Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Evet öyle inş güzel sonuçlanir şu an beklemekte sıkıcı daha Aralık ayında transfer olacak bana ayrıca birde prpden fln bahsetti ama bilmiyorum karar veremedim

Hiç o cesaret gelmiyor negatif çıkarsa ne yaparım hiç bilmiyorum belirtide yok
Bende hafif bı kasık sizlamasi basladi ama adet öncesi de başlıyor.
Vücutta bir değişiklik var ama ne bilmiyiruz ki
bende daha çatlatma ignesinin etkisi vardır diye test yapmak istemiyirum

İyi akşamlar bende 1kasimda transfer oldum 5.gun embriyosu 1tane 4deneme inşallah tutunmuştur inşallah bizimledir rabbim hepimize evlatlarını sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin test günüm 12kasim biraz heyecan yapmaya başladım sanırım birazda korkuyorum

İyi aksamlar bende Kasım ayında transfer olanlardan olacağım nasip olursa transfer sonrası nelere dikkat ettiniz tecrübelerinizi paylasirmisiniz

Bende hafif bı kasık sizlamasi basladi ama adet öncesi de başlıyor.
Vücutta bir değişiklik var ama ne bilmiyiruz ki
bende daha çatlatma ignesinin etkisi vardır diye test yapmak istemiyirum
Benimde akşam kasık ağrılarım başladı. Arada sızlayıp geçiyor. Üşüttüm mü acaba bilemiyorum ki

Benimde akşam kasık ağrılarım başladı. Arada sızlayıp geçiyor. Üşüttüm mü acaba bilemiyorum ki
Aşılama da çatlatma iğnesi den 14 gün sonra adet olmuştum
Ama şuan progestan iğnelerin etkisi var onlar varken adet olmaz da umarım bu ağrılar adet ağrısı değildir

Ne durumdasın canım . Bende perşembe oldum hiç belirtim yok şuan . Test yapmayı düşünüyormusun
Ben 5 kasımda transfer oldum pazar günu test vereceğim. 2 gündur belimde regli olcakmısım gibi bir ağrı var gögüslerim çok hassas ve karnımın alt kısmına kramplar giriyor ama tuttunduğu için mi yoksa ilaclardan mı emin olamadım tabi bu durumları yaşayan var mı acaba ilk günler bende de hiç belirti yoktu sonradan basladı

Merhaba ben geçtiğimiz çarşamba günü 5. gün embriyosu çift transfer oldum dün 6. gündü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı. Başlarda bel ve kaşık ağrısı vardı ama şuan yok sadece biraz göğüs hassasiyeti var. Yarın tekrar test yapacağım ama korkuyorum bu ikinci transferimdi. İlkinde embriyo tutundu ama düştü aşırı bel ağrım vardı bunda öyle bir ağrı olmadığı için de endişeliyim. Bu tür bir durum yaşayıp pozitif gören var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…