- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 35
- Konu Sahibi Hayallrmvar
Hangi merkez ilk defa duydumAminnn inşallah rabbim cumlemiz nasip etsin
cem celik hayatımın hatası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi merkez ilk defa duydumAminnn inşallah rabbim cumlemiz nasip etsin
Bahçeci altunizadeHangi merkez ilk defa duydum
Geçmiş olsun cnm inş hayırlı haberlerle gelBende hala bekliyorum 2.adetimde gittim ama sol yumurtalıklarımda kist çıktığı için sonraki afete ertelediler malesef adete bir hafta kala gelin kontrol edelim geçmediyse içini boşaltacagız dediler ayın 15.de gideceğim inşallah geçmiştir
Cem Çelik yeşil kalp dağıtan doktor değil mi? Niye memnun kalmadınız?Aminnn inşallah rabbim cumlemiz nasip etsin
Tüp bebek mi ? Bence güzel artmış. İnşallah sağlıcakla tamamına erer. Sorunsuz şekildeArkadaşlar
8..gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8 cikmis sonucum artik derin nefes almali miyim sizce
Kan verdiniz mi ?İnşallah dua edin bu gece nasıl uyuycam bilmiyorum
Bence rahat nefes almalısınArkadaşlar
8..gun 7.20
12.gun 76.3
14.gun 198.8 cikmis sonucum artik derin nefes almali miyim sizce
Günaydın arkadaşlar ben 28 kasım da 3. Gün embriyosu orta kalite transferi oldum dün kan verdim bugün 22 çıktı. Test günüm cuma günü sizce değer normal mi
İnternette okuduğum yazılarda 10 ve üstü değerleri hamilelik var olarak değerlendirdiklerini okumuştum ben yine gittiğiniz Dr unuz a danışın derim yarın ki değeriniz de net belli olur..umarım yarın güzel yükselme olur değeriniz deGünaydın arkadaşlar ben 28 kasım da 3. Gün embriyosu orta kalite transferi oldum dün kan verdim bugün 22 çıktı. Test günüm cuma günü sizce değer normal mi
çok üzücü ama bazen geç gürünüyor bir iki gn sonra başka dra gidin mutlaka.bazen göremedikleri olup malesef dolu keseyi kürtaja yolladıkları oluyor 1-2 dra daha gidin mutlakaMerhaba 3 kasımda transfer oldum pozitif sonucu gördüm bugün 7+4 te bebeğin kalp atılını duymaya gittiğimde kesenin boş olduğunu öğrendim çok üzgünüm
Negatif 0.020Kan verdiniz mi ?
0.20 pardonNegatif 0.020
Hayırlısı olsunNegatif 0.020
Amin teşekkür ederimHayırlısı olsun
3 Kasım transferine göre 7+1 olmalısınız. İlk ultrason kontrolünüz müydü?Merhaba 3 kasımda transfer oldum pozitif sonucu gördüm bugün 7+4 te bebeğin kalp atılını duymaya gittiğimde kesenin boş olduğunu öğrendim çok üzgünüm
5. Gün embriyosuydu. 2 hafta önce kese için gitmiştim bugun kalp atışına gittim ama kese boş3 Kasım transferine göre 7+1 olmalısınız. İlk ultrason kontrolünüz müydü?
5-6 haftalıkken olabiliyor ama benimki 7 haftalık doktor kesin olması gerekiyordu dedi p.tesi bidaha bakalım dedi. P.tesi tekrar gideceğim ama ümitlenmememi söyledi doktorçok üzücü ama bazen geç gürünüyor bir iki gn sonra başka dra gidin mutlaka.bazen göremedikleri olup malesef dolu keseyi kürtaja yolladıkları oluyor 1-2 dra daha gidin mutlaka
Rabbim ol derse olur.İnşallah güzel haberlerle dönersiniz5-6 haftalıkken olabiliyor ama benimki 7 haftalık doktor kesin olması gerekiyordu dedi p.tesi bidaha bakalım dedi. P.tesi tekrar gideceğim ama ümitlenmememi söyledi doktor
Kaçıncı gün olduğunun önemi yok transferden günü 15 günlük sayılıyor demişlerdi bana.5-6 haftalıkken olabiliyor ama benimki 7 haftalık doktor kesin olması gerekiyordu dedi p.tesi bidaha bakalım dedi. P.tesi tekrar gideceğim ama ümitlenmememi söyledi doktor