• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Selam kızlar 2 Kasım'da 5.gün embriyosu transfer oldum. 12 sinde test yaptıracağım lütfen benim için de dua edin hepimizin duaları gerçekleşir , bebislerimiz tutunur inşallah 😇😇♥️
Herhangi bir belirtin var mı canım bende 3 kasımda 5. Gün embriyosu transferi oldum. 12 simde test vereceğim bende

merhaba bende 7 kasımda 2 tane 5. Gün embriyosu transfer oldum. Transfer gününü 0 kabul edersek bugun daha 2. Günüm. Hiç belirtim yok iğne yarler acıyor sadece bir de dizimden bi ağrı çekiyor ve ayaklarım çok ısınıyor

Selam kızlar 2 Kasım'da 5.gün embriyosu transfer oldum. 12 sinde test yaptıracağım lütfen benim için de dua edin hepimizin duaları gerçekleşir , bebislerimiz tutunur inşallah 😇😇♥️
Selam benimde 12 Kasım test günüm 5.gun embriyosu inşallah bebislerimiz bizimledir inşallah hamilelik haberi alırız gözyaşlarımız mutluluk gözyaşları olur☺️
hiç idrar testi yaptınız mı

Ben şimdi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
3.gun 3mbiyosu bugun 6.gun
İğne etksii falan yok
Merhaba biraz erken yapmışsınız testi benim 3. Tüp bebek tedavim de de 3gun embriyosuydu 9.gun erken gebelikte gözükmüstü bence moralinizi bozmayın inşallah şuan size sıkı sıkı tutunma aşamasındadır

Merhaba biraz erken yapmışsınız testi benim 3. Tüp bebek tedavim de de 3gun embriyosuydu 9.gun erken gebelikte gözükmüstü bence moralinizi bozmayın inşallah şuan size sıkı sıkı tutunma aşamasındadır
İnsaalah zaten 10 dakika sonra testte hayalet çizgi çıktı. Bu defa da acaba çatlatma 8gnesinden mi diye düşünmeye başladım.
Erken oldu da dayanamadim

İnsaalah zaten 10 dakika sonra testte hayalet çizgi çıktı. Bu defa da acaba çatlatma 8gnesinden mi diye düşünmeye başladım.
Erken oldu da dayanamadim
İnşallah hamilesindir diyelim çatlatma iğnesi hiç aklımıza getirmeyelim☺️ tüp bebek sürecinde zaten bence en zor süreç transferden sonraki 10gun beklemek ben daha hiç yapmadım korkudan elim gitmiyor ama yarın yapmak istiyorum zaten cumartesi de test günüm

İnşallah hamilesindir diyelim çatlatma iğnesi hiç aklımıza getirmeyelim☺️ tüp bebek sürecinde zaten bence en zor süreç transferden sonraki 10gun beklemek ben daha hiç yapmadım korkudan elim gitmiyor ama yarın yapmak istiyorum zaten cumartesi de test günüm
Senin test gününü az kalmış iyi sabretmissin.
Ben bugün normal gebelik testi yaptım cikmadi.
Dün ki erkendi

Benimde cumartesi test günüm. Evde yapasım var ama hiç belirtim olmadığı için korkuyorum negatif görücem diye yapmıyorum😞

Senin test gününü az kalmış iyi sabretmissin.
Ben bugün normal gebelik testi yaptım cikmadi.
Dün ki erkendi
Normal gebelik testleriyle erken gebelik testleri farklı oluyor aklın kalıyorsa git kan testi ver bu şekilde daha çok strese giriyorsun
Bende sabrettim ama korkudan yapamadım

5 kasımda 2 tane 5. Gün embriyosu transferim oldu. 15 kasım salı test günüm. Bu 3. Denemem. Bana da dua edin 🥰 ilk transferim pozitifti, sonra düşük yaptım. Çok uyku halim olmuştu. Şimdi uyku halim pek yok, o yüzden biraz ümidimi kaybediyorum...

Bende korkudan yapamıyorum rabbim korktuğumuz yere uğratmasın inşallah hamile haberi alırız hepimiz
İnşaallah
Benim test günümü 4 gün var kan o nedenle vermedim
Bence sonrası da stres yükseldi yükselmesi
Kese göründü görünmedi

Allah sonuna kadar benimle olacak bebiskolar vermeyecekse ilk testte negatif göreyim.
Testlerde pozitifi görüp sonradan sonlanması daha büyük bir yıkım.

O nedenle duaları değiştiriyoruz
Sonuna kadar bizimle olacak dünyası ahireti güzel sağlıklı mutlu huzurlu bebisleri pozitif görelim 🙏

Back