- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test tarihini dr 15 gün sonraya verdi.. 14. Gün yaptım aradım 15 gün Sonra görüşürüz dedi..bana da çok geliyor ama kliniğin prosedürü böyle sanırım kalp atışlarını da duyarız gidince belki..Benim 17. Gün sadece gaz var başka bir şey yok, sen kese görmeye gitmedin mi baya olmuş seninki 17 mart transfer 8 nisan kese görmeye gidcem
Canım sen Çarşamba gideceksin diymi.. hemen yaz bende dayanamayıp Perşembe giderim belkiCanım idrara çıkma çok su içiyoruz ya ondan benimde göğüs kere sisti arada kaşık ağrısı oluyor geçiyor benimde 23.gunum heyecan dorukta
Senin test tarihin bile çok geçmiş :) bekledin mi 15 gün bana 12. Gün dedi 10. Gün yaptım haftaya benim kese görme, iç rahatlığıyla hamileyim diyemiyorum yaaTest tarihini dr 15 gün sonraya verdi.. 14. Gün yaptım aradım 15 gün Sonra görüşürüz dedi..bana da çok geliyor ama kliniğin prosedürü böyle sanırım kalp atışlarını da duyarız gidince belki..
Bende crinone jeli bırakırsam çok memnun olacam en sevmediğim ilaç bide Prolutan iğneler yüzünden kalcalarim bacaklarim mahvoldu artık iğne yapacak yerim kalmadiAy şükür ya, hiç bir şeye of demek istemiyorum şükürler olsun ama crinone jelle progestan beni delirticekti. Çok kaşıntı yapıyor bitmesine acayip çok sevindim.
Seninki de hayırlı olsun canım Rabbim insallah bebisini sana bagislasin bizde ilk zamanlarda inanmakta zorlaniyorduk ewe malum insan olumsuzluk yaşayınca hep temkinli yaklaşıyor dua et insallah saglikla kucağına da alırsın bebisiniMerhaba arkadaslar benimde kendiloginden 3 dusugum var ve 4.tup denememde 20.gunumdeyim,transferin 15.gunu 917 idi degerim 18.gunu 2660 oldu doktor tekrar istemedi 10 gun icinde muayeneye gel dedi ama ben yasadigim olumsuzluklardan sanirim cok endiseloyim hala pozitif dusunmekte zorlaniyorum,sizlerin degerleriniz nasildi,bu arada herkesin hamileligini kutlarim...
Canım sen Çarşamba gideceksin diymi.. hemen yaz bende dayanamayıp Perşembe giderim belki [/Q. Evet canım çarşamba izin günüm yoksa çoktan gitmiştim neyse hayırlısı olsun da inşallah haber veririm
Benimde 17. Gunum canim biz ayniyiz seninle cok şükür bende biraz sicaklik oluyor vucudumda ateş degil ama bide karnim şiş rahatsiz ediyor biraz baslada belirti yok dr iki hafta sonra ultrasona girecen dediBenim 17. Gün sadece gaz var başka bir şey yok, sen kese görmeye gitmedin mi baya olmuş seninki 17 mart transfer 8 nisan kese görmeye gidcem
8. Gün önce idrar Sonra kan baktırdım.. iyi dedi ama. Test günün önemli benim için dedi dr.Senin test tarihin bile çok geçmiş :) bekledin mi 15 gün bana 12. Gün dedi 10. Gün yaptım haftaya benim kese görme, iç rahatlığıyla hamileyim diyemiyorum yaa
Evet benim dr de aynisini demisti erken yaptirmistim8. Gün önce idrar Sonra kan baktırdım.. iyi dedi ama. Test günün önemli benim için dedi dr.
Basladi mi sende bende yokmide bulantısı başlayan var mıı
Bende crinone jeli bırakırsam çok memnun olacam en sevmediğim ilaç bide Prolutan iğneler yüzünden kalcalarim bacaklarim mahvoldu artık iğne yapacak yerim kalmadi
Kızlar gebeliği en erken olan ben miyim acaba topikte? Şundan dolayı soruyorum ; hamilelik takviminde bebeğinizin hareketlerini görebilirsiniz yazınca heyecanlandım, gidişte gören var mı? Ya daha ancak hamile olduğumu kabul edilen galiba Yeni yeni düşünüp düşünüp heyecanlanıyorum.
Yok canım bende tık yok yaBasladi mi sende bende yok
Kızlar belki erken ama bende başladı bazı belirtiler halsizlik,erkenden uykum geliyor sabahları biseyleri zor yemeye başladım bikac gundur,gün içinde gogsumun üstünde bir öküz oturuyor sanki, gün içinde canım biseyleri istiyor ama karar veremiyorum tatlımı ekşimi açımı sonra yine tat alamıyorum yediğim hiçbirşey tadını alamaz oldum.Akinti devam ediyor ara vb ara kasiklarimdada ağrı oluyorYok canım bende tık yok ya
Arkadasim sen daha hamile oldugunu yeni kabul ediyorsan henuz kese gormeyw gidememis benim hissettiklwrim normal o zaman,hicbiswy hossetmiyorum ben,gogus agrim bigun varsa bigun yok,okuyorum bazi arkadaslar surekli akintidan bahsedoyor o da yok,agri sızı yok,acaba yolundami gitmiyor cok endiseliyim,sendeki bariz belirtileri anlatirsan sevinirim,gebeligin hayirli olsun,saglikla kucakla insallah....
Aynen erken baslamaz diyorlar 6. Haftada yada 12. Haftada diyorlar kisiye gore degisiyor mus kuzuuuYok canım bende tık yok ya
Arkadaşım, belirtilerle ilgili değil bu psikolojik kendi savunma mekanizmam malesefki böyle çalışıyor. Sonradan yıkılmamak için genelde hep bardağın boş tarafını görürüm. Belirtiye gelirsek ona da İnan takılmıyorum. Herkeste farklı belirtiler görülüyor. Göğüslerim büyüdü ama göğüs ağrım fln yok, akıntım var ama bu kullandığımız vajinal jel ve kapsüllerden dolayı fiye düşünüyorum. Akıntı da denmez aslında sadece ıslaklık. Mide bulantım, istifra hiç bir şeyim yok. Sadece sabahları bazen koku algım yüksek oluyor. Bugün buzdolabını açınca tiksindim diş fırçalarken tiksiniyorum vs. Halsizlik var biraz. En bariz belirtim uyku. Çok uyuyorum. Hafta içi çalıştığım için hafta sonu gündüzleri de uyuyorum, akşamları da erkenden uyuyorum. Allah hepimizinkini bizlere bağışlasın.