- 27 Ocak 2018
- 79
- 16
- 38
- 41
- Konu Sahibi Hayallrmvar
EvetMrb size 2.gün embriyosumu transfer edildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Gün transferinin bı sebebi var mı kaçıncı gün olursa olsun nasipte varsa olur Allah kucağıniza almayı nasip etsin
3. Denemem tuttu 19. Hafta bitimi kalbi durdu bebeğimizin cinsiyet öğrenmeye gitmiştik o gün ondan sonraki denemelerim taze ve dondurulmuş ikisini de denedik ama maalesef tutmadı inşallah bu sefer güzel haber alırız yarınMrb 6.denememiz yazmısınız öncekiler tutmadımı aceba Allah yardımcınız olsun
Bizdeki genetik hastalık ekzom testinde çıktı. Abisi azospermi 12 senedir çocuğu olmuyordu. Kız kardeşininde 1 tane oldu ikinci olmadı 27 yaşında menopoz belirtileri oldu. Bir kardeşi de engelli yüzde 94 engeli var. Biz gittiğimizde karyotip ve y delesyon genetik testleri temiz çıktı. Hormonlar normal. Testis ultrasonu da temizdi. Ama hiç sperm. Yoktu. Genetik doktoru ile görüştük. Akraba evliliğinden olabilir dedi. Bize tüm ekzom testi yaptırdık. 23.000 gen analiz edildi 8000 hastalıktan iki gende sorun çıktı. Birisi oligoastenozoospermi çıktı yani hem sayı hem şekil hem de morfoloji bozuk. Bir tane daha çıktı o da bölünme ile alakalı yani ilerlemiyor. Aciz bir kul olarak 4 senedir deli gibi çabaladım. Eşimde tek tük sperm çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Başta bizin gibi çocuk isteyip olmayan kardeşlerimize. Bu arada tüm kardeşlerden bu genler çıktı. Anne babadan geliyormuş. Ama başka tek gen hastalığı yok. Bu testbize yol gösterici oldu. 3. Günden öteye götürmedik.Mrb sizdeki genetik hastalık nedir aceba
Merhaba sonucunuz çıktı mı?inşallah olumlu olmuştur3. Denemem tuttu 19. Hafta bitimi kalbi durdu bebeğimizin cinsiyet öğrenmeye gitmiştik o gün ondan sonraki denemelerim taze ve dondurulmuş ikisini de denedik ama maalesef tutmadı inşallah bu sefer güzel haber alırız yarın
Merhaba evet bi saat önce öğrendim 59 çıktı çok şükür cuma günü tekrar kan vermem istendiMerhaba sonucunuz çıktı mı?inşallah olumlu olmuştur
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş inşallahMerhaba evet bi saat önce öğrendim 59 çıktı çok şükür cuma günü tekrar kan vermem istendi
Öyle tabi ama hiç bir şey hissetmiyorum doktor yarın istedi kan testini ama onuncu güne tekabül ediyor çok erken diye düşünüyorum bilemiyorum çok zor beklenek2. Gün transferinin bı sebebi var mı kaçıncı gün olursa olsun nasipte varsa olur Allah kucağıniza almayı nasip etsin
İnşallah tutunmuştur bebiş,bizle de paylaşın lütfen sonucunuzuEvet
Öyle tabi ama hiç bir şey hissetmiyorum doktor yarın istedi kan testini ama onuncu güne tekabül ediyor çok erken diye düşünüyorum bilemiyorum çok zor beklenek
Allah yardımcınız olsun Rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsinBizdeki genetik hastalık ekzom testinde çıktı. Abisi azospermi 12 senedir çocuğu olmuyordu. Kız kardeşininde 1 tane oldu ikinci olmadı 27 yaşında menopoz belirtileri oldu. Bir kardeşi de engelli yüzde 94 engeli var. Biz gittiğimizde karyotip ve y delesyon genetik testleri temiz çıktı. Hormonlar normal. Testis ultrasonu da temizdi. Ama hiç sperm. Yoktu. Genetik doktoru ile görüştük. Akraba evliliğinden olabilir dedi. Bize tüm ekzom testi yaptırdık. 23.000 gen analiz edildi 8000 hastalıktan iki gende sorun çıktı. Birisi oligoastenozoospermi çıktı yani hem sayı hem şekil hem de morfoloji bozuk. Bir tane daha çıktı o da bölünme ile alakalı yani ilerlemiyor. Aciz bir kul olarak 4 senedir deli gibi çabaladım. Eşimde tek tük sperm çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Başta bizin gibi çocuk isteyip olmayan kardeşlerimize. Bu arada tüm kardeşlerden bu genler çıktı. Anne babadan geliyormuş. Ama başka tek gen hastalığı yok. Bu testbize yol gösterici oldu. 3. Günden öteye götürmedik.
İnşallah pozitif sonuçlanır doktorunuz kimdi acebaEvet
Öyle tabi ama hiç bir şey hissetmiyorum doktor yarın istedi kan testini ama onuncu güne tekabül ediyor çok erken diye düşünüyorum bilemiyorum çok zor beklenek
Bende hala bekliyorum 2.adetimde gittim ama sol yumurtalıklarımda kist çıktığı için sonraki afete ertelediler malesef adete bir hafta kala gelin kontrol edelim geçmediyse içini boşaltacagız dediler ayın 15.de gideceğim inşallah geçmiştirSlm, sonuçlar ne oldu ben hala bekliyorum transferi inş hayırlı sonuçlar alırız
Aminnn inşallah rabbim cumlemiz nasip etsinEvet
cem celik hayatımın hatasıİnşallah pozitif sonuçlanır doktorunuz kimdi aceba
İnşallah teşekkür ederimİnşallah pozitif sonuçlanır doktorunuz kimdi aceba
İnşallah dua edin bu gece nasıl uyuycam bilmiyorumİnşallah tutunmuştur bebiş,bizle de paylaşın lütfen sonucunuzu