• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

IMG-20221211-WA0001.jpeg

Slm kızlar ben dayanamadım test yaptim sabah çok erken bi saatte ama dün kahve rengi kan karışımı çok az bi akıntı olmuştu akşam 6 gibi sonra durdu sabah kalktığımda lutinusla birlikte de biraz kahve rengi akmış korkuyorum inşallah kanamaya dönüşmez testi yapar yapmaz 2. Çizgi hemen çıktı ama şu akıntı gibi akan artik inşallah adet değildir korktum doktora yazdım malum bugün pazar ve saatde erken dönüş yapmadı test günüm 13 u

Eklentiler

• 20221211_073517.jpg
    20221211_073517.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 24
Eki Görüntüle 3175028
Slm kızlar ben dayanamadım test yaptim sabah çok erken bi saatte ama dün kahve rengi kan karışımı çok az bi akıntı olmuştu akşam 6 gibi sonra durdu sabah kalktığımda lutinusla birlikte de biraz kahve rengi akmış korkuyorum inşallah kanamaya dönüşmez testi yapar yapmaz 2. Çizgi hemen çıktı ama şu akıntı gibi akan artik inşallah adet değildir korktum doktora yazdım malum bugün pazar ve saatde erken dönüş yapmadı test günüm 13 u
Bendede pembe kan geldi kan testi verdim pozitifti kırmızıya dönmediği sürece tutunma belirtisi oluyormuş canım hayırlı olsun

Yarın bi kan testi ver bence inşallah pozitifi görürsün 😊
Senin durdu mu hemen? doktorumla görüştüm ilacın dozunu arttırdı ve kan tahlili istedi simdi gittim verdim sonuç öğleden sonra çıkar dediler ozel hastane ama neden geç çıkıyor bilmiyorum inşallah kanda da pozitiftir. kanamam şuan yok gibi ama ara ara sari gibi acik kahve gibi akıntı oluyor bence lutinusla akıyor diye rengi böyle inşallah durur. Zaten çok değil az ve sürekli de değil hakkımızda hayırlısı bakalım...

Senin durdu mu hemen? doktorumla görüştüm ilacın dozunu arttırdı ve kan tahlili istedi simdi gittim verdim sonuç öğleden sonra çıkar dediler ozel hastane ama neden geç çıkıyor bilmiyorum inşallah kanda da pozitiftir. kanamam şuan yok gibi ama ara ara sari gibi acik kahve gibi akıntı oluyor bence lutinusla akıyor diye rengi böyle inşallah durur. Zaten çok değil az ve sürekli de değil hakkımızda hayırlısı bakalım...
2 gün sürdü canım ama ara ara damla gibi yoğun olmadı

2 saatte çıkıyor genelde heryerde sonuçlar pazar olduğu için geç çıkıyor olabilir

Eki Görüntüle 3175028
Transferin 6.gununden sonra hafif lekelenme olabiliyor canım tutunma belirtisi
Hayırlı olsun güzel güzel artışlar gör inşallah 😍

Transferin 6.gununden sonra hafif lekelenme olabiliyor canım tutunma belirtisi
Hayırlı olsun güzel güzel artışlar gör inşallah 😍
Kanama olduğunda yeni tutunmus demek degilmi ben aynı gün korkup kan verdim 20.16 geldi yarın kendi doktoruma gidecem inşallah artar 3.gun embriyosu 9.gun kanamam oldu ve test verdim 8.gunde idrar negatif ti😊

Kizlar merhaba size bir sorum olacak icim icimi yiyor beta degerlerim
8.gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8
19.gun 674.4 bu sekilde biraz yavaş ilerlemiyor mu yarin 5+3 olmus olacagim kese icin gideceğim ama cokta korkuyorm bi fikriniz var mi

Kizlar merhaba size bir sorum olacak icim icimi yiyor beta degerlerim
8.gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8
19.gun 674.4 bu sekilde biraz yavaş ilerlemiyor mu yarin 5+3 olmus olacagim kese icin gideceğim ama cokta korkuyorm bi fikriniz var mi
Mrb gittinizmi doktora artış olmus kaçıncı gün embriyosuydu

Back