• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Evet canım 5.gün embriyosu, bugün öğlen 5.gün oldu
Herhangi bi belirtin varmı peki? 5.gun baya erken çünkü test için umudunu kırmak istemem ama bu değilde diğer beyaz kaset testler daha doğru sonuç veriyor. Bir arkadaşım bu testten yapmıştı farkı günlerde 2 adet hatta birini önce muslukta ıslatıp yapmıştı pozitifti oda yani kaset test dene birde yada kanda kesin çıkar kan ver bence

Son düzenleme:
Neden umudunuz bitiyir değer 2 katına çıkmış sadece 12.gun biraz az çıkmış o da %60 artsa yetiyormus ki artmista
Ne bileyim üç günde çok az artması çok umudumu kırdı. Hemşirem dış gebelik, kimyasal gebelik ya da normal gebelik hepsi olabilir dedi.. bakalım bekleyerek göreceğiz

Merhaba kızlar umarım hepiniz pozitifi gorursunuz bende cuma gunu transfer olacagım ilk transferim olumsuz maalesef ikinci olacak bu. Benim sormal istediğim size progesteron değeriniz transfer de kactı bazısı yuksek olması lazım diyor bazı kişiler 1 n altında olması lazım diyor kafam karıştı. Birde rahim kalınlıgınız kactı cevaplayab olursa sevinirim
Eğer taze transfer olacaksa 1.5 un altında olmasını istiyorlar. 1.5 un üstünde olursa tutunma da sıkıntı oluyormuş. Ama donmuş embriyo transferinde yüksek olması gerekiyor. Benim donmuş embriyo transferinden önce 20 idi

3.gun embiryosunu 9.gun kanda öğrendim. 7.gu de çok çok silik erken gebelikte öğrendim ama onda ovitrelle etkisside vardı galiba 11. Günle 6.gun arası çok koyulaşma olmamıştı.
Çatlatma iğnesi 12 gün sobra vücuttan atılıyor ama geç dillenmeyse testte farklı çıkıyor 9 da da 11 de de çıkan var transfer sonrasi
Peki bu 7. Gün 19 olan değer kaç günde sıfırlanma olacakta geri yükselecek benim aklım almadı. Mideme ağrılar giriyor. Allahım ne zor bir süreç. Merhametiyle muamele etsin

Peki bu 7. Gün 19 olan değer kaç günde sıfırlanma olacakta geri yükselecek benim aklım almadı. Mideme ağrılar giriyor. Allahım ne zor bir süreç. Merhametiyle muamele etsin
19 olan değerin sıfırlanmasına neden bekliyorsun ki en fazla çatlatma iğnesinin etkisi kaldıysa onun içinde 3 ya da 5 falan kalmıştır sonuçta senin değerin sonradan artmaya devam etmiş
Bir de bu yoldan geçen biri olarak şunu söyleyeyim bu iş Beta HCG görmekle bitmiyormuş işte iki günde bir arttı mı artacak mı sonra kese göründü mü görünecek mi daha sonra kese dolu mu boş mu derken daha önünde endişelenecek çok günün var bu iş hcg'yi pozitif görmekle bitmiyormuş ben de daha Kasımda transfer yaptırdım yolun başındayız

Eğer taze transfer olacaksa 1.5 un altında olmasını istiyorlar. 1.5 un üstünde olursa tutunma da sıkıntı oluyormuş. Ama donmuş embriyo transferinde yüksek olması gerekiyor. Benim donmuş embriyo transferinden önce 20 idi
Benim dondurulmusda 6 ydı heralde cok dusuktu

19 olan değerin sıfırlanmasına neden bekliyorsun ki en fazla çatlatma iğnesinin etkisi kaldıysa onun içinde 3 ya da 5 falan kalmıştır sonuçta senin değerin sonradan artmaya devam etmiş
Bir de bu yoldan geçen biri olarak şunu söyleyeyim bu iş Beta HCG görmekle bitmiyormuş işte iki günde bir arttı mı artacak mı sonra kese göründü mü görünecek mi daha sonra kese dolu mu boş mu derken daha önünde endişelenecek çok günün var bu iş hcg'yi pozitif görmekle bitmiyormuş ben de daha Kasımda transfer yaptırdım yolun başındayız
Sıfırlanmasından kasıt ovitrelle etkisinin gitmesi. Ovitrelle etkisi gittikten sonra da var mı yok mu net anlaşılması. Tabi bu süreci geçmeden o günleri göremeyiz. Eşimde genetik sorun var. 3 erkek kardeş üçününde çocuğu olmuyor. Bugünlere çok zor geldim. Önümüzde abisinin 3 negatif var. Rabbim kolaylaştırsın.

Herhangi bi belirtin varmı peki? 5.gun baya erken çünkü test için umudunu kırmak istemem ama bu değilde diğer beyaz kaset testler daha doğru sonuç veriyor. Bir arkadaşım bu testten yapmıştı farkı günlerde 2 adet hatta birini önce muslukta ıslatıp yapmıştı pozitifti oda yani kaset test dene birde yada kanda kesin çıkar kan ver bence
Erken gebelik testi ama bu kaset test daha algılamaz ki, bunlar daha hassas değil mi? İlk transferimde de bu testten yapmıştım aynı şekilde 5.gün. Kanı pazartesi vericem

Merhaba arkadaşlar 23 kasimda 5. Gun embriyosu taze transfer oldum 8. kan testim 7.20 cikmisti bugun 12. gunum 76.8 cikmis artis iyi mi sizce bana biraz dusuk gibi geldi

Merhaba kızlar. 5. Gün embriyosu transferim gerçekleşti.
6. Gün 24
9. Gün 72
12. Gün 115
Doktor ilaçlarımı kesmedi. 2 gün sonra tekrar test istedi. Benim umutlarım gittikçe bitiyor. Artması bu şekilde