• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Hayır hiç kanamam olmadı. Hamilelik belirtilerinin hepsi var ama kese boş 😞
Benimde ilk deneme de ayni sizin gibi kese var ici boştu sonra ki denemem de kese doluydu....evet cok zor ama soyle dusun emriyo rahme tutundu.. kacinci deneme de tutmayan var senin rahmin kabul ediyo emriyoyu bundan sonra daha iyi olacaktir ve dolu keseler goreceksin kalpleri gümbür gümbür atan

Benimde ilk deneme de ayni sizin gibi kese var ici boştu sonra ki denemem de kese doluydu....evet cok zor ama soyle dusun emriyo rahme tutundu.. kacinci deneme de tutmayan var senin rahmin kabul ediyo emriyoyu bundan sonra daha iyi olacaktir ve dolu keseler goreceksin kalpleri gümbür gümbür atan
Doktorda aynı şeyi söyledi. Hemen deneyelim tekrar dedi ama kararsızım çok

Doktorda aynı şeyi söyledi. Hemen deneyelim tekrar dedi ama kararsızım çok
Sen icinden geldigi gibi davran canim..benim ilk denememde tutmamisti.. doktor ara verelim dinlen demisti.. ben de hsyir hemen istiyorum yine demistim.. 2. de tutmustu kizim.. hamd olsun. O yüzden sen karasizsan ya da icinde ufacik da olsa bi tereddüt varsa bekle.. kalbinin sesini dinlemeni tavsiye ederim

İnşallah ama oldu derken böyle olması çok acı 😔 çok zorlu bi süreçle anne olmaya çalışıyoruz Allah acısın artık hepimize ne diyim ki kaçıncı hayal kırıklığı
Evet canım ama anne olmak da çok güç isteyen bişey ve o güç bizim gibi zor elde eden kadınlarda daha da fazla var.. sen inancını umudunu yitirme aksine daha da sarıl.. inan.. olcak elbet bir gün🤲🏼🤲🏼🤲🏼

İnşallah ama oldu derken böyle olması çok acı 😔 çok zorlu bi süreçle anne olmaya çalışıyoruz Allah acısın artık hepimize ne diyim ki kaçıncı hayal kırıklığı
Çok üzüldüm …hayırlısı böyleymiş diye düşünün.Belki sağlıksız bir çocuk doğacak daha da üzülecektiniz.

Evet canım ama anne olmak da çok güç isteyen bişey ve o güç bizim gibi zor elde eden kadınlarda daha da fazla var.. sen inancını umudunu yitirme aksine daha da sarıl.. inan.. olcak elbet bir gün🤲🏼🤲🏼🤲🏼
İnşallah umutsuzluklar inancımı da yıktı artık ne verirse hayırlısını versin rabbim ne diyim isteyen herkese içinde bana da sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin

Kızlar doktor randevum vardı bugün 3 çizgi dedikler şey oluşmuş endometriumda çok güzel dedi kalınlık 7.7 olmuş. İnşallah Cuma günü transferim olcak. Bana progestan dex (sabah-akşam) iğneyle lutinus fitil (sabah-akşam) yazdı bugün başlıycam ama aynı saatte almam önemli mi? Sizler nasıl kullanıyorsunuz?

Back