Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Geçmiş olsun cnm inş hayırlı haberlerle gel

Günaydın kızlar bugün transferimin 8.günü peçeteye silince çok çok az çok açık kahverengi leke geldi sadece peçeteye silince ama

Günaydın arkadaşlar ben 28 kasım da 3. Gün embriyosu orta kalite transferi oldum dün kan verdim bugün 22 çıktı. Test günüm cuma günü sizce değer normal mi
Günaydın arkadaşlar ben 28 kasım da 3. Gün embriyosu orta kalite transferi oldum dün kan verdim bugün 22 çıktı. Test günüm cuma günü sizce değer normal mi
İnternette okuduğum yazılarda 10 ve üstü değerleri hamilelik var olarak değerlendirdiklerini okumuştum ben yine gittiğiniz Dr unuz a danışın derim yarın ki değeriniz de net belli olur..umarım yarın güzel yükselme olur değeriniz de

Merhaba 3 kasımda transfer oldum pozitif sonucu gördüm bugün 7+4 te bebeğin kalp atılını duymaya gittiğimde kesenin boş olduğunu öğrendim çok üzgünüm
çok üzücü ama bazen geç gürünüyor bir iki gn sonra başka dra gidin mutlaka.bazen göremedikleri olup malesef dolu keseyi kürtaja yolladıkları oluyor 1-2 dra daha gidin mutlaka

çok üzücü ama bazen geç gürünüyor bir iki gn sonra başka dra gidin mutlaka.bazen göremedikleri olup malesef dolu keseyi kürtaja yolladıkları oluyor 1-2 dra daha gidin mutlaka
5-6 haftalıkken olabiliyor ama benimki 7 haftalık doktor kesin olması gerekiyordu dedi p.tesi bidaha bakalım dedi. P.tesi tekrar gideceğim ama ümitlenmememi söyledi doktor

5-6 haftalıkken olabiliyor ama benimki 7 haftalık doktor kesin olması gerekiyordu dedi p.tesi bidaha bakalım dedi. P.tesi tekrar gideceğim ama ümitlenmememi söyledi doktor
Kaçıncı gün olduğunun önemi yok transferden günü 15 günlük sayılıyor demişlerdi bana.
Bu süreçte kanama falan oldu mu?
Pazartesi umarım hayırlı haberlerle dönersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…