• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

İnş güzel haberlerle geleceğim 🙏🏻 Hiç belirtim yok ama sürekli düşünmekten vakit geçmiyor olumsuz mu olcak acaba
Çok heyecanlı o güzel gün geldi demek ki 🥰 Rabbim sağlıklı pozitif sonuçlar aldırtsın inş 🙃 idrar testi yaptınız mı hiç direk kan mı vereceksiniz

Pozitif çıktı sonucum 🥰 76,26 2 gün sonra tekrar kan vereceğim 🙏🏻
Yaaa ay çok şükür ne güzel bir arkadaştan daha pozitif gelmişti bugün. Çok sevindim çok şükür gözünüz aydın . Katlanarak artsın değerleriniz hayırla sağlıkla kavuşursunuz inş 🥰 sabrınızın sonu selamet oldu çok şükür

Yaaa ay çok şükür ne güzel bir arkadaştan daha pozitif gelmişti bugün. Çok sevindim çok şükür gözünüz aydın . Katlanarak artsın değerleriniz hayırla sağlıkla kavuşursunuz inş 🥰 sabrınızın sonu selamet oldu çok şükür
Çok teşekkür ederim 🙂 rabbim herkese nasip etsin inşallah🙏🏻

merhaba pozitifi görenlere hayırlı olsun inşallah 🙏🙏🙏 ben 7 sinde oldum transfer. ilk 2 -3 gün ağrı batma oldu ama bence transferde hırpalanmakla alakalıydı. Şuan sadece akşamları bel ve sırt ağrım oluyor. Test yaptım bugun negatif :( silik çizgi bile yok. Sonradan pozitife dönenler oluyor mu

merhaba pozitifi görenlere hayırlı olsun inşallah 🙏🙏🙏 ben 7 sinde oldum transfer. ilk 2 -3 gün ağrı batma oldu ama bence transferde hırpalanmakla alakalıydı. Şuan sadece akşamları bel ve sırt ağrım oluyor. Test yaptım bugun negatif :KK43: silik çizgi bile yok. Sonradan pozitife dönenler oluyor mu
Sağolun 🙂 5.gun erken test için
Ben ilk 5 gün falan hiç belirti hissetmedim opu agrilarindan

Back