Dokturunuz neden iletisime gecmiyor sizinle yanlis buluyorum hemsire doktor kadar anlamaz ki nerde yaptirdinizAradım canım hemşirelerle görüştüm olabilir dedi ama kafam rahat değil kuru değil jelin pembe hali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dokturunuz neden iletisime gecmiyor sizinle yanlis buluyorum hemsire doktor kadar anlamaz ki nerde yaptirdinizAradım canım hemşirelerle görüştüm olabilir dedi ama kafam rahat değil kuru değil jelin pembe hali
Valla canım benim son adet tarihiyle transfer tarihi arasında 3 günlük fark var bende transfer tarihini baz aliyorumGebelik haftası hesaplarken son adet tarihinizi mi alıyorsunuz transfer tarihinizi mi ( çok soru soruyorum galiba )
Benim de arada 3 gün fark çıkıyor daha dr da gitmedim haftaya muayene. Kasıklarımda arada ağrı oluyor ve gaz oluyor çok. Bulantı falanda Yok sizlerde nasıl ilerliyor gebelik.Valla canım benim son adet tarihiyle transfer tarihi arasında 3 günlük fark var bende transfer tarihini baz aliyorum
Benim de arada 3 gün fark çıkıyor daha dr da gitmedim haftaya muayene. Kasıklarımda arada ağrı oluyor ve gaz oluyor çok. Bulantı falanda Yok sizlerde nasıl ilerliyor gebelik.
yaptırdıysan demekki sorun yok canım ama sen yine de testlerinin içine bir bak eğer gidersen de tüp bebek doktorunla bir konu. Şuanda aspirin ya da kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun?Canım galiba ben onları da yaptirmistim .
teşekkür ederim canım. amin Allah hepimize ve hepimizin bebişlerine en sağlıklı şekilde tamamlamayı nasip etsinÇok sevindim canim Rabbim tamamına erdirsin insallah bebisin de çok güzel büyümüş :)))
sen buldun mu doktor? ben hala bulamadım yani o kadar karışıkki anlatamam. doktoru beğensem hastanede sorun çıkıyor, hastaneyi beğensem doktorda sorun çıkıyor. Bakalım ne yapacağımValla doktor degistirmek sıkıntılı oluyo iyi doktor da bulmak çok zor bende bakalım çok fazla aklıma yatmasa da fazla bi secenegim de yok açıkçası. Keşke tup bebek doktoruma devam edebilseydim ama işte farklı şehirde yaşamak da böyle sorunlara neden olabiliyo
yaptırdıysan demekki sorun yok canım ama sen yine de testlerinin içine bir bak eğer gidersen de tüp bebek doktorunla bir konu. Şuanda aspirin ya da kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun?
Valla şimdilik bi doktora gidiyorum bakayım bundan sonraki randevuda değiştirip degistirmeyecegim belli olacaksen buldun mu doktor? ben hala bulamadım yani o kadar karışıkki anlatamam. doktoru beğensem hastanede sorun çıkıyor, hastaneyi beğensem doktorda sorun çıkıyor. Bakalım ne yapacağım
Saol canım işte tup bebek doktorum çok iyiydi ondan sonra da onun gibi doktor arıyorum insan ama bulmak da çok zor artık idare edecez bakalimT ts2003 üzülme bence, benim de tüp bebek doktorum hastaneden sorunlu bir şekilde ayrıldı aniden. tam pozitifi gördüğüm gün doktorumla bile görüşememiştim. sonra aynı hastanede başka bir kadındoğum doktoruna başladım kendisinden de çok memnun kaldım. Bir çok arkadaşım (tüp bebek yaptıranlar dahil) artık sen gebesin tüp bebek doktoruna gitmek zorunda değilsin diyor. En iyi doktoru bulmanı dilerim :) sıkıntı yapma kendine hiç.
ben sadece clexen 0.4 kullanıyorum 2 tane heterezigoum olmasına rağmen ama 2 test daha istedi sanırım dozaja ona göre karar verecek.Evet hem hibor kullaniyorum hemde coraspin
Benim de bulantim yok canim cok sukur gayet iyi şimdilik sadece çarpıntı problemim var benim nabzim çok hızlı attığı için çok çabuk yoruluyorumBenim de arada 3 gün fark çıkıyor daha dr da gitmedim haftaya muayene. Kasıklarımda arada ağrı oluyor ve gaz oluyor çok. Bulantı falanda Yok sizlerde nasıl ilerliyor gebelik.
Bilmiyorum canim benim bu konuda bi fikrim yok bu konuyla ilgili beni hiç bilgilendirmediler. Ne tup bebek doktorum nede şimdiki doktorum bişey demediben sadece clexen 0.4 kullanıyorum 2 tane heterezigoum olmasına rağmen ama 2 test daha istedi sanırım dozaja ona göre karar verecek.
benim 3. denememde tuttu çok şükür. ilk 2 denememi farklı bir yerde 3. denememi ise centrum'da yaptım. Artıları da var eksileri de ama ben sonuç aldığım için öneririm özellikle sorununuz erkek infertitisiyse.Ankara da onerebılecegınız doktor varmı kızlar:)
benim de bulantım yok çok şükür ama 1 hafta inanılmaz mide ağrısı çektim. 2 gündür rahatım ama sabahları uyandıığımda yine mide ağrım oluyor ama eskiden geceden sabaha kadar hiç geçmiyordu çok şükür azaldı. bende çok çabuk nefes nefese kalıyorum sanki öyle birşey gözlemliyorum kendimdeBenim de bulantim yok canim cok sukur gayet iyi şimdilik sadece çarpıntı problemim var benim nabzim çok hızlı attığı için çok çabuk yoruluyorum
Evet çarpıntı oluyor bende deBenim de bulantim yok canim cok sukur gayet iyi şimdilik sadece çarpıntı problemim var benim nabzim çok hızlı attığı için çok çabuk yoruluyorum
Kac haftalim hamilesinizbenim de bulantım yok çok şükür ama 1 hafta inanılmaz mide ağrısı çektim. 2 gündür rahatım ama sabahları uyandıığımda yine mide ağrım oluyor ama eskiden geceden sabaha kadar hiç geçmiyordu çok şükür azaldı. bende çok çabuk nefes nefese kalıyorum sanki öyle birşey gözlemliyorum kendimde