- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Evet maalesef bu sınavlar para tuzağı... Yds den 80 aldım. Hiç iyi beklemiyordum sürpriz oldu :) bugün dışarlardayım henüz hiçbir şey çözemedim ama akşama umarım....İyice hazirlaniyim diye mayistakine giricem tekrar tekrar para vermiyim diye hayat zor biliyosun:) bir de yds ye hazırlanıyorum sen naptin kac aldın yds den?
YDS den cok iyi almışsın ya umarım bende alabilirim. Nasıl çalıştın yds ye?Evet maalesef bu sınavlar para tuzağı... Yds den 80 aldım. Hiç iyi beklemiyordum sürpriz oldu :) bugün dışarlardayım henüz hiçbir şey çözemedim ama akşama umarım....
İnşallah.YDS den cok iyi almışsın ya umarım bende alabilirim. Nasıl çalıştın yds ye?
Ayyy super bende o kitabı aldım çalışmak icin umarım başarılı olurum daha doğru düzgün hiç çalısmaya başlamadım.videolari da etkili mi onlara da bakiyim madem:) hep ben konuştum sen naptin bugun neler çözdün?İnşallah.
Ben 1-2 ay çalışmayla bu sonuca ulaştım, bir önceki sonucum 55 di :) tabi İngilizce temelim var ama yds taktik sınavı, iyi öğrenmek gerek. Akın dil eğitimin kitapları ve videoları ile hazırlandım. Çok başarılı. Tavsiye ederim.
Ayyy super bende o kitabı aldım çalışmak icin umarım başarılı olurum daha doğru düzgün hiç çalısmaya başlamadım.videolari da etkili mi onlara da bakiyim madem:) hep ben konuştum sen naptin bugun neler çözdün?
woww süperEvet maalesef bu sınavlar para tuzağı... Yds den 80 aldım. Hiç iyi beklemiyordum sürpriz oldu :) bugün dışarlardayım henüz hiçbir şey çözemedim ama akşama umarım....
Teşekkürlerwoww süper
evet tezsiz y.l. yapıyorum şu an, tezliye geçmek istiyorum. 50 YDS beni kurtarıyor ingilizce temelim var ünide hazırlık okumuştum 1 yıl. Ama çalışmam gerekTeşekkürlersiz de mi yds/ALES hazırlanıyorsunuz yoksa?
evet tezsiz y.l. yapıyorum şu an, tezliye geçmek istiyorum. 50 YDS beni kurtarıyor ingilizce temelim var ünide hazırlık okumuştum 1 yıl. Ama çalışmam gerek
bana da rıdvan gürbüzün kitabını tavsiye ettiler ona başladımSize de Ahmet Akın'ın kitaplarını ve videolarını öneririm o halde. Benim de temelim vardı ama yapamamıştım. Nasıl bir sınav olduğunu çözemedim önce. Ama 2 aylık sıkı bir çalışmayla üstesinden geldim :)
Ben de o da var ama ben sıkılıp bırakmıştım. O da ayrıntılı ve güzeldi. Bir de bol bol kelime çalışmak gerek. Yds'nin en önemli noktası kelime bilgisi.bana da rıdvan gürbüzün kitabını tavsiye ettiler ona başladım
evet kesinlikle. kelime bilgim çok yokBen de o da var ama ben sıkılıp bırakmıştım. O da ayrıntılı ve güzeldi. Bir de bol bol kelime çalışmak gerek. Yds'nin en önemli noktası kelime bilgisi.
evet kesinlikle. kelime bilgim çok yok
kelimeleri kitaplardan mı çıkardınBuna da önerim şu olur. Küçük yapışkanlı kağıtlar var ya. Onlara bilmediğim kelimeleri yazdım. Evin her yerine yapıştırdım. Yatağımın karşısı, dolabım, buzdolabına kadar aklınıza gelebilecek her yere... Gidip gelirken okudukça öğrendim ve sürekli yenileriyle değiştirdim. Hala yapıyorum bunu.
Çözdüğüm testlerden çıkardım hep bir de odamda yine Akın'ın 4 tane posteri var. Verb,adjective,proposition, adverbs şeklinde. Onlardan da faydalandım.kelimeleri kitaplardan mı çıkardın
tamam çok teşekkür ederimÇözdüğüm testlerden çıkardım hep bir de odamda yine Akın'ın 4 tane posteri var. Verb,adjective,proposition, adverbs şeklinde. Onlardan da faydalandım.
Başlamak istiyorum ama olamıyor. Yarın inşallah baslayacagim. Yds de istediğin puanı almissin tebrik ederim.Hoşgeldin arkadaşım. Sonunda biri geldi yalnız kalmıştım :) tek başına yürümüyor ya bir de bir yandan yds devam ediyorum sonuçlar açıklanmadı hala ama 75 üstü almam gerek girebilirsem e-yds gircem...
İkisi bir arada zor oluyor ama olsun. Tam gaz devam.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mak-fit-olmak-algisini-yikacak-gunluk.841555/
Bu da benim fit olma günlüğümortak bir amacımız daha çıktı. Benim çok az kilom kaldı 2-3 kilo kadarcık daha çok sıkılaşma dönemindeyim. O açıdanda süper destek olurum
Sen ne yapıyorsun ? Başladın mı ? Yeni yeni mi başlayacaksın? Nasıl bir program düşünüyorsun?
Başlamak istiyorum ama olamıyor. Yarın inşallah baslayacagim. Yds de istediğin puanı almissin tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?