- 13 Ağustos 2022
- 123
- 92
- 28
- 32
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
3. Gün embriyosu için daha erken gibi transfer olduğun günü de sayma hesap yaparkenBen şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
3.gun 3mbiyosu bugun 6.gun
İğne etksii falan yok
Hoşgeldin hayırlısı olsun.Selam kızlar 2 Kasım'da 5.gün embriyosu transfer oldum. 12 sinde test yaptıracağım lütfen benim için de dua edin hepimizin duaları gerçekleşir , bebislerimiz tutunur inşallah
Herhangi bir belirtin var mı canım bende 3 kasımda 5. Gün embriyosu transferi oldum. 12 simde test vereceğim bendeSelam kızlar 2 Kasım'da 5.gün embriyosu transfer oldum. 12 sinde test yaptıracağım lütfen benim için de dua edin hepimizin duaları gerçekleşir , bebislerimiz tutunur inşallah
Sağol cnm, heyecanla bekliyorum bende, Aralık ayında benimde inş bir sorun olmazYok çok kolaydı tek zor yanı tuvaletini tutmak onun dışında bir ağrı falan olmuyor
Selam benimde 12 Kasım test günüm 5.gun embriyosu inşallah bebislerimiz bizimledir inşallah hamilelik haberi alırız gözyaşlarımız mutluluk gözyaşları olurSelam kızlar 2 Kasım'da 5.gün embriyosu transfer oldum. 12 sinde test yaptıracağım lütfen benim için de dua edin hepimizin duaları gerçekleşir , bebislerimiz tutunur inşallah
Merhaba biraz erken yapmışsınız testi benim 3. Tüp bebek tedavim de de 3gun embriyosuydu 9.gun erken gebelikte gözükmüstü bence moralinizi bozmayın inşallah şuan size sıkı sıkı tutunma aşamasındadırBen şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
3.gun 3mbiyosu bugun 6.gun
İğne etksii falan yok
İnsaalah zaten 10 dakika sonra testte hayalet çizgi çıktı. Bu defa da acaba çatlatma 8gnesinden mi diye düşünmeye başladım.Merhaba biraz erken yapmışsınız testi benim 3. Tüp bebek tedavim de de 3gun embriyosuydu 9.gun erken gebelikte gözükmüstü bence moralinizi bozmayın inşallah şuan size sıkı sıkı tutunma aşamasındadır
İnşallah hamilesindir diyelim çatlatma iğnesi hiç aklımıza getirmeyelimİnsaalah zaten 10 dakika sonra testte hayalet çizgi çıktı. Bu defa da acaba çatlatma 8gnesinden mi diye düşünmeye başladım.
Erken oldu da dayanamadim
Senin test gününü az kalmış iyi sabretmissin.İnşallah hamilesindir diyelim çatlatma iğnesi hiç aklımıza getirmeyelimtüp bebek sürecinde zaten bence en zor süreç transferden sonraki 10gun beklemek ben daha hiç yapmadım korkudan elim gitmiyor ama yarın yapmak istiyorum zaten cumartesi de test günüm
Benimde cumartesi test günüm. Evde yapasım var ama hiç belirtim olmadığı için korkuyorum negatif görücem diye yapmıyorumİnşallah hamilesindir diyelim çatlatma iğnesi hiç aklımıza getirmeyelimtüp bebek sürecinde zaten bence en zor süreç transferden sonraki 10gun beklemek ben daha hiç yapmadım korkudan elim gitmiyor ama yarın yapmak istiyorum zaten cumartesi de test günüm
Cumartesi test verebilecek misin bizim burda aciller yapmıyor diye yarın tahlil vercemBenimde cumartesi test günüm. Evde yapasım var ama hiç belirtim olmadığı için korkuyorum negatif görücem diye yapmıyorum
Normal gebelik testleriyle erken gebelik testleri farklı oluyor aklın kalıyorsa git kan testi ver bu şekilde daha çok strese giriyorsunSenin test gününü az kalmış iyi sabretmissin.
Ben bugün normal gebelik testi yaptım cikmadi.
Dün ki erkendi
Bende korkudan yapamıyorum rabbim korktuğumuz yere uğratmasın inşallah hamile haberi alırız hepimizBenimde cumartesi test günüm. Evde yapasım var ama hiç belirtim olmadığı için korkuyorum negatif görücem diye yapmıyorum
Özelde tüp bebek tedavisi görüyorum. Cumartesi günleri yatım gün çalışıyorlar. Erkenden gidip vereceğimCumartesi test verebilecek misin bizim burda aciller yapmıyor diye yarın tahlil vercem
Amin inşallah güzel haberler alırızBende korkudan yapamıyorum rabbim korktuğumuz yere uğratmasın inşallah hamile haberi alırız hepimiz
İnşaallahBende korkudan yapamıyorum rabbim korktuğumuz yere uğratmasın inşallah hamile haberi alırız hepimiz
Benimki de başka şehirde olduğu için orada yaptıramıyorum zaten bir gün önce olsa da varsa çıkar hiç belirtim de yok ümidim de Rabbim yardımcımız olsunÖzelde tüp bebek tedavisi görüyorum. Cumartesi günleri yatım gün çalışıyorlar. Erkenden gidip vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?