- 13 Ekim 2022
- 4.367
- 5.925
Üzüldüm canım ya ins bı daha böyle şeyler karşımıza çıkmaz bizde sağlıklı gebelikler yaşarız ben kürtaj sonrası bı sıkıntı yaşamadım benim amh biraz düşük belki ondan gecikiyor gebelik ilkindede bir yıl sonrası oluşmuştu ama yinede acaba bişey olmuş mu diyede bı rahim filmi çekeyim diyorum ne olur ne olmazBana direkt rapor cikiyor dedi doktorum hatta gonalf iğneyi raporla aldım iki kayibim var diye. Maalesef benim ilk kayibim 2021 ekimde oldu ikinci kayibim 2022 mayıs ayında oldu . Sonra genetiğe gönderdik bebekte sıkıntı yok ama bende pıhtılaşma yatkınlığı varmış öncesinde rahim filmi de çektim rahim t rahimmis. Kürtaj sonrası kanamam durmadı 2 ay normal dediler . Meğer rahimin ortasını cokertmisler rahimde daralma olmuş tabi ben bunu bilmeden tedaviye devam ettim . Ta ki kasim 2023 te rahim filmi çekip öğrenene kadar . Doktorum bir iki deneme daha yapalim öyle ameliyat dedi. denedik olmadı 2024 28mayısta da histereskopik ameliyat oldum 2 ay ilaçla korunduk doktor önerisiyle sonra adette kanamam çok oldu ameliyat sonrası ksnsizlik yapti bu yuzden eylulde tekrar doktor normale dönsün diye dogum kontrol hapı verdi ekimde başladık işte aşılamayla .şimdi de bekliyoruz inşallah çektiğimiz sıkıntılara değer de tutar gebelik olur