- 13 Ağustos 2022
- 123
- 92
- 28
- 32
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
Hayır hiç kanamam olmadı. Hamilelik belirtilerinin hepsi var ama kese boşKaçıncı gün olduğunun önemi yok transferden günü 15 günlük sayılıyor demişlerdi bana.
Bu süreçte kanama falan oldu mu?
Pazartesi umarım hayırlı haberlerle dönersiniz
Benimde ilk deneme de ayni sizin gibi kese var ici boştu sonra ki denemem de kese doluydu....evet cok zor ama soyle dusun emriyo rahme tutundu.. kacinci deneme de tutmayan var senin rahmin kabul ediyo emriyoyu bundan sonra daha iyi olacaktir ve dolu keseler goreceksin kalpleri gümbür gümbür atanHayır hiç kanamam olmadı. Hamilelik belirtilerinin hepsi var ama kese boş
Doktorda aynı şeyi söyledi. Hemen deneyelim tekrar dedi ama kararsızım çokBenimde ilk deneme de ayni sizin gibi kese var ici boştu sonra ki denemem de kese doluydu....evet cok zor ama soyle dusun emriyo rahme tutundu.. kacinci deneme de tutmayan var senin rahmin kabul ediyo emriyoyu bundan sonra daha iyi olacaktir ve dolu keseler goreceksin kalpleri gümbür gümbür atan
Sen icinden geldigi gibi davran canim..benim ilk denememde tutmamisti.. doktor ara verelim dinlen demisti.. ben de hsyir hemen istiyorum yine demistim.. 2. de tutmustu kizim.. hamd olsun. O yüzden sen karasizsan ya da icinde ufacik da olsa bi tereddüt varsa bekle.. kalbinin sesini dinlemeni tavsiye ederimDoktorda aynı şeyi söyledi. Hemen deneyelim tekrar dedi ama kararsızım çok
Çok üzgünüm canımmBenm değerim düştü 59’7 den 27 ye düştü bugün boşa gitti 7. Denememiz de
İnşallah ama oldu derken böyle olması çok acıÇok üzgünüm canımmallah inşallah doğal yolla nasip eder, ya da en kısa zamanda inşallah hayırlısıyla..
Evet canım ama anne olmak da çok güç isteyen bişey ve o güç bizim gibi zor elde eden kadınlarda daha da fazla var.. sen inancını umudunu yitirme aksine daha da sarıl.. inan.. olcak elbet bir günİnşallah ama oldu derken böyle olması çok acıçok zorlu bi süreçle anne olmaya çalışıyoruz Allah acısın artık hepimize ne diyim ki kaçıncı hayal kırıklığı
Çok üzüldüm …hayırlısı böyleymiş diye düşünün.Belki sağlıksız bir çocuk doğacak daha da üzülecektiniz.İnşallah ama oldu derken böyle olması çok acıçok zorlu bi süreçle anne olmaya çalışıyoruz Allah acısın artık hepimize ne diyim ki kaçıncı hayal kırıklığı
İnşallah umutsuzluklar inancımı da yıktı artık ne verirse hayırlısını versin rabbim ne diyim isteyen herkese içinde bana da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsinEvet canım ama anne olmak da çok güç isteyen bişey ve o güç bizim gibi zor elde eden kadınlarda daha da fazla var.. sen inancını umudunu yitirme aksine daha da sarıl.. inan.. olcak elbet bir gün
Aynı seyı yasamıstım sevıncı kursagında kalıyor ınsanın. Hayal kırıklıgı.. Fakat toparlanıp devam etmekten baska care yok.Benm değerim düştü 59’7 den 27 ye düştü bugün boşa gitti 7. Denememiz de
Öyle düşünmekten başka çaremiz yok zaten yoksa insan içinden çıkamıyor bu üzüntünün hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaÇok üzüldüm …hayırlısı böyleymiş diye düşünün.Belki sağlıksız bir çocuk doğacak daha da üzülecektiniz.
Ara vermelimiyim acaba yoksa ilk adetle tekrar mı yumurta toplatsam çok kararsızımAynı seyı yasamıstım sevıncı kursagında kalıyor ınsanın. Hayal kırıklıgı.. Fakat toparlanıp devam etmekten baska care yok.
Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın bence .Dondurulmuş mu olacaksınız ?Ara vermelimiyim acaba yoksa ilk adetle tekrar mı yumurta toplatsam çok kararsızım
Evet hayırlısı.bu yapılan taze transfer miydi dondurulmuş muydu?Öyle düşünmekten başka çaremiz yok zaten yoksa insan içinden çıkamıyor bu üzüntünün hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
Simdi sen ilaclari kullandin ya rahmin hazir gibi dusun hormon ilaclari bagisiklik duzenleyiciler vucudun hazır gibi....ama tabiki sen ne zaman kendini rahat ben hazirim dersen o zaman basla en onemlisi senin hazir olman...Doktorda aynı şeyi söyledi. Hemen deneyelim tekrar dedi ama kararsızım çok
Ben tekrar yumurta toplatmıştım bı regl sonrası tedavıye tekrar baslamıstım. O size kalmıs bı sey kendınızı nasıl hıssedıyorsanız.Ara vermelimiyim acaba yoksa ilk adetle tekrar mı yumurta toplatsam çok kararsızım
Dondurulmuş du kasımmayın da gittim dr a o ay bi ilac piyasaan kaldırılmış muadili olmadığı için de duploston verdiler onu kullanınca da taze embriyo transferi olmuyormuş mecbur donduruldu..Evet hayırlısı.bu yapılan taze transfer miydi dondurulmuş muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?