- Konu Sahibi Hayallrmvar
Pazratesi kalınlaşmazsa iptal olacakmış 5 tane edstrofem icecekmişim kalınlaşmaz mı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazratesi kalınlaşmazsa iptal olacakmış 5 tane edstrofem icecekmişim kalınlaşmaz mı ki
Merhaba canım evet 5 kasımda oldu pazar günü test yapacağım inşallah hayırlı sonuçlar alırım. Seninde sonucun hayırli olsun insallahMerhaba transferin oldumu canım benimde 8 kasımda oldu transferim bekliyorum
Yarın haberlerini bekliyoruz o zzamanBenimde cumartesi test günüm. Evde yapasım var ama hiç belirtim olmadığı için korkuyorum negatif görücem diye yapmıyorum
İnş güzel haberlerle geleceğim Hiç belirtim yok ama sürekli düşünmekten vakit geçmiyor olumsuz mu olcak acabaYarın haberlerini bekliyoruz o zzaman
Çok heyecanlı o güzel gün geldi demek ki Rabbim sağlıklı pozitif sonuçlar aldırtsın inş idrar testi yaptınız mı hiç direk kan mı vereceksinizİnş güzel haberlerle geleceğim Hiç belirtim yok ama sürekli düşünmekten vakit geçmiyor olumsuz mu olcak acaba
Hayır yapmadım kanda öğreneceğim ne var ne yokÇok heyecanlı o güzel gün geldi demek ki Rabbim sağlıklı pozitif sonuçlar aldırtsın inş idrar testi yaptınız mı hiç direk kan mı vereceksiniz
Ne güzel sabredebilmişsiniz sabrınızın sonu selamet olsun inş hayırlısıyla haberdar edin bizi deHayır yapmadım kanda öğreneceğim ne var ne yok
Merhabalar Sizinle aynı gün transferimiz Olacak İnşallah bizde güzel haberlerimizi buradan paylasırızMerhabalar benimde ayık 15 inde transferim olacak inşallah
Haydi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz :)Hayır yapmadım kanda öğreneceğim ne var ne yok
Pozitif çıktı sonucum 76,26 2 gün sonra tekrar kan vereceğimHaydi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz :)
Yaaa ay çok şükür ne güzel bir arkadaştan daha pozitif gelmişti bugün. Çok sevindim çok şükür gözünüz aydın . Katlanarak artsın değerleriniz hayırla sağlıkla kavuşursunuz inş sabrınızın sonu selamet oldu çok şükürPozitif çıktı sonucum 76,26 2 gün sonra tekrar kan vereceğim
Çok teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin inşallahYaaa ay çok şükür ne güzel bir arkadaştan daha pozitif gelmişti bugün. Çok sevindim çok şükür gözünüz aydın . Katlanarak artsın değerleriniz hayırla sağlıkla kavuşursunuz inş sabrınızın sonu selamet oldu çok şükür
Ay hadi hayırlı olsun. Saglicakl katlanarak artsın.Pozitif çıktı sonucum 76,26 2 gün sonra tekrar kan vereceğim
Sağolun 5.gun erken test içinmerhaba pozitifi görenlere hayırlı olsun inşallah ben 7 sinde oldum transfer. ilk 2 -3 gün ağrı batma oldu ama bence transferde hırpalanmakla alakalıydı. Şuan sadece akşamları bel ve sırt ağrım oluyor. Test yaptım bugun negatif silik çizgi bile yok. Sonradan pozitife dönenler oluyor mu
İnşallah ya çok heyecan var bende Ogün gelmiyor sankiMerhabalar Sizinle aynı gün transferimiz Olacak İnşallah bizde güzel haberlerimizi buradan paylasırız
Rabbim bizede nasip etsin inşallah hayırlı bir şekilde kucağınıza alırsinjzPozitif çıktı sonucum 76,26 2 gün sonra tekrar kan vereceğim