Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Bugün transfer oluyordun nasıl geçti canım
Evet canim guzel gecti transfer oglen ikideydi ozmana kadar bir litre su ictim baya sıkışık olarak gittim 4aa 5.gün dondurulmuş embriyo koyuldu . bir yarim saat yatirdilar sonra tuvalete gittim ardindan arabayla eve geldim yatip dinleniyorum sadece lavabo icin kalkiyorum ama yarin artik is basi yapacagim evden calisiyorum yatmayacagim ama devamli oturur vaziyette olacagim arada bir kalkar yururum evin icinde

Merhaba transfer oncesi ne gibi ilaclar verildi bir de kac yhmurtaniz dondurulabildi
Benim 5 yumurtam toplandı 5 taneside donduruldu. İlaçlar kişiye göre çok fazla değişkenlik gösterebiliyor. Ben biraz fazla ilaç kullanıyorum. Cylo, progestan, dekort, ptolutan iğne 5 günde bir vuruluyorum, duphaston, prograf, enox iğne hergün göbekten vuruluyorum. Folik asit ve kan sulandırıcı corasprin var birde

Masallah cok guzel dondurulmus .

Cok guzel olusmus peki hanginigneleri olmustunuz yumurta toplamadan once
gonalf kullandim her gun 225 dozda sonlara dogru cetrodite ile birlikte kullanmistim birde yumurta toplamadan 36 saat önce de ovitrelle kullanmistim. gonalf dozu son gune dogru biraz dusmustu

gonalf kullandim her gun 225 dozda sonlara dogru cetrodite ile birlikte kullanmistim birde yumurta toplamadan 36 saat önce de ovitrelle kullanmistim. gonalf dozu son gune dogru biraz dusmustu
Bende 150 meriofert 150 gonalf 4.gunden sonra cetrotide kullandim 32 yumurtqdan 1 tane kaldi o da zorla kaldi ilaclarla mi alakali diye mukayese ediyorumda.

Merhaba benimde çikolata kistim var ve amh değerim biraz düşük olduğu için tüp bebek tedavisine başladım. Ayın 3 ünde transfer olacağım. İnş hayırlı haberler alırız
Merhaba, hayırlı olsun canım amh hepimiz de düşük hiç kafana takma bile , kist de öyle kendiliğinden bile kayboluyor sen sadece transferini düşün ,Hayırlısıyla transferin olsun inş. hep birlikte pozitifleri görelim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

Transfer oldun mu canım sen ? Salı demiştin , Allah pozitif görmeyi nasip etsin inş. şimdiden hayırlı olsun canım

Toplama oncesi hangi ilaclari hamgi dozda kullanmistiniz

Bende 150 meriofert 150 gonalf 4.gunden sonra cetrotide kullandim 32 yumurtqdan 1 tane kaldi o da zorla kaldi ilaclarla mi alakali diye mukayese ediyorumda.
Mesela bende sormustum neden 35 tane yumurta toplandi ve sadece 11 tanesi kaldi diye sey demislerdi toplama sirasinda bazi yumurtalar tam buyumemis olabiliyor ici bos olabiliyor ya da kalitesi morfolojisi dusuk olabiliyir demislerdi. Bunu yukseltmek icin mesela ek vitaminler gidalar tavsiye ediliyor . Buradan baska bir konuda denk gelmistim yumurta kalitesini arttirmak icin prowomen gibi ek vitaminler tavsiye ediliyordu

Slm cnm ,iyiyim şükür ama zor geçti bol su içip evin içinde gezindim öksürmek bile zordu benim transfer Aralık ayında olacak inş

Transfer oldun mu canım sen ? Salı demiştin , Allah pozitif görmeyi nasip etsin inş. şimdiden hayırlı olsun canım
Evet canim dün transfer oldum dunden beri hafif kasikta sizlamalar var ama transferden sonra iki gün bunlari hissetmek normalmis. Cok tesekkurler canim Allah hepimize pozitif gormeyi nasip etsin maddi manevi zor bir surec sonuclarini alalim ins

Slm cnm ,iyiyim şükür ama zor geçti bol su içip evin içinde gezindim öksürmek bile zordu benim transfer Aralık ayında olacak ins

Sende yine 11 tane kalmis bnde 28i dollendi 22 si 3.gune gitti sonradan fragmasyon yasayarak mefta oldu.kaldi 1 tane yani.vitaminde kullandim ama demekki ise yaramamis

Merhaba bende kasiim sonu baslayacagim pek bisey bilmiyorum adetin 2. Gunu gitmem gerekiyormus 10 12 gun gecincefr esim tese olucak

Amin canım inş. aynen bende 31.10 da saat 4 te transfer oldum bugün saat 4 te tam 48 saat olmuş olacak bel ağrısı ara sıra kasık ağrıları oluyor ilaçlardan tabi, önceki transferimde de yaşamıştım aynen maddi manevi zor bir süreç oldu Allah sabrımızı veriyor senin de her gün göbekten iğnen ve 3 günde bir kalçadan iğnen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…