- 16 Ağustos 2022
- 257
- 150
- 33
- 27
- Konu Sahibi Hayallrmvar
Ne zaman test yapsak çıkar acabaOlumlu düşünelim canım bende perşembe transfer oldum. Daha çok erken belirtiler için. İçini rahat tut sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman test yapsak çıkar acabaOlumlu düşünelim canım bende perşembe transfer oldum. Daha çok erken belirtiler için. İçini rahat tut sen
Evet öyle inş güzel sonuçlanir şu an beklemekte sıkıcı daha Aralık ayında transfer olacak bana ayrıca birde prpden fln bahsetti ama bilmiyorum karar veremedimÇok fazla istemisler neden o kadar pahalı. Benim 30 a yakın tuttu tabi ama fiyatın içinde ilaç ücretleri transfer ucreti emribyo dondurma doktor kontrolleri falan her şeyi içinde sadece transfer için çok fazla gibi geldi bana
Snrm toplamda bizimde öyle olacak inş olumlu sonuçlar alırız zaman geçmek bilmiyorBende hastaneye 17 verdim toplam herşey içindeydi ilaçlar hariç. İlaçlarla 32 bin falan tuttu
Transfer de prpden fln bahsedildi mi ben karar veremedimSnrm toplamda bizimde öyle olacak inş olumlu sonuçlar alırız zaman geçmek bilmiyor
Slm cnm inş güzel sonuçlanir zor bir süreç, tranfer nasıl geçti zor oldu muKızlar bende çarşamba transfer oldum ama hiç birşey hissetmiyorum yokmuş gibi tutmamış gibi sizde nasıl durumlar
Ne durumdasın canım . Bende perşembe oldum hiç belirtim yok şuan . Test yapmayı düşünüyormusunKızlar bende çarşamba transfer oldum ama hiç birşey hissetmiyorum yokmuş gibi tutmamış gibi sizde nasıl durumlar
Yok çok kolaydı tek zor yanı tuvaletini tutmak onun dışında bir ağrı falan olmuyorSlm cnm inş güzel sonuçlanir zor bir süreç, tranfer nasıl geçti zor oldu mu
Düşünüyorum ama cesaret edemiyorumNe durumdasın canım . Bende perşembe oldum hiç belirtim yok şuan . Test yapmayı düşünüyormusun
Hadi bir cesaret siz test yapın ben arkanızdan gelirimDüşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Hiç o cesaret gelmiyor negatif çıkarsa ne yaparım hiç bilmiyorum belirtide yokHadi bir cesaret siz test yapın ben arkanızdan gelirim
Bende hafif bı kasık sizlamasi basladi ama adet öncesi de başlıyor.Hiç o cesaret gelmiyor negatif çıkarsa ne yaparım hiç bilmiyorum belirtide yok
Benimde akşam kasık ağrılarım başladı. Arada sızlayıp geçiyor. Üşüttüm mü acaba bilemiyorum kiBende hafif bı kasık sizlamasi basladi ama adet öncesi de başlıyor.
Vücutta bir değişiklik var ama ne bilmiyiruz ki
bende daha çatlatma ignesinin etkisi vardır diye test yapmak istemiyirum
Aşılama da çatlatma iğnesi den 14 gün sonra adet olmuştumBenimde akşam kasık ağrılarım başladı. Arada sızlayıp geçiyor. Üşüttüm mü acaba bilemiyorum ki
Umarım öyledir. Çok zormuş beklemek ben bu kadar meraklanacağımı tahmin etmezdimAşılama da çatlatma iğnesi den 14 gün sonra adet olmuştum
Ama şuan progestan iğnelerin etkisi var onlar varken adet olmaz da umarım bu ağrılar adet ağrısı değildir
Ben 5 kasımda transfer oldum pazar günu test vereceğim. 2 gündur belimde regli olcakmısım gibi bir ağrı var gögüslerim çok hassas ve karnımın alt kısmına kramplar giriyor ama tuttunduğu için mi yoksa ilaclardan mı emin olamadım tabi bu durumları yaşayan var mı acaba ilk günler bende de hiç belirti yoktu sonradan basladıNe durumdasın canım . Bende perşembe oldum hiç belirtim yok şuan . Test yapmayı düşünüyormusun
Ben şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.Hiç o cesaret gelmiyor negatif çıkarsa ne yaparım hiç bilmiyorum belirtide yok
Bende geçen hafta çarşamba beşinci gün embriyosu transfer olmuştum bu sabah normal gebelik testi yaptım negatif çıktıBen şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
3.gun 3mbiyosu bugun 6.gun
İğne etksii falan yok