Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Aynen Amin inşallh Bende öyle düşünüyorum kesinlikle

Geçen sene 26 Kasım'da trasfer olmuştum 7.denrmeydi. Şimdi bu saatte ikizlerimi yedirmek için uyandım inşallah sizlerde seneyr birilerine umut olabilmek adına yazarsınız sağlıkla hepinize nasip olsun inşallah

21i dedi ama bende 18inde yapsam mı acaba diye düşünüyorum beklesem mi diyorum evde test yapsam mı acaba diyorum deli sorular kafamda

Ben dayanamayıp erken gebelik testi yaparım bence 18 inde çok heyecanlı. Transferden sonra hemen belli olsa keşke
İnşallah bu bebişlerimiz tutunmuştur kızlar. Benim ilk denemem sizin de mi öyle ? Hangi şehirde yaptırdınız tedaviyi ?

Geçen sene 26 Kasım'da trasfer olmuştum 7.denrmeydi. Şimdi bu saatte ikizlerimi yedirmek için uyandım inşallah sizlerde seneyr birilerine umut olabilmek adına yazarsınız sağlıkla hepinize nasip olsun inşallah
Ağlamamak elde değil gerçekten inşallah bizde iyi sonuçlar alırız etrafımda herkes uyumuyo yemiyo diye dert yanıyor diyorum inşallah benim de öyle dertlerim olur

Benim de ilk deneme, Ankara. Siz? Ay belli olunca da kese görmesi kalp atışı vs vs sürekli bir telaş ve sabır gerekiyo o evreler de zor

Herkese merhaba 5 kasımda 2 donmuş embriyo transferim oldu bu 2. denemem.. yarın test günüm ve beni bu süreçte en çok geren hcg testi oldu

Herkese merhaba 5 kasımda 2 donmuş embriyo transferim oldu bu 2. denemem.. yarın test günüm ve beni bu süreçte en çok geren hcg testi oldu
Benim de 5 kasımdı transfetim ama 15inde test günüm. Beklemek çok zor. Ağlamaklı oldum bugün çok kere. Allah sabır versin

Benim de 5 kasımdı transfetim ama 15inde test günüm. Beklemek çok zor. Ağlamaklı oldum bugün çok kere. Allah sabır versin
Çok hak veriyorum.. bu süreç beni fiziksel olarak hiç yormadı ama psikolojik boyutu cidden zor.. kafa dağıtmaya çalışıyorum şahsen ben.. ilk 2 gün evde dinlendim sonrasında çıkıyorum yürüyorum arkadaşlarımla buluşup bi yerlerde oturuyorum ve test gününü düşünmemeye çalışıyorum..tavsiye ederim

Kızlar merhaba tüp bebek denen kötü bir sürece girdim 6 ay önce düşük yaptım hala da kalamadım 12 yumurta toplandı 5. Güne 1 6. Güne 1 embriyo kaldı gerçekten buna ağladım baya bi sonra donduruldu bir ay rahim dinlendirme yapıcaz dedi bu hafta estrofem kullanıyorum günde 4 tane ona rağmen rahim kalınlığı 7.6 şaka gibi bundan önce kendiliğinden kalınlaşma rahim şimdi ilaca rağmen böyle pzt eğer böyle olursa iptal edecekdoktor ve histeroskopi yapıcak cok yoruldum gerçekten ağlamak için zor tutuyorum kendimş

Benimde 17sinde nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam Ankara’da bahcecide yaptırdım ilk denemem 5.gün embriyosu

3 aşağı 5 yukarı aynı süreçlerden geçiyoruz. Yalnız olmadığını hatırlatsın sana bu forumdaki bir sürü kadın. Bizim de hikayemiz buymuş. Nolur moralini bozup pes etme. Stres en büyük düşman. Yoga, meditasyon, nefes egzersizleri vs bedenini rahatlatır. Ağla, ama koyverme kardeşim

Ağlamamak elde değil gerçekten inşallah bizde iyi sonuçlar alırız etrafımda herkes uyumuyo yemiyo diye dert yanıyor diyorum inşallah benim de öyle dertlerim olur
Geçen seneye kadar bende aynı duygular içindeydim birileri agliyo susmuyo dedikçe olsunda ağlasın susmasın derdim heo gerçekten de öyle oldu ağlıyor susmuyorlar sindi bende dert yanıyorum herkesekendin ettin kendin buldun diyorlar öyle dua edersen öyle olut diyorlar varsın öyle olsun şükür oldu ya diyorum rabbim hepinize nasip etsin inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah kimse de asla pes etmesin maddi durum oldukça sperm yumurta oldukça umut hep var

Pazratesi kalınlaşmazsa iptal olacakmış 5 tane edstrofem icecekmişim kalınlaşmaz mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…