• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Günaydın kızlar bu da bugün ki yaptığım test
IMG_20221206_093248.jpg

Merhaba bende 25 Kasım'da yani dün transfer oldum taze 2 embriyo buraya yazmak istedim rabbim isteyen herkese nasip etsin banada İnşallah pozitif sonuçlar almayı nasip etsin
Bugün 4. Gün daha test yapmadım ki test günüm 07.12 tabi dayanabilir miyim bilmiyorum o zaman a kadar )
Merhaba 😃 Test günümüz aynı ama Bnm transferim 28.11 de oldu sizin daha olmuş inşallah hayırlı sevindirici haberler alırız🙏

Merhaba arkadaşlar benim de 28.11.2022 tarihinde transferim oldu(6. Denememiz) 7.11 test tarihim benim de regl sancısı dışında hiç bir belirtim yok umarım güzel haberler alırız 🤲🏻

Co
28 kasımda 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olan var mıı ???
Benim 3 gün embriyosuydu cözer cözmez koydular sizde de pyle oldu mu bu defa doktor iki gün bekletecekmiş besıncı gun olması için . Sizlerde nasıl oldu ilki baska ikinci baska olacak cok saskınım

Merhaba arkadaşlar benim de 28.11.2022 tarihinde transferim oldu(6. Denememiz) 7.11 test tarihim benim de regl sancısı dışında hiç bir belirtim yok umarım güzel haberler alırız 🤲🏻
5. Gün embriyosu mu? Dondurulmuş mu? İnşallah güzel haber alırsınız. Benim 10.12 de test tarihim

Co

Benim 3 gün embriyosuydu cözer cözmez koydular sizde de pyle oldu mu bu defa doktor iki gün bekletecekmiş besıncı gun olması için . Sizlerde nasıl oldu ilki baska ikinci baska olacak cok saskınım
Benim eşimde çok nadir bir genetik hastalık vardı. Spermler çok bozuk. O yüzden asla 5. Güne götürme dedi doktor

5. Gün embriyosu mu? Dondurulmuş mu? İnşallah güzel haber alırsınız. Benim 10.12 de test tarihim
Evet 5.gün bc kalite de ikisi de embriyoların ama benm hiç bir belirtim yok ne karnım da şişkinlik ne ayaklarımda yanma aksine üşüme var sadece ara ara adet sancısı o kdr sizde varmı bi belirti? Umarım güzel haber alırsınz sizde test gününüz de 🙏

Evet 5.gün bc kalite de ikisi de embriyoların ama benm hiç bir belirtim yok ne karnım da şişkinlik ne ayaklarımda yanma aksine üşüme var sadece ara ara adet sancısı o kdr sizde varmı bi belirti? Umarım güzel haber alırsınz sizde test gününüz de 🙏
Benim ilk 4 gün hiçbir belirti olmadı. Sonra midemde yanma karın ağrısı adet oldum olacam hissi. Göğüste şişme. Benim opu öncesi de bu belirtiler oldu. Ohss oldum. Ama çok şükür şiddetli değildi. Bazıları hiçbir şey hissetmiyor ama ben kendimi tanıyorum bu hormonlar beni çok etkiliyor vücudum çok tepki veriyor. Duphaston ve progesteron iğneleri zaten bu etkileri yapıyormuş.

Mrb 6.denememiz yazmısınız öncekiler tutmadımı aceba Allah yardımcınız olsun

Back