• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Amin canım inş. aynen bende 31.10 da saat 4 te transfer oldum bugün saat 4 te tam 48 saat olmuş olacak bel ağrısı ara sıra kasık ağrıları oluyor ilaçlardan tabi, önceki transferimde de yaşamıştım aynen maddi manevi zor bir süreç oldu 🙏🤲 Allah sabrımızı veriyor senin de her gün göbekten iğnen ve 3 günde bir kalçadan iğnen var mı?
önceki transfer neden başarısız olmuştu ve simdiki ve onceki ikisi de dondurulmusmuydu? bana doktor kalcadan igne vermedi gunde 3 kere progestan fitil ve 1 kere gobekten igne verdi bunlarin yaninda sabah aksam 2 ser tane estrofeme devam birde coraspin kullaniyorum sana fitil.olarak vermedi mi?

Sende yine 11 tane kalmis bnde 28i dollendi 22 si 3.gune gitti sonradan fragmasyon yasayarak mefta oldu.kaldi 1 tane yani.vitaminde kullandim ama demekki ise yaramamis:KK43:
cok gecmis olsun canm ama zaten 1 embriyo bile yeter yani hic belli olmaz okuyoruz burda devamli kalan sadece 1 embriyo ile pozitifi gorenleri 🙏 kalan embriyonun kalitesi nasil peki kacinci gun dondurulmustu?

önceki transfer neden başarısız olmuştu ve simdiki ve onceki ikisi de dondurulmusmuydu? bana doktor kalcadan igne vermedi gunde 3 kere progestan fitil ve 1 kere gobekten igne verdi bunlarin yaninda sabah aksam 2 ser tane estrofeme devam birde coraspin kullaniyorum sana fitil.olarak vermedi mi?
Önceki transfer açıkçası neden başarısız oldu bilgi vermediler :( bende aynı coraspin , Estrofem sabah akşam 2 tane , progestan değil ben lutırus kullanıyorum sabah 2 akşam 2 onun plastik bir aleti var şırınga benzeri ilacın içinden çıkıyor ona takıyorum itebildiğim kadar itip basıyorum prograf hapım var sabah akşam 1 , gevitamax vitaminim var ikili şişe her iki şişe farklı her ikisini aynı anda kullanıyorum Göbekten iğnem enox hazır enjeksiyon , kalçadan iğnem 3 günde bir proluton depot onu hastane de vuruluyorum. Pozitif olursa tüm ilaçlara aynen devam edeceğim. Her merkezin hastanenin çok farklı tedavi uygulaması var.

Evet benimde ilaçlarım aynı şekilde progestanı ağızdan da alabilirsin fitil olarakta kullanabilirsin dedi doktorum. Tansiyon dusukluğü yapıyormuş ağızdan alınca bende yarın başlayacağım bu ilaçlara. Karar veremedim fitil olarak mı kullansam ağızdan mı kullansam🙈😀
Ben ağızdan alıyorum fitil olarak denedim ama sanki geri çıkıyor evet sersemlik ve tansiyon düşüklüğü yapıyor ama bence atılmasındansa değer düşsün diyerek ağızdan alıyorum

cok gecmis olsun canm ama zaten 1 embriyo bile yeter yani hic belli olmaz okuyoruz burda devamli kalan sadece 1 embriyo ile pozitifi gorenleri 🙏 kalan embriyonun kalitesi nasil peki kacinci gun dondurulmustu?
5.gun donduruldu kalitesi iyi denildi ama bilmiyorum insallah benimde oyle olur cnm cok sagol

Evet canim guzel gecti transfer oglen ikideydi ozmana kadar bir litre su ictim baya sıkışık olarak gittim 4aa 5.gün dondurulmuş embriyo koyuldu . bir yarim saat yatirdilar sonra tuvalete gittim ardindan arabayla eve geldim yatip dinleniyorum sadece lavabo icin kalkiyorum ama yarin artik is basi yapacagim evden calisiyorum yatmayacagim ama devamli oturur vaziyette olacagim arada bir kalkar yururum evin icinde 😊
Güzel haberlerini bekliyoruz🌺❤️

Hayırlı olsun bende bir problem olmazsa yarın transfer olacağım sonrası heyecanlı bekleyiş
Test günü ne zamanmis
On gün sonra 12 Kasım dedi ama cumartesiye geliyo ben cuma test yaptırcam inşallah geçen sefer aşılama yaptırmıştım test günü adet olmuştum gerek kalmamıştı bakalım bunda nasıl olacak

Merhaba canim benim de es kaynakli morfoloji ve hiz dusuklugu var. ilk denememiz dondurulmus 5.gun embriyo transfer edilcek. su an estrofem kullaniyorum yarin doktorla randevum var transfer tarihi belirlicez . 🌿
Hayırlısı olsun sizin için. Dr Saynur hocaya mı gidiyorsunuz? Bende daha önce ona muayene oldum benim eşimde de hız düşüklüğü var gelişmelerden benide haberdar edermisiniz

Hayırlısı olsun sizin için. Dr Saynur hocaya mı gidiyorsunuz? Bende daha önce ona muayene oldum benim eşimde de hız düşüklüğü var gelişmelerden benide haberdar edermisiniz
Cok tesekkurler evet Saynur hocaya gidiyorum su an icin memnunum yumurta toplama ve transfer i bahceci de yaptik ama hep Saynur hoca geldi. ins basarili bir sonuca da ulasiriz

Merhabalar bu siteye ilk mesajim sizlere dua ederek baslamak istedim. Allahim hepimizin kucaklarini doldursun saglicakla insaallah. Bende kasim ayinda tedavi olanlardanım. Prolaktin ve hasimoto olayim var. Dostinex kullaniyorum. Yarin prolaktin icin tekrar hastaneye gidecegim. Dualarim sizinle arkadaslar.

Cok tesekkurler evet Saynur hocaya gidiyorum su an icin memnunum yumurta toplama ve transfer i bahceci de yaptik ama hep Saynur hoca geldi. ins basarili bir sonuca da ulasiriz
İnşallah, bende önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum 🙏hakkımızda hayırlısı olsun, güzel haberlerinizi bekliyorum

Back