Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Canım çok teşekkür ederim.
Gercekten görene kadar ne inanabildim ne kimseye soyleyebildik..Çok şükür hamileyim ben diyebildim..darısı başınıza inşallah sizde paylaşacaksınızsonra yine sevincez hepbirlikte

Kızlar kullandığınız ilaçları ne zaman bırakıyorsunuz. Benim doktorum pzt, yani 9. Haftada bırakabileceğimi söyledi.

Kızlar bugün kesemizi görmeye gittik..Çok şükür rabbim herkese nasip etsin çok güzeldi..kalp atışlarında duyduk anlatamam çok farklı bi duygu..insallah sizlerede nasip olsun..paylasmak istedim sizinle..
Hayırlı olsun canım cok sevindim allah tamamına erdirsin

Kızlar kullandığınız ilaçları ne zaman bırakıyorsunuz. Benim doktorum pzt, yani 9. Haftada bırakabileceğimi söyledi.
Benim de 9. Haftada bırakacağım ilaçlar var ama bazılarına devam edecek sanırım. Estrofem i kesecegini söyledi diğerlerini bilmiyorum

Benim de 9. Haftada bırakacağım ilaçlar var ama bazılarına devam edecek sanırım. Estrofem i kesecegini söyledi diğerlerini bilmiyorum
Canim benim 4 tane crino jelim kaldi ahmet hoca bitince bidaha alma dedi.
Ay şükür ya, hiç bir şeye of demek istemiyorum şükürler olsun ama crinone jelle progestan beni delirticekti. Çok kaşıntı yapıyor bitmesine acayip çok sevindim.

Ay şükür ya, hiç bir şeye of demek istemiyorum şükürler olsun ama crinone jelle progestan beni delirticekti. Çok kaşıntı yapıyor bitmesine acayip çok sevindim.

Evet canim onlari kullanmak tam bir eziyet sorma bebeklerimiz icin cekiyoruz iste progestan kullanmaya devam dedi onu uzun bir sure kullancam sanirim birde d vitamini spreyim vardi onuda birak dedi.

Merhaba arkadaslar benimde kendiloginden 3 dusugum var ve 4.tup denememde 20.gunumdeyim,transferin 15.gunu 917 idi degerim 18.gunu 2660 oldu doktor tekrar istemedi 10 gun icinde muayeneye gel dedi ama ben yasadigim olumsuzluklardan sanirim cok endiseloyim hala pozitif dusunmekte zorlaniyorum,sizlerin degerleriniz nasildi,bu arada herkesin hamileligini kutlarim...

14. Gün 950 küsürdü benimde 10 Mart transferim bu hafta kontrole gideceğim. İyi düşün iyi olsun Benim bir oğlum var 12 yaşında sonrasında 4 düşüğüm var ama onlar normal yolla hamile kalmıştım. İyi düşün daha önce oldu diye yine olacak diye bir şey yok pozitif düşün bebeğini hisset seninle birlikte olduğunu düşün her şey çok güzel olacak

Tesekkur ederim arkadasim benimde transferin 13 martti,5.gun embriyosu genetik testten gelen bir embriyomuz transfer edildi,rabbim hayirli yazilar yazsin ve kucaklayalaim evlatlarimizi insallah,evladina rabbim uzun saglikli omur versin,insallah kontrolun guzel gecer bende haftaya pazartrsi sanirim hayirlisi ...

Kızlar günaydın, 29 mart ikinci testim 1032 çıktı , tekrar istemediler 12-13 gün sonra kese görmeye gitmem gerektiğini söylediler . Sanki hi bir şey yok gibi ya hafif kasık bel ağrıları vardı oda gitti sizde bir şeyler var mi kortum ya hiç tık yok

canım panik yapma bak ben daha kese görmeye gitmedim düşün

canım panik yapma bak ben daha kese görmeye gitmedim düşün
Bende girmedim canım, keseyi görsem rahat edicem daha bir haftam var acaba olmadı mı diye aklımdan geçiyor , bir test daha yaptırsamıydım of ya şu miniği basip et ya rabbim hepimize

kesın ikiz:) bende de yok merak etme crsba gunuı gıdecem bakalım ne var ne yok gorcez :))))

kesın ikiz:) bende de yok merak etme crsba gunuı gıdecem bakalım ne var ne yok gorcez :))))
Canımm çok sağol içim Bi rahatladı, ilk test 334,5 çıktı ikinci 1032 doktorum bir şey demedi ikiz olabilir mi hayırlısı inşallah varlığını bir göreyim rabnim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Çok guzel haberler oluyor burada masallah hepinize keseyi gormek icin bende sabirsizlikla bekliyorum bendede bir belirti yok sadece karin agrim oluyor rabbim hepimize nasip etsin

Transfer sonrası 24. Gün göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma bağırsaklarda gaz başka da hiç birşeyim Yok.. bende çok panik oluyorum sizlerde son durum Nedir

Transfer sonrası 24. Gün göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma bağırsaklarda gaz başka da hiç birşeyim Yok.. bende çok panik oluyorum sizlerde son durum Nedir
Benim 17. Gün sadece gaz var başka bir şey yok, sen kese görmeye gitmedin mi baya olmuş seninki 17 mart transfer 8 nisan kese görmeye gidcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…