• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

Valla canım benim son adet tarihiyle transfer tarihi arasında 3 günlük fark var bende transfer tarihini baz aliyorum
Benim de arada 3 gün fark çıkıyor daha dr da gitmedim haftaya muayene. Kasıklarımda arada ağrı oluyor ve gaz oluyor çok. Bulantı falanda Yok sizlerde nasıl ilerliyor gebelik.

Valla doktor degistirmek sıkıntılı oluyo iyi doktor da bulmak çok zor bende bakalım çok fazla aklıma yatmasa da fazla bi secenegim de yok açıkçası. Keşke tup bebek doktoruma devam edebilseydim ama işte farklı şehirde yaşamak da böyle sorunlara neden olabiliyo
sen buldun mu doktor? ben hala bulamadım :( yani o kadar karışıkki anlatamam. doktoru beğensem hastanede sorun çıkıyor, hastaneyi beğensem doktorda sorun çıkıyor. Bakalım ne yapacağım :(

T ts2003 üzülme bence, benim de tüp bebek doktorum hastaneden sorunlu bir şekilde ayrıldı aniden. tam pozitifi gördüğüm gün doktorumla bile görüşememiştim. sonra aynı hastanede başka bir kadındoğum doktoruna başladım kendisinden de çok memnun kaldım. Bir çok arkadaşım (tüp bebek yaptıranlar dahil) artık sen gebesin tüp bebek doktoruna gitmek zorunda değilsin diyor. En iyi doktoru bulmanı dilerim :) sıkıntı yapma kendine hiç.

sen buldun mu doktor? ben hala bulamadım :KK43: yani o kadar karışıkki anlatamam. doktoru beğensem hastanede sorun çıkıyor, hastaneyi beğensem doktorda sorun çıkıyor. Bakalım ne yapacağım :KK43:
Valla şimdilik bi doktora gidiyorum bakayım bundan sonraki randevuda değiştirip degistirmeyecegim belli olacak

T ts2003 üzülme bence, benim de tüp bebek doktorum hastaneden sorunlu bir şekilde ayrıldı aniden. tam pozitifi gördüğüm gün doktorumla bile görüşememiştim. sonra aynı hastanede başka bir kadındoğum doktoruna başladım kendisinden de çok memnun kaldım. Bir çok arkadaşım (tüp bebek yaptıranlar dahil) artık sen gebesin tüp bebek doktoruna gitmek zorunda değilsin diyor. En iyi doktoru bulmanı dilerim :) sıkıntı yapma kendine hiç.
Saol canım işte tup bebek doktorum çok iyiydi ondan sonra da onun gibi doktor arıyorum insan ama bulmak da çok zor artık idare edecez bakalim

Benim de arada 3 gün fark çıkıyor daha dr da gitmedim haftaya muayene. Kasıklarımda arada ağrı oluyor ve gaz oluyor çok. Bulantı falanda Yok sizlerde nasıl ilerliyor gebelik.
Benim de bulantim yok canim cok sukur gayet iyi şimdilik sadece çarpıntı problemim var benim nabzim çok hızlı attığı için çok çabuk yoruluyorum

ben sadece clexen 0.4 kullanıyorum 2 tane heterezigoum olmasına rağmen ama 2 test daha istedi sanırım dozaja ona göre karar verecek.
Bilmiyorum canim benim bu konuda bi fikrim yok bu konuyla ilgili beni hiç bilgilendirmediler. Ne tup bebek doktorum nede şimdiki doktorum bişey demedi

Kızlar selam hepimizin hamilelikleri hayırlı olsun insallah:dua:Bende İstanbul da doktor arıyorum onerebileceginiz şişli bölgesi yada yakın bölgeler olur

Ankara da onerebılecegınız doktor varmı kızlar:)
benim 3. denememde tuttu çok şükür. ilk 2 denememi farklı bir yerde 3. denememi ise centrum'da yaptım. Artıları da var eksileri de ama ben sonuç aldığım için öneririm özellikle sorununuz erkek infertitisiyse.

Benim de bulantim yok canim cok sukur gayet iyi şimdilik sadece çarpıntı problemim var benim nabzim çok hızlı attığı için çok çabuk yoruluyorum
benim de bulantım yok çok şükür ama 1 hafta inanılmaz mide ağrısı çektim. 2 gündür rahatım ama sabahları uyandıığımda yine mide ağrım oluyor ama eskiden geceden sabaha kadar hiç geçmiyordu çok şükür azaldı. bende çok çabuk nefes nefese kalıyorum sanki öyle birşey gözlemliyorum kendimde

benim de bulantım yok çok şükür ama 1 hafta inanılmaz mide ağrısı çektim. 2 gündür rahatım ama sabahları uyandıığımda yine mide ağrım oluyor ama eskiden geceden sabaha kadar hiç geçmiyordu çok şükür azaldı. bende çok çabuk nefes nefese kalıyorum sanki öyle birşey gözlemliyorum kendimde
Kac haftalim hamilesiniz

Back