• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Evet benimde ilaçlarım aynı şekilde progestanı ağızdan da alabilirsin fitil olarakta kullanabilirsin dedi doktorum. Tansiyon dusukluğü yapıyormuş ağızdan alınca bende yarın başlayacağım bu ilaçlara. Karar veremedim fitil olarak mı kullansam ağızdan mı kullansam🙈😀
Bana doktorum direk fitil olarak dedi ama agizdanda aliniyormus evet. Yan etkileri de baya yogunmus agizdan alinca. ayni zamanda da fitil olarak kullaninca da mantar yapabiliyormus cunku surekli geri akiyor gun boyu bir akinti olusuyor ben eldiven kullaniyorum fitili islatiyorum birde devamli gunluk ped degistiyorum bakalm ins mantar olmaz 😀

Canım benim 10 adet yumurtam toplandı eve geldim hiç bir ağrım yoktu hafif regli olucakmısım gibi bi ağrım vardı ilk 3 gün çok rahattım ama 4. Gün çok ağrım olmaya başladı yürüyemiyordum bile tuvaletimi yapamıyordum ağrıdan ağrı kesici ile anca tuvaletimi yapabiliyordum. Doktorum muayneue çağırdı meğerse geriden gelen yumurtalarım çok büyümüş o yüzden baskı yapıyormuş onların kuçulmesi lazım ağrılarının geçmesi için dedi 1 hafta kadar sürdü bu ağrım hep ağrı kesici aldım sonra geçti kendiliğinden. Belki seninde yumurtaların çok büyümüştür doktoruna bilgi ver belki muayne etmek ister🌺
Sağol cnm olabilir dediğin arayıp bilgilendireceğim doktorumu 👋

Adetin 3. Günü başladım estrofeme doktorum bir ilaç takvimi verdi hangı gün hangi ilacı içeceğime dair önce sabah bir tane akşam bir tane estrofem ile başladım belli bir zaman sonra sabah aksam 2 adet estrofeme döndüm farklı ilaçlarda var onlarıda kullanacağım 5 kasımda transferim olacak😊 transfer tarihiniz belli oldumu
Ben tüp bebek yaptırmıyorm suan ama banada estrofem verdi anlamadm klomen estrofem ve pikos asos kullanyorum suan ama tup bebek surecnde degilim birde tarh verip tekrar gelmemi söyledi bakıyorum hep tüp bebek yapanlar kulllanmis estrofemi neden bana verdiki

Herkees merhaba salı günü kontrolüm var ya 6 kadım ya 7 kasımda transfer olacak inşallah bir sorun olmazsa çok stresli herşey

Ben tüp bebek yaptırmıyorm suan ama banada estrofem verdi anlamadm klomen estrofem ve pikos asos kullanyorum suan ama tup bebek surecnde degilim birde tarh verip tekrar gelmemi söyledi bakıyorum hep tüp bebek yapanlar kulllanmis estrofemi neden bana verdiki
Bende bilmiyorum canım doktoruna sor bence nedenini illaki bir bildiği vardır😊

Herkees merhaba salı günü kontrolüm var ya 6 kadım ya 7 kasımda transfer olacak inşallah bir sorun olmazsa çok stresli herşey
Evet stresli bir süreç insallaj herkesin sonucu olumlu gelir ve bu stresimize deger süreçten bilgilendir bizide bende 5 kasımda transfer oalcağım sonucumu yazarım buradan🌺😀

Evet stresli bir süreç insallaj herkesin sonucu olumlu gelir ve bu stresimize deger süreçten bilgilendir bizide bende 5 kasımda transfer oalcağım sonucumu yazarım buradan🌺😀
Hayırlısı olsun canım bende bugün oluyorum transfer birazdan alacaklar 🙏🤲 herkese şimdiden hayırlısı olsun inş hepimizi pozitifler görürüz 😊🤗🤗

Hayırlısı olsun canım bende bugün oluyorum transfer birazdan alacaklar 🙏🤲 herkese şimdiden hayırlısı olsun inş hepimizi pozitifler görürüz 😊🤗🤗
Hayirli olsunn transferinn ins pozitifli bir ay diliyorum 🤗 benim transferim de yarin olacak ve cok heyecanliyim . Bir sey sorucam transferden hemen sonra ne kadar süre yattin hemen tuvalete gittin mi sonrasinda eve gidince de devamli yattin mi ?

