- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
Aynen Amin inşallh Bende öyle düşünüyorum kesinlikleİnşaallah
Benim test günümü 4 gün var kan o nedenle vermedim
Bence sonrası da stres yükseldi yükselmesi
Kese göründü görünmedi
Allah sonuna kadar benimle olacak bebiskolar vermeyecekse ilk testte negatif göreyim.
Testlerde pozitifi görüp sonradan sonlanması daha büyük bir yıkım.
O nedenle duaları değiştiriyoruz
Sonuna kadar bizimle olacak dünyası ahireti güzel sağlıklı mutlu huzurlu bebisleri pozitif görelim
21i dedi ama bende 18inde yapsam mı acaba diye düşünüyorum beklesem mi diyorum evde test yapsam mı acaba diyorum deli sorular kafamda
Ben dayanamayıp erken gebelik testi yaparım bence 18 indeKızlar ben de salı transfer oldum 3.gün embriyosu. Bende de aynı şekilde geliyor geçiyor ani batmalar kasığımda sancı oluyo. Özellikle sol tarafımda batmalar. İnşallah bebişlerimiz yerleşiyordur19unda kan vercem ama 18inde idrar testi yapmayı planlıyorum
Sağlıcakla büyüsün minnaklarinizGeçen sene 26 Kasım'da trasfer olmuştum 7.denrmeydi. Şimdi bu saatte ikizlerimi yedirmek için uyandım inşallah sizlerde seneyr birilerine umut olabilmek adına yazarsınız sağlıkla hepinize nasip olsun inşallah
Kan verdim ben sonuç bekliyorum çok umudum ypl ama inşallah vardırMerhaba hayırlı olsun bende 8 kasımda transfer oldum dondurulmuş 5.gün embriyosuydu hakkımızda hayırlısı olsun
Ağlamamak elde değil gerçekten inşallah bizde iyi sonuçlar alırız etrafımda herkes uyumuyo yemiyo diye dert yanıyor diyorum inşallah benim de öyle dertlerim olurGeçen sene 26 Kasım'da trasfer olmuştum 7.denrmeydi. Şimdi bu saatte ikizlerimi yedirmek için uyandım inşallah sizlerde seneyr birilerine umut olabilmek adına yazarsınız sağlıkla hepinize nasip olsun inşallah
Hayırlı haberler bekliyoruz.Kan verdim ben sonuç bekliyorum çok umudum ypl ama inşallah vardır
Hiç bir belirtim yok 2 Kasım da beşinci gün embriyosu transfer edildiHayırlı haberler bekliyoruz.
Var mı bir belirti
Kaçıncı gün embiryosu ne zaman transfer edilmişti.
Haberini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah pozitif sonuçlar alırızKan verdim ben sonuç bekliyorum çok umudum ypl ama inşallah vardır
Benim de ilk deneme, Ankara. Siz? Ay belli olunca da kese görmesi kalp atışı vs vs sürekli bir telaş ve sabır gerekiyo o evreler de zorBen dayanamayıp erken gebelik testi yaparım bence 18 indeçok heyecanlı. Transferden sonra hemen belli olsa keşke
İnşallah bu bebişlerimiz tutunmuştur kızlar. Benim ilk denemem sizin de mi öyle ? Hangi şehirde yaptırdınız tedaviyi ?
Negatif maalesefHaberini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah pozitif sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun kuzucumNegatif maalesef
Benim de 5 kasımdı transfetim ama 15inde test günüm. Beklemek çok zor. Ağlamaklı oldum bugün çok kere. Allah sabır versinHerkese merhaba 5 kasımda 2 donmuş embriyo transferim oldu bu 2. denemem.. yarın test günüm ve beni bu süreçte en çok geren hcg testi oldu
Çok hak veriyorum.. bu süreç beni fiziksel olarak hiç yormadı ama psikolojik boyutu cidden zor.. kafa dağıtmaya çalışıyorum şahsen ben.. ilk 2 gün evde dinlendim sonrasında çıkıyorum yürüyorum arkadaşlarımla buluşup bi yerlerde oturuyorum ve test gününü düşünmemeye çalışıyorum..tavsiye ederimBenim de 5 kasımdı transfetim ama 15inde test günüm. Beklemek çok zor. Ağlamaklı oldum bugün çok kere. Allah sabır versin
Benimde 17sinde nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam Ankara’da bahcecide yaptırdım ilk denemem 5.gün embriyosuBen dayanamayıp erken gebelik testi yaparım bence 18 indeçok heyecanlı. Transferden sonra hemen belli olsa keşke
İnşallah bu bebişlerimiz tutunmuştur kızlar. Benim ilk denemem sizin de mi öyle ? Hangi şehirde yaptırdınız tedaviyi ?
3 aşağı 5 yukarı aynı süreçlerden geçiyoruz. Yalnız olmadığını hatırlatsın sana bu forumdaki bir sürü kadın. Bizim de hikayemiz buymuş. Nolur moralini bozup pes etme. Stres en büyük düşman. Yoga, meditasyon, nefes egzersizleri vs bedenini rahatlatır. Ağla, ama koyverme kardeşimKızlar merhaba tüp bebek denen kötü bir sürece girdim 6 ay önce düşük yaptım hala da kalamadım 12 yumurta toplandı 5. Güne 1 6. Güne 1 embriyo kaldı gerçekten buna ağladım baya bi sonra donduruldu bir ay rahim dinlendirme yapıcaz dedi bu hafta estrofem kullanıyorum günde 4 tane ona rağmen rahim kalınlığı 7.6 şaka gibi bundan önce kendiliğinden kalınlaşma rahim şimdi ilaca rağmen böyle pzt eğer böyle olursa iptal edecekdoktor ve histeroskopi yapıcak cok yoruldum gerçekten ağlamak için zor tutuyorum kendimş
Geçen seneye kadar bende aynı duygular içindeydim birileri agliyo susmuyo dedikçe olsunda ağlasın susmasın derdim heo gerçekten de öyle oldu ağlıyor susmuyorlar sindi bende dert yanıyorum herkeseAğlamamak elde değil gerçekten inşallah bizde iyi sonuçlar alırız etrafımda herkes uyumuyo yemiyo diye dert yanıyor diyorum inşallah benim de öyle dertlerim olur
Pazratesi kalınlaşmazsa iptal olacakmış 5 tane edstrofem icecekmişim kalınlaşmaz mı ki3 aşağı 5 yukarı aynı süreçlerden geçiyoruz. Yalnız olmadığını hatırlatsın sana bu forumdaki bir sürü kadın. Bizim de hikayemiz buymuş. Nolur moralini bozup pes etme. Stres en büyük düşman. Yoga, meditasyon, nefes egzersizleri vs bedenini rahatlatır. Ağla, ama koyverme kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?