Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Amin inşallah emin ol hamilelik haberini alınca kese göründü mü kalp atışı ne zaman o süreçler o kadar sıkıntılı olmuyor benim 2yıl önceki tedavimde hamilelik haberi almıştım hiç aklıma gelmemişti gidişata bırakıyorsun zaten 6ayda kaldı durdu kaybettik evet sonra dan kaybetmek çok çok zor ama iyi şeyler düşünelim tabi ki çok zor bak ben hala evde test bile yapamadım korku dan inşallah rabbim bizlere evlatlarımızın sağlıklı ömürlerini görmeyi nasip etsin

Herkese merhaba,
benim de pazartesi günü embriyo transferi olacak.
Dün progestan fitil ve prolutex enjeksiyona başladım, estrofem ve decavit vitamine devam ediyorum.
Bugün migren ataklarım başladığı için parol ve clexane kan sulandırıcı ilave edildi
Sizler bu süreçte hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Benim gibi migren atağı yaşayan oldu mu

Merhaba ilaçların hepsi genel olarak hepimizin kullandığı ilaçlar ama dozları fark ediyor parolu doktor mu yazdı size migrenden dolayı

Merhaba ilaçların hepsi genel olarak hepimizin kullandığı ilaçlar ama dozları fark ediyor parolu doktor mu yazdı size migrenden dolayı
evet doktor yazdı günde 3 kez kullanacağım ama ağrıyı kesmiyor sürekli istifra ediyorum :-(

Amin

İlaçlar hemen hemen aynı canım. Bende migren atağı olmadı hiç. Sırt ağrım çok. Ama ağrı kesici içecek kadar değil.

Kızlar benim bugün kasık ağrılarım başladı. Salı günü transfer oldu. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Benimde Salı günü transfer oldu 3. Gün embriyosu benimde bugün kasıklarkmda ani batmalar oluyor sancı gibi batma gibi birden geliyor geçiyor

Merhaba transferin oldumu canım benimde 8 kasımda oldu transferim bekliyorum

Benimde Salı günü transfer oldu 3. Gün embriyosu benimde bugün kasıklarkmda ani batmalar oluyor sancı gibi batma gibi birden geliyor geçiyor

Benimde aynı şekilde 3. Gün embriyosu. İnşallah iyiye delalettir bu kasık ağrıları.

Kızlar ben de salı transfer oldum 3.gün embriyosu. Bende de aynı şekilde geliyor geçiyor ani batmalar kasığımda sancı oluyo. Özellikle sol tarafımda batmalar. İnşallah bebişlerimiz yerleşiyordur 19unda kan vercem ama 18inde idrar testi yapmayı planlıyorum

Yaaa benimde solda en çok oluyor. İnş hayırlısıyla tutunuyordur bebişler çok çok amin ben kararsızlıklar içindeyim şehir dışında olacağım zaten ancak 21 inde kan verebilirim idrar yapsam dayanabilir miyim 21ine kadar ah tüm süreç bitti de bu bekleme işi zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…