- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
Bendede pembe kan geldi kan testi verdim pozitifti kırmızıya dönmediği sürece tutunma belirtisi oluyormuş canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3175028
Slm kızlar ben dayanamadım test yaptim sabah çok erken bi saatte ama dün kahve rengi kan karışımı çok az bi akıntı olmuştu akşam 6 gibi sonra durdu sabah kalktığımda lutinusla birlikte de biraz kahve rengi akmış korkuyorum inşallah kanamaya dönüşmez testi yapar yapmaz 2. Çizgi hemen çıktı ama şu akıntı gibi akan artik inşallah adet değildir korktum doktora yazdım malum bugün pazar ve saatde erken dönüş yapmadı test günüm 13 u
Inşallah canım transferin 8. Günü bugünBendede pembe kan geldi kan testi verdim pozitifti kırmızıya dönmediği sürece tutunma belirtisi oluyormuş canım hayırlı olsun
3. Gün embriyosu benimde 9.gun kan gelmiştiInşallah canım transferin 8. Günü bugün
Yarın bi kan testi ver bence inşallah pozitifi görürsünInşallah canım transferin 8. Günü bugün
Senin durdu mu hemen? doktorumla görüştüm ilacın dozunu arttırdı ve kan tahlili istedi simdi gittim verdim sonuç öğleden sonra çıkar dediler ozel hastane ama neden geç çıkıyor bilmiyorum inşallah kanda da pozitiftir. kanamam şuan yok gibi ama ara ara sari gibi acik kahve gibi akıntı oluyor bence lutinusla akıyor diye rengi böyle inşallah durur. Zaten çok değil az ve sürekli de değil hakkımızda hayırlısı bakalım...Yarın bi kan testi ver bence inşallah pozitifi görürsün
2 gün sürdü canım ama ara ara damla gibi yoğun olmadıSenin durdu mu hemen? doktorumla görüştüm ilacın dozunu arttırdı ve kan tahlili istedi simdi gittim verdim sonuç öğleden sonra çıkar dediler ozel hastane ama neden geç çıkıyor bilmiyorum inşallah kanda da pozitiftir. kanamam şuan yok gibi ama ara ara sari gibi acik kahve gibi akıntı oluyor bence lutinusla akıyor diye rengi böyle inşallah durur. Zaten çok değil az ve sürekli de değil hakkımızda hayırlısı bakalım...
2 saatte çıkıyor genelde heryerde sonuçlar pazar olduğu için geç çıkıyor olabilirSenin durdu mu hemen? doktorumla görüştüm ilacın dozunu arttırdı ve kan tahlili istedi simdi gittim verdim sonuç öğleden sonra çıkar dediler ozel hastane ama neden geç çıkıyor bilmiyorum inşallah kanda da pozitiftir. kanamam şuan yok gibi ama ara ara sari gibi acik kahve gibi akıntı oluyor bence lutinusla akıyor diye rengi böyle inşallah durur. Zaten çok değil az ve sürekli de değil hakkımızda hayırlısı bakalım...
Transferin 6.gununden sonra hafif lekelenme olabiliyor canım tutunma belirtisiEki Görüntüle 3175028
Slm kızlar ben dayanamadım test yaptim sabah çok erken bi saatte ama dün kahve rengi kan karışımı çok az bi akıntı olmuştu akşam 6 gibi sonra durdu sabah kalktığımda lutinusla birlikte de biraz kahve rengi akmış korkuyorum inşallah kanamaya dönüşmez testi yapar yapmaz 2. Çizgi hemen çıktı ama şu akıntı gibi akan artik inşallah adet değildir korktum doktora yazdım malum bugün pazar ve saatde erken dönüş yapmadı test günüm 13 u
Kanama olduğunda yeni tutunmus demek degilmi ben aynı gün korkup kan verdim 20.16 geldi yarın kendi doktoruma gidecem inşallah artar 3.gun embriyosu 9.gun kanamam oldu ve test verdim 8.gunde idrar negatif tiTransferin 6.gununden sonra hafif lekelenme olabiliyor canım tutunma belirtisi
Hayırlı olsun güzel güzel artışlar gör inşallah
Normal test günüm bugundu dayanamayıp 2 gün önceden yaptırdımTransferin 6.gununden sonra hafif lekelenme olabiliyor canım tutunma belirtisi
Hayırlı olsun güzel güzel artışlar gör inşallah
Belkide.. oyuzdendir bilmiyorum2 saatte çıkıyor genelde heryerde sonuçlar pazar olduğu için geç çıkıyor olabilir
Mrb gittinizmi doktora artış olmus kaçıncı gün embriyosuyduKizlar merhaba size bir sorum olacak icim icimi yiyor beta degerlerim
8.gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8
19.gun 674.4 bu sekilde biraz yavaş ilerlemiyor mu yarin 5+3 olmus olacagim kese icin gideceğim ama cokta korkuyorm bi fikriniz var mi
Merhaba canim gittim artışı yeterli gormedi dis gebelikten supheleniyor doktor yarin tekrar kan vereceğimMrb gittinizmi doktora artış olmus kaçıncı gün embriyosuydu
Ama hep artmış neden öyle düşündüki inşallah yarın güzel sonuclar çıkarMerhaba canim gittim artışı yeterli gormedi dis gebelikten supheleniyor doktor yarin tekrar kan vereceğim
Cok yavas artiyor bunun için oyle dusundu umarim yarin ikiye katlar lutfen dua edinAma hep artmış neden öyle düşündüki inşallah yarın güzel sonuclar çıkar
Canim nasilsin verdin mi bugün kan?Cok yavas artiyor bunun için oyle dusundu umarim yarin ikiye katlar lutfen dua edin
Merhabalar sonucunuz ne oldu acabaCok yavas artiyor bunun için oyle dusundu umarim yarin ikiye katlar lutfen dua edin
Kaçıncı gün embriyosu canımKizlar merhaba size bir sorum olacak icim icimi yiyor beta degerlerim
8.gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8
19.gun 674.4 bu sekilde biraz yavaş ilerlemiyor mu yarin 5+3 olmus olacagim kese icin gideceğim ama cokta korkuyorm bi fikriniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?