Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

kızlar kese görmeye gittiğimizde alttan mı bakıyorlar acaba?

Canım ben haftaya çarşamba gideceğim ikisini birden arada çıkarayım diye ay ben keseyi görmedim iyi tuttum kendimi ya

Yok cnm ben gebelik takibi için dedim :)

Kesenin durumuna göre ilaçlarda değişiklik olmuyor mu

benim ilk test pozitif çıkınca estrofemi bıraktırdılar, progestan fitil kullanıyorum sadece şuan. sen hangi ilaçları kullanıyorsun niye bana bıraktırdılar ki acaba içime kurt düştü

Kese gören yok mu ben kese görmeye kendi doktoruma gitmeyeceğim , alttan bakılmaması gerekiyorsa uyarırım yani kese görmek için alttan muayene ediliyor canlar

benim ilk test pozitif çıkınca estrofemi bıraktırdılar, progestan fitil kullanıyorum sadece şuan. sen hangi ilaçları kullanıyorsun niye bana bıraktırdılar ki acaba içime kurt düştü
Ben hepsine devam ediyorum, sonuçtan sonra kese görünene kadar devam dediler, keseyi görünce tekrar arıcam başka şehirdeyim o nedenle arıcam

Canim ben 11 martta transver oldum memorialde sen hangi hastanede oldun sende iyi dayanmissin
Fulya. Bahçeci kliniğinde oldum.. 15 gün Sonra. Görüşürüz dedi dr önümüzdeki cuma gitmeyi düşünüyorum sen ne zaman gideceksin gidince kalp atışı duyulur mu acaba

Merhaba arkadaslar bnde 6 nisanda test yapacagim memorialde tedavi goruorum hamile olanlar belirtileriniz neler acaba aydinlatirsaniz sevinirim

Merhaba arkadaslar bnde 6 nisanda test yapacagim memorialde tedavi goruorum hamile olanlar belirtileriniz neler acaba aydinlatirsaniz sevinirim

Hayırlısıyla inş aramıza katılırsın. Bende sadece yarım saat kadar süren adet sancısı oldu onun dışında belirtim yoktu. 8.gün idrar da silik çizgiyi gördüm. Bazılarının hiç belirtisi olmuyor, sende hiç belirti var mı?

Allah bagislasin cnm Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin uzun ömürlü olur insallah
Bendeki belirtiler bgn 4. Gnum bel agrisi karin agrisi kasik agrisi su gibi akinti gogus hassasiyeti suan araliklrla hssettigim bunlar ama hissedip olmayanda vr hissetmeyip olanda oyuzdn karisik kafam :))

Amin Allah razı olsun hepimize nasip olsun inş. 4.günde erken olabilir belirti için. Çok zor biliyorum ama seni oyalayacsk bişiler yap. Evdeysen puzzle almıştım ben çok iyi vakit geçiriliyor

demek her hastane farklı ben hala günde 3 defa kullanıyorum 10 haftaya kadar devam jelde 12.hafraya kadar

Amin Allah razı olsun hepimize nasip olsun inş. 4.günde erken olabilir belirti için. Çok zor biliyorum ama seni oyalayacsk bişiler yap. Evdeysen puzzle almıştım ben çok iyi vakit geçiriliyor

Evet daha cok erken persembe ogrencem insallah oyalanmak icin nette gezineyim dedim buralara kadar gelmisim :)))

Kızlar selam hepimizin hamilelikleri hayırlı olsun insallahBende İstanbul da doktor arıyorum onerebileceginiz şişli bölgesi yada yakın bölgeler olur
Canım ben Maslak acibadem de bulent tirasta tup bebek yaptırdım çok hoş bi doktor ama hastane pahalı gebelik döneminde devam etmek bayagi bi tuzlu olur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…