• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Bio_girl Bio_girl selam canim ne durumdasin? benim bugun 3. gunum arada bir gelen adet agrisi gibi agrim ve yine arada bir bel agrim oluyor . goguslerde hassasiyet yanma var ama onu belirtiden saymiyorum hormon ilaclarindandir cunku transferden once de vardi.

Bio_girl Bio_girl selam canim ne durumdasin? benim bugun 3. gunum arada bir gelen adet agrisi gibi agrim ve yine arada bir bel agrim oluyor . goguslerde hassasiyet yanma var ama onu belirtiden saymiyorum hormon ilaclarindandir cunku transferden once de vardi.
Merhaba canım, teşekkür ederim iyiyim bende :P sen nasılsın ? aynen o ağrılar daha önce bende de oluyordu o yüzden hiçbirini saymıyorum canım hepsi ilaçlardan oluyor çünkü. benim de bugün 5.günüm :P haftaya bugün öğreneceğim inş. 🙏🤲 hepimiz pozitifleri görürüz de ilk aşamayı geçeriz 🙏🤲😊🤗

Merhabalar troidim yavaş çalışıyor ve polikistik var bende bu yüzden çocuk sahibi olamadık😔 ilk kez tüp bebek tedavisine başladık embriyom donduruldu 5 kasımda transferim gerçekleşecek. Tecrübeli olanlar nelere dikkat etmeliyim benimle paylaşır misiniz. Aynı anda transfer olacak başka kişiler varsa da bu süreçte birlikte konuşarak birbirimize destek olarak ilerlersek çok mutlu olurum❤️
Transfer oldun mu nasil gecti canim?

Transfer oldun mu nasil gecti canim?
Evet canım bugun saat 9.30da oldum transferi çok kolaymış hemen transferi yaptılar kısa sürdü sadece tuvalete sıkışık olmak zorladı beni transfer sonrası eve geldim uzandım estrofem sabah akşam 1 adet ve progestan sabah akşam 2 adet kullanıyorum. Transfer sonrası iğne yaptılar kalçadan ama onun haricinde başka iğne vermediler bazıları iğne kullanacağını yazmış kafama takıldı ne iğnesi kullanıyorsunuz transferden sonra acaba

Evet canım bugun saat 9.30da oldum transferi çok kolaymış hemen transferi yaptılar kısa sürdü sadece tuvalete sıkışık olmak zorladı beni transfer sonrası eve geldim uzandım estrofem sabah akşam 1 adet ve progestan sabah akşam 2 adet kullanıyorum. Transfer sonrası iğne yaptılar kalçadan ama onun haricinde başka iğne vermediler bazıları iğne kullanacağını yazmış kafama takıldı ne iğnesi kullanıyorsunuz transferden sonra acaba
progestan dex verdi doktorum bana hergun bir tane göbekten vuruyorum ayrica sabah ogle aksam progestan fitile de devam ediyorum genelde ya gobekten ya da kalcadan igne veriliyor diye biliyordum ama bir bildigi vardir herhalde doktorunun canim

Slm cnm benim daha tranfer olmadı nekadar para ödediniz sadece taransfer 20bin dediler bize

İlaçlar kişiden kişiye çok farklılık gösterebiliyor. Bana enox verdi hergün vuruluyorum. Birde kalçadan iğnem var 5 günde bir vuruluyorum. Onun dışında da ilaçlarım var. Bende çok fazla ilaç içiyorum gibi geliyor ama doktora güvenmekten başka çaremiz yok.

Herkese merhaba , dün yani 5 kasımda opu yapıldı. 6 tane yumurta toplandı :(
Pazartesi günü arayacaklar transfer için gün vereceğiz dediler. Taze transfer olacak inşallah. progestan dex 25 mg , estrofem ve lutinus verdi doktorlarım onları kullanmaya başladım bugün. Yumurta sayısı biraz az sanki inşallah sonucu güzel olur 🙏🏻

Herkese merhaba , dün yani 5 kasımda opu yapıldı. 6 tane yumurta toplandı :KK43:
Pazartesi günü arayacaklar transfer için gün vereceğiz dediler. Taze transfer olacak inşallah. progestan dex 25 mg , estrofem ve lutinus verdi doktorlarım onları kullanmaya başladım bugün. Yumurta sayısı biraz az sanki inşallah sonucu güzel olur
Benimde 5 yumurtam toplandı 3 tanesi döllendi . Perşembe günü 1 tanesi transfer edildi. Kalitesi güzel olsun bizim işimize yarasın yeterli. İnş güzel sonuçlar alırsın😇

Slm cnm benim daha tranfer olmadı nekadar para ödediniz sadece taransfer 20bin dediler bize
Çok fazla istemisler neden o kadar pahalı. Benim 30 a yakın tuttu tabi ama fiyatın içinde ilaç ücretleri transfer ucreti emribyo dondurma doktor kontrolleri falan her şeyi içinde sadece transfer için çok fazla gibi geldi bana

Back