• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Mrb 6.denememiz yazmısınız öncekiler tutmadımı aceba Allah yardımcınız olsun
3. Denemem tuttu 19. Hafta bitimi kalbi durdu bebeğimizin cinsiyet öğrenmeye gitmiştik o gün 😔 ondan sonraki denemelerim taze ve dondurulmuş ikisini de denedik ama maalesef tutmadı inşallah bu sefer güzel haber alırız yarın 🤲🏻

Mrb sizdeki genetik hastalık nedir aceba
Bizdeki genetik hastalık ekzom testinde çıktı. Abisi azospermi 12 senedir çocuğu olmuyordu. Kız kardeşininde 1 tane oldu ikinci olmadı 27 yaşında menopoz belirtileri oldu. Bir kardeşi de engelli yüzde 94 engeli var. Biz gittiğimizde karyotip ve y delesyon genetik testleri temiz çıktı. Hormonlar normal. Testis ultrasonu da temizdi. Ama hiç sperm. Yoktu. Genetik doktoru ile görüştük. Akraba evliliğinden olabilir dedi. Bize tüm ekzom testi yaptırdık. 23.000 gen analiz edildi 8000 hastalıktan iki gende sorun çıktı. Birisi oligoastenozoospermi çıktı yani hem sayı hem şekil hem de morfoloji bozuk. Bir tane daha çıktı o da bölünme ile alakalı yani ilerlemiyor. Aciz bir kul olarak 4 senedir deli gibi çabaladım. Eşimde tek tük sperm çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Başta bizin gibi çocuk isteyip olmayan kardeşlerimize. Bu arada tüm kardeşlerden bu genler çıktı. Anne babadan geliyormuş. Ama başka tek gen hastalığı yok. Bu testbize yol gösterici oldu. 3. Günden öteye götürmedik.

İsimleri değişik aklımda yok. 8 milyonun altında sperm çıkabilir dedi. Buradan tüm sebebi bulunamayan azospermi hastaları bu testi yaptırsın. Doktor embriyoyu genetiğe yollamanız gerekiyor mu. Bu hastalık çocuğa geçer mi. Ya da şuan bu hastalık için bir tedavi yöntemi var mı yönlendiriyor.

Tdrd geni ve sat genlerinde zorun var. Şimdi baktım. Ama süreç zor. Spermde bozukluk. İlerlemesinde sorun var. Verecek olan Allah bize de nasip eder inşallah

Günaydın arkadaşlar ben 28 kasım da 3. Gün embriyosu orta kalite transferi oldum dün kan verdim bugün 22 çıktı. Test günüm cuma günü sizce değer normal mi

Merhaba bende 28 Kasım'da transfer olmuştum. Bugün 9. Günüm. Hcg 0.460 çıktı. Progesteron 15 küsür çıktı. Dr p.tesi yine test ver dedi. Yükselme ihtimali var mi

3. Denemem tuttu 19. Hafta bitimi kalbi durdu bebeğimizin cinsiyet öğrenmeye gitmiştik o gün 😔 ondan sonraki denemelerim taze ve dondurulmuş ikisini de denedik ama maalesef tutmadı inşallah bu sefer güzel haber alırız yarın 🤲🏻
Merhaba sonucunuz çıktı mı?inşallah olumlu olmuştur

Mrb size 2.gün embriyosumu transfer edildi
Evet
2. Gün transferinin bı sebebi var mı kaçıncı gün olursa olsun nasipte varsa olur Allah kucağıniza almayı nasip etsin
Öyle tabi ama hiç bir şey hissetmiyorum doktor yarın istedi kan testini ama onuncu güne tekabül ediyor çok erken diye düşünüyorum bilemiyorum çok zor beklenek

Bizdeki genetik hastalık ekzom testinde çıktı. Abisi azospermi 12 senedir çocuğu olmuyordu. Kız kardeşininde 1 tane oldu ikinci olmadı 27 yaşında menopoz belirtileri oldu. Bir kardeşi de engelli yüzde 94 engeli var. Biz gittiğimizde karyotip ve y delesyon genetik testleri temiz çıktı. Hormonlar normal. Testis ultrasonu da temizdi. Ama hiç sperm. Yoktu. Genetik doktoru ile görüştük. Akraba evliliğinden olabilir dedi. Bize tüm ekzom testi yaptırdık. 23.000 gen analiz edildi 8000 hastalıktan iki gende sorun çıktı. Birisi oligoastenozoospermi çıktı yani hem sayı hem şekil hem de morfoloji bozuk. Bir tane daha çıktı o da bölünme ile alakalı yani ilerlemiyor. Aciz bir kul olarak 4 senedir deli gibi çabaladım. Eşimde tek tük sperm çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Başta bizin gibi çocuk isteyip olmayan kardeşlerimize. Bu arada tüm kardeşlerden bu genler çıktı. Anne babadan geliyormuş. Ama başka tek gen hastalığı yok. Bu testbize yol gösterici oldu. 3. Günden öteye götürmedik.
Allah yardımcınız olsun Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Slm, sonuçlar ne oldu ben hala bekliyorum transferi inş hayırlı sonuçlar alırız
Bende hala bekliyorum 2.adetimde gittim ama sol yumurtalıklarımda kist çıktığı için sonraki afete ertelediler malesef adete bir hafta kala gelin kontrol edelim geçmediyse içini boşaltacagız dediler ayın 15.de gideceğim inşallah geçmiştir

Back