- Konu Sahibi Hayallrmvar
Günaydın kızlar bu da bugün ki yaptığım test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallahHadi inşallah inşallah bebiş haberini alırız
Estrofem lutinus fıtıl bir tane gün aşırı prodex mi ne adı iğne var omegvan vitamin verdi bir de beyaz serumu haftada bir coraspri bunları kullaniyorumİlaç olarak ne verdiler. Kaçıncı günün ?
Benim sekizinci günüm siz ne yaptınız neler kullanıyorsunuz kaçıncı gununuzİlaç olarak ne verdiler. Kaçıncı günün ?
Kaçıncı gün ?Günaydın kızlar bu da bugün ki yaptığım test
Eki Görüntüle 3172321
Aslında benzer tedavi. Kaçıncı gün bugün ?Estrofem lutinus fıtıl bir tane gün aşırı prodex mi ne adı iğne var omegvan vitamin verdi bir de beyaz serumu haftada bir coraspri bunları kullaniyorum
Bugünde benim 8. Günüm 28 Kasım 3 gibi transferim olduBenim sekizinci günüm siz ne yaptınız neler kullanıyorsunuz kaçıncı gununuz
Merhaba bende 25 Kasım'da yani dün transfer oldum taze 2 embriyo buraya yazmak istedim rabbim isteyen herkese nasip etsin banada İnşallah pozitif sonuçlar almayı nasip etsin
Merhaba Test günümüz aynı ama Bnm transferim 28.11 de oldu sizin daha olmuş inşallah hayırlı sevindirici haberler alırızBugün 4. Gün daha test yapmadım ki test günüm 07.12 tabi dayanabilir miyim bilmiyorum o zaman a kadar )
28 kasımda 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olan var mıı
Benim 3 gün embriyosuydu cözer cözmez koydular sizde de pyle oldu mu bu defa doktor iki gün bekletecekmiş besıncı gun olması için . Sizlerde nasıl oldu ilki baska ikinci baska olacak cok saskınım28 kasımda 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olan var mıı ???
5. Gün embriyosu mu? Dondurulmuş mu? İnşallah güzel haber alırsınız. Benim 10.12 de test tarihimMerhaba arkadaşlar benim de 28.11.2022 tarihinde transferim oldu(6. Denememiz) 7.11 test tarihim benim de regl sancısı dışında hiç bir belirtim yok umarım güzel haberler alırız
Benim eşimde çok nadir bir genetik hastalık vardı. Spermler çok bozuk. O yüzden asla 5. Güne götürme dedi doktorCo
Benim 3 gün embriyosuydu cözer cözmez koydular sizde de pyle oldu mu bu defa doktor iki gün bekletecekmiş besıncı gun olması için . Sizlerde nasıl oldu ilki baska ikinci baska olacak cok saskınım
Evet 5.gün bc kalite de ikisi de embriyoların ama benm hiç bir belirtim yok ne karnım da şişkinlik ne ayaklarımda yanma aksine üşüme var sadece ara ara adet sancısı o kdr sizde varmı bi belirti? Umarım güzel haber alırsınz sizde test gününüz de5. Gün embriyosu mu? Dondurulmuş mu? İnşallah güzel haber alırsınız. Benim 10.12 de test tarihim
Benim ilk 4 gün hiçbir belirti olmadı. Sonra midemde yanma karın ağrısı adet oldum olacam hissi. Göğüste şişme. Benim opu öncesi de bu belirtiler oldu. Ohss oldum. Ama çok şükür şiddetli değildi. Bazıları hiçbir şey hissetmiyor ama ben kendimi tanıyorum bu hormonlar beni çok etkiliyor vücudum çok tepki veriyor. Duphaston ve progesteron iğneleri zaten bu etkileri yapıyormuş.Evet 5.gün bc kalite de ikisi de embriyoların ama benm hiç bir belirtim yok ne karnım da şişkinlik ne ayaklarımda yanma aksine üşüme var sadece ara ara adet sancısı o kdr sizde varmı bi belirti? Umarım güzel haber alırsınz sizde test gününüz de
Mrb size 2.gün embriyosumu transfer edildiBen varım 2. Gün dondurulmuş embriyo konuldu
Mrb 6.denememiz yazmısınız öncekiler tutmadımı aceba Allah yardımcınız olsunMerhaba arkadaşlar benim de 28.11.2022 tarihinde transferim oldu(6. Denememiz) 7.11 test tarihim benim de regl sancısı dışında hiç bir belirtim yok umarım güzel haberler alırız
6.günKaçıncı gün ?
Mrb sizdeki genetik hastalık nedir acebaBenim eşimde çok nadir bir genetik hastalık vardı. Spermler çok bozuk. O yüzden asla 5. Güne götürme dedi doktor