Hayirli olsunn transferinn ins pozitifli bir ay diliyorum 🤗 benim transferim de yarin olacak ve cok heyecanliyim . Bir sey sorucam transferden hemen sonra ne kadar süre yattin hemen tuvalete gittin mi sonrasinda eve gidince de devamli yattin mi ?
Hayırlısı olsun canım 🙏🤲 20 dk yatın dedi ben yarım saat yattım sonra tuvalete gittim geldim 45 dk daha yattım ilaçlarımı aldım eğitim hemşiresi geldi bilgi verdi sonra eve geldik trafik fenaydı yemek yedim ilaçlarımı kullandım göbekten iğnem vardı haplarımı içtim sonra 9 da hastaneye kalçadan iğnemi vuruldum şimdi yatıp dinleniyorum 🤗😊 çok uzun bir gün oldu :) darısı başına inş 🙏🤲

Merhabalar troidim yavaş çalışıyor ve polikistik var bende bu yüzden çocuk sahibi olamadık😔 ilk kez tüp bebek tedavisine başladık embriyom donduruldu 5 kasımda transferim gerçekleşecek. Tecrübeli olanlar nelere dikkat etmeliyim benimle paylaşır misiniz. Aynı anda transfer olacak başka kişiler varsa da bu süreçte birlikte konuşarak birbirimize destek olarak ilerlersek çok mutlu olurum❤️
Merhaba benimde çikolata kistim var ve amh değerim biraz düşük olduğu için tüp bebek tedavisine başladım. Ayın 3 ünde transfer olacağım. İnş hayırlı haberler alırız 🥰

Merhabalar troidim yavaş çalışıyor ve polikistik var bende bu yüzden çocuk sahibi olamadık😔 ilk kez tüp bebek tedavisine başladık embriyom donduruldu 5 kasımda transferim gerçekleşecek. Tecrübeli olanlar nelere dikkat etmeliyim benimle paylaşır misiniz. Aynı anda transfer olacak başka kişiler varsa da bu süreçte birlikte konuşarak birbirimize destek olarak ilerlersek çok mutlu olurum❤️
Ben henüz yolun başındaym hafta sonu estrofeme başladım insülin direnci çıktı glifor da basladık midem çok bulanıyor halsizlik ve yorgunluk çok fazla var acaba benim gibi olan var mı? İnsülin direnci için ne yapmalıym

Slm , bugün opu yapıldı bana basit bir işlem denildi ama 😔halen ağrım var , antibiyotik kullanmaya başladım nezaman normale dönerim acaba
Merhaba nasıl oldunuz. Bana da pazartesi toplama yapıldı Perşembe transfer ama toplama anı ve sonrası sancım vardı. Akşam 8 gibi biraz kanama ve sancı başladı.
Bugün karnımın içi açıyor bastirdikca ve ciğerlerim ağrıyor ama i yatmaktan olabilir.🙂

Evde
Merhaba evde bol istirahat etmeni öneririm sürekli yatma salonda koridorda yada balkonda yürüyüşler yapabilirsin bol su tüket meyve sebze ye ananas nar yememeni tavsiye ederim maydanoz ve yeşil nane yememeni tavsiye ederim hazır abur cubur meyve suyu gazlı içecekler kahve bitki çayları normal çay tüketme bol bol kuruyemiş ye çiğ olsun ama kabak çekirdeği aynı şekilde ev işi yapmamanı öneririm eşin yada annen yardımcı olsun sana her gün rahim üzerine fazla bastırma dan masajlar yap kan akışı olsun hapşırma öksürme gibi şeyler zararlı değil korkma ama kabız olma ıkınmak zararlı bunun için kuru zerdali tüket her gün Meryem suresi dinle dua et dualarım seninle

Adetin 3. Günü başladım estrofeme doktorum bir ilaç takvimi verdi hangı gün hangi ilacı içeceğime dair önce sabah bir tane akşam bir tane estrofem ile başladım belli bir zaman sonra sabah aksam 2 adet estrofeme döndüm farklı ilaçlarda var onlarıda kullanacağım 5 kasımda transferim olacak😊 transfer tarihiniz belli oldumu
Bugün senin transfer günündü rabbim miniğinin sana sımsıkı tutunmasını saglar inşallah dualarım seninle Meryem suresini dinlemeyi unutma

Evde

Merhaba evde bol istirahat etmeni öneririm sürekli yatma salonda koridorda yada balkonda yürüyüşler yapabilirsin bol su tüket meyve sebze ye ananas nar yememeni tavsiye ederim maydanoz ve yeşil nane yememeni tavsiye ederim hazır abur cubur meyve suyu gazlı içecekler kahve bitki çayları normal çay tüketme bol bol kuruyemiş ye çiğ olsun ama kabak çekirdeği aynı şekilde ev işi yapmamanı öneririm eşin yada annen yardımcı olsun sana her gün rahim üzerine fazla bastırma dan masajlar yap kan akışı olsun hapşırma öksürme gibi şeyler zararlı değil korkma ama kabız olma ıkınmak zararlı bunun için kuru zerdali tüket her gün Meryem suresi dinle dua et dualarım seninle
Çok çok teşekkür ediyorum canım allah razı olsun🌺

Merhaba benimde çikolata kistim var ve amh değerim biraz düşük olduğu için tüp bebek tedavisine başladım. Ayın 3 ünde transfer olacağım. İnş hayırlı haberler alırız 🥰
Merhaba transfer oncesi ne gibi ilaclar verildi bir de kac yhmurtaniz dondurulabildi

Back