- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Hoşgeldin arkadaşım. Sonunda biri geldi yalnız kalmıştım :) tek başına yürümüyor ya bir de bir yandan yds devam ediyorum sonuçlar açıklanmadı hala ama 75 üstü almam gerek girebilirsem e-yds gircem...Benim de yds iyi ales kötü. Bari biraz kasım alese çalışayım. Birbirimizi motive edelim. Kilo da vermeye calisiyorum ben. 7 kilo verdim.
Merhaba canımmerhabalar bende ales e ve yds ye giricem ama ikinci dönem sınavlarına giricem ikisine de.Ama sadece bu topiğin aktif olduğunu gördüğüm için buraya yazıyorum kızlar yarından itibaren bende bisiler yazmaya çalışıcam size katılıcam inşallah:)
O zaman dün gaza geldim 2 tane oran orantı testi çözdüm.bugunde kesir problemlerine çalıştım çıkmış soruları çözdüm konu testine geçemedim henuzMerhaba canım
Destek olacak birilerine çok ihtiyacım var :)
Ben birkaç gün mola vermiştim şimdi kaldığım yerden tekrar devam. Başarılar ve iyi çalışmalar dilerim :)
O zaman dün gaza geldim 2 tane oran orantı testi çözdüm.bugunde kesir problemlerine çalıştım çıkmış soruları çözdüm konu testine geçemedim henuz
Ben daha o mantık sorularına hiç bakamadım hep matematik çözüyorum bakalım ama ben kadındakine değil mayistakine giricemÇok güzel . Az olsun ama temiz olsun :) ben de çok fazla çözemiyorum.
Ben de mutlak değer, üslü sayılar toplam 60 soru, 20 türkçe, 20 mantık sorusu ile günü kapattım :)
Şimdiden hazırlanman çok iyi olmuş. Son ana bırakınca olmuyor. Kasımdakini neden denemiyorsun peki?Ben daha o mantık sorularına hiç bakamadım hep matematik çözüyorum bakalım ama ben kadındakine değil mayistakine giricem
İyice hazirlaniyim diye mayistakine giricem tekrar tekrar para vermiyim diye hayat zor biliyosun:) bir de yds ye hazırlanıyorum sen naptin kac aldın yds den?Şimdiden hazırlanman çok iyi olmuş. Son ana bırakınca olmuyor. Kasımdakini neden denemiyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?