• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım - Aralık 2017 Annelerine Özel <3

demek her hastane farklı ben hala günde 3 defa kullanıyorum 10 haftaya kadar devam jelde 12.hafraya kadar
Bende hala kullanıyorum estrofem ama bu hafta biraktiracak galiba doktor. Jeli ne zaman biraktiracagini soylemedi daha bu kontrolumde söyler heralde

Kızlar bugün kesemizi görmeye gittik..Çok şükür rabbim herkese nasip etsin çok güzeldi..kalp atışlarında duyduk anlatamam çok farklı bi duygu..insallah sizlerede nasip olsun..paylasmak istedim sizinle..
Çok şükür canım :KK200: transferden kaç gün sonra hem kese hem kalp atışı oldu

Kızlar bugün kesemizi görmeye gittik..Çok şükür rabbim herkese nasip etsin çok güzeldi..kalp atışlarında duyduk anlatamam çok farklı bi duygu..insallah sizlerede nasip olsun..paylasmak istedim sizinle..
Maşallah canım bende çarşamba gideceğim zaman gecmiyor.neyse geç olsun güç olmasin:anne::anneadayı::KK200:

Merhaba annecikler :anne::anneadayı: şok şükür :KK46: inşallah hepimizin sonuna kadar sağlıkla ilerler ve hayırlı evlatlarımız olur :KK200: Duamı ettikten sonra bir sorum olacak size :110::halay: haftayı doktorlarınız Nasıl hesaplıyor? Son adet günü mü? Transfer günü mü?

Merhaba hayirli olsun Rabbim uzun omurlu , saglikli olmasini nasip etsin
Dr unuz kimdi acaba memorialde ?
Sevinç hanım idi ama herşeye semra hanım karar verdi onlar sadece programa uydular canım çok şükür bu 4. Denememdi tecrübelerine dayanarak memorialin tek gecerim.:KK49:

Merhaba annecikler :anne::anneadayı: şok şükür :KK46: inşallah hepimizin sonuna kadar sağlıkla ilerler ve hayırlı evlatlarımız olur :KK200: Duamı ettikten sonra bir sorum olacak size :110::halay: haftayı doktorlarınız Nasıl hesaplıyor? Son adet günü mü? Transfer günü mü?
Canım ikisinde aynı kapıya cikiyor

Sevinç hanım idi ama herşeye semra hanım karar verdi onlar sadece programa uydular canım çok şükür bu 4. Denememdi tecrübelerine dayanarak memorialin tek gecerim.:KK49:

Bende orta yaptirdim sevinc hanim transferimi yapti 6.4 de sonuc ogrenecegim. 4. Denememi cok zor bir surec olmustur eminmki Rabbim bagislasin insallah ck sevindim senin adina :nazar:

Maşallah maşallah rabbim tamamina erdirsin bende merakla bekliyorum keseyi ve kalp atislarini galiba çok duygulu olurum

Bende orta yaptirdim sevinc hanim transferimi yapti 6.4 de sonuc ogrenecegim. 4. Denememi cok zor bir surec olmustur eminmki Rabbim bagislasin insallah ck sevindim senin adina :nazar:
Canım ben oraya gitmeyeceğim.340tl veremem başka özel hastaneye gideceğim haftaya sen nereye devam edeceksin ben sislideyim o bölge ye bakiyorum

Canım ben oraya gitmeyeceğim.340tl veremem başka özel hastaneye gideceğim haftaya sen nereye devam edeceksin ben sislideyim o bölge ye bakiyorum

Benim daha sonuc belli deil ama insallah olumlu olursa bnde o bolgelerde dusunuorum evet 340 tl bir muayene gereksiz pahali bende oraya devam etmem zaten sn bulda gzl dr bari ben sana uyayim :KK70:

8 martta transferin olmuştu canım..vajinal ultrason ile bakti bugün tam 6 haftalikmis küçüğüm kalp atışlarınıda duyduk..
Allahım maşallah size çok mutlu oldum senin adına darısı inşallah bizim başımıza.. allahım hayırlısıyla görsek bizde hala kendimi hamile olduğuma inanamıyorum,kimseye gönül rahatlığıyla ben hamileyim diyemiyorum.böyle güzel haberler alınca içim kıpır kıpır oluyor, heyecanlanıyorum :KK73::KK6::KK71::KK71:

Back