hala pozitif dusunmekte zorlaniyorum,sizlerin degerleriniz nasildi,bu arada herkesin hamileligini kutlarim...
14. Gün 950 küsürdü benimde 10 Mart transferim bu hafta kontrole gideceğim. İyi düşün iyi olsun Benim bir oğlum var 12 yaşında sonrasında 4 düşüğüm var ama onlar normal yolla hamile kalmıştım. İyi düşün daha önce oldu diye yine olacak diye bir şey yok pozitif düşün bebeğini hisset seninle birlikte olduğunu düşün her şey çok güzel olacak
Ay yok ya daha bulamadımYok cnm ben gebelik takibi için dedim :)
canım panik yapma bak ben daha kese görmeye gitmedim düşünKızlar günaydın, 29 mart ikinci testim 1032 çıktı , tekrar istemediler 12-13 gün sonra kese görmeye gitmem gerektiğini söylediler . Sanki hi bir şey yok gibi yahafif kasık bel ağrıları vardı oda gitti sizde bir şeyler var mi kortum ya hiç tık yok
Bende girmedim canım, keseyi görsem rahat edicem daha bir haftam varcanım panik yapma bak ben daha kese görmeye gitmedim düşün
Kızlar günaydın, 29 mart ikinci testim 1032 çıktı , tekrar istemediler 12-13 gün sonra kese görmeye gitmem gerektiğini söylediler . Sanki hi bir şey yok gibi yahafif kasık bel ağrıları vardı oda gitti sizde bir şeyler var mi kortum ya hiç tık yok
Canımm çok sağol içim Bi rahatladı, ilk test 334,5 çıktı ikinci 1032 doktorum bir şey demedi ikiz olabilir mikesın ikiz:) bende de yok merak etme crsba gunuı gıdecem bakalım ne var ne yok gorcez :))))
Benim 17. Gün sadece gaz varTransfer sonrası 24. Gün göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma bağırsaklarda gaz başka da hiç birşeyim Yok.. bende çok panik oluyorum sizlerde son durum Nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?