- 14 Temmuz 2021
- 109
- 81
- 28
- 31
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
önceki transfer neden başarısız olmuştu ve simdiki ve onceki ikisi de dondurulmusmuydu? bana doktor kalcadan igne vermedi gunde 3 kere progestan fitil ve 1 kere gobekten igne verdi bunlarin yaninda sabah aksam 2 ser tane estrofeme devam birde coraspin kullaniyorum sana fitil.olarak vermedi mi?Amin canım inş. aynen bende 31.10 da saat 4 te transfer oldum bugün saat 4 te tam 48 saat olmuş olacak bel ağrısı ara sıra kasık ağrıları oluyor ilaçlardan tabi, önceki transferimde de yaşamıştım aynen maddi manevi zor bir süreç olduAllah sabrımızı veriyor senin de her gün göbekten iğnen ve 3 günde bir kalçadan iğnen var mı?
cok gecmis olsun canm ama zaten 1 embriyo bile yeter yani hic belli olmaz okuyoruz burda devamli kalan sadece 1 embriyo ile pozitifi gorenleriSende yine 11 tane kalmis bnde 28i dollendi 22 si 3.gune gitti sonradan fragmasyon yasayarak mefta oldu.kaldi 1 tane yani.vitaminde kullandim ama demekki ise yaramamis
Önceki transfer açıkçası neden başarısız oldu bilgi vermedilerönceki transfer neden başarısız olmuştu ve simdiki ve onceki ikisi de dondurulmusmuydu? bana doktor kalcadan igne vermedi gunde 3 kere progestan fitil ve 1 kere gobekten igne verdi bunlarin yaninda sabah aksam 2 ser tane estrofeme devam birde coraspin kullaniyorum sana fitil.olarak vermedi mi?
Ben ağızdan alıyorum fitil olarak denedim ama sanki geri çıkıyor evet sersemlik ve tansiyon düşüklüğü yapıyor ama bence atılmasındansa değer düşsün diyerek ağızdan alıyorumEvet benimde ilaçlarım aynı şekilde progestanı ağızdan da alabilirsin fitil olarakta kullanabilirsin dedi doktorum. Tansiyon dusukluğü yapıyormuş ağızdan alınca bende yarın başlayacağım bu ilaçlara. Karar veremedim fitil olarak mı kullansam ağızdan mı kullansam
5.gun donduruldu kalitesi iyi denildi ama bilmiyorum insallah benimde oyle olur cnm cok sagolcok gecmis olsun canm ama zaten 1 embriyo bile yeter yani hic belli olmaz okuyoruz burda devamli kalan sadece 1 embriyo ile pozitifi gorenlerikalan embriyonun kalitesi nasil peki kacinci gun dondurulmustu?
Olur ins canim sen hic moralini bozma herkesn sansi ayni cok embriyosu olup hicbiri tutmayan da var tek embriyosu tutan da5.gun donduruldu kalitesi iyi denildi ama bilmiyorum insallah benimde oyle olur cnm cok sagol
Ya insallah herkesin tutsunOlur ins canim sen hic moralini bozma herkesn sansi ayni cok embriyosu olup hicbiri tutmayan da var tek embriyosu tutan da
Merhaba bana progestan, estrofem, ve antibiyotik verdi doktorum tabi hergünde folik asitMerhaba transfer oncesi ne gibi ilaclar verildi bir de kac yhmurtaniz dondurulabildi
Güzel haberlerini bekliyoruzEvet canim guzel gecti transfer oglen ikideydi ozmana kadar bir litre su ictim baya sıkışık olarak gittim 4aa 5.gün dondurulmuş embriyo koyuldu . bir yarim saat yatirdilar sonra tuvalete gittim ardindan arabayla eve geldim yatip dinleniyorum sadece lavabo icin kalkiyorum ama yarin artik is basi yapacagim evden calisiyorum yatmayacagim ama devamli oturur vaziyette olacagim arada bir kalkar yururum evin icinde
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımHayırlı olsun bende bir problem olmazsa yarın transfer olacağım sonrası heyecanlı bekleyiş
Test günü ne zamanmis
Ne guzel 2 tane kalmisMerhaba bana progestan, estrofem, ve antibiyotik verdi doktorum tabi hergünde folik asit
Benim 10 yumurtam toplandı sadece 2 tanesi iyi kalitede kaldı onlar donduruldu
On gün sonra 12 Kasım dedi ama cumartesiye geliyo ben cuma test yaptırcam inşallah geçen sefer aşılama yaptırmıştım test günü adet olmuştum gerek kalmamıştı bakalım bunda nasıl olacakHayırlı olsun bende bir problem olmazsa yarın transfer olacağım sonrası heyecanlı bekleyiş
Test günü ne zamanmis
Benimde transferim bugun gerçekleşecek. Umarım güzel sonuçlar görürüzHayırlı olsun bende bir problem olmazsa yarın transfer olacağım sonrası heyecanlı bekleyiş
Test günü ne zamanmis
Benimkide yapıldı 5. Gün embriyosu. 13 ünde test vereceğimBenim transfer oldu 2 tane 3. Gün embiryosu.
Hayırlısı olsun sizin için. Dr Saynur hocaya mı gidiyorsunuz? Bende daha önce ona muayene oldum benim eşimde de hız düşüklüğü var gelişmelerden benide haberdar edermisinizMerhaba canim benim de es kaynakli morfoloji ve hiz dusuklugu var. ilk denememiz dondurulmus 5.gun embriyo transfer edilcek. su an estrofem kullaniyorum yarin doktorla randevum var transfer tarihi belirlicez .
Hayırlı olsunBenimkide yapıldı 5. Gün embriyosu. 13 ünde test vereceğim
Cok tesekkurler evet Saynur hocaya gidiyorum su an icin memnunum yumurta toplama ve transfer i bahceci de yaptik ama hep Saynur hoca geldi. ins basarili bir sonuca da ulasirizHayırlısı olsun sizin için. Dr Saynur hocaya mı gidiyorsunuz? Bende daha önce ona muayene oldum benim eşimde de hız düşüklüğü var gelişmelerden benide haberdar edermisiniz
İnşallah, bende önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorumCok tesekkurler evet Saynur hocaya gidiyorum su an icin memnunum yumurta toplama ve transfer i bahceci de yaptik ama hep Saynur hoca geldi. ins basarili bir sonuca da ulasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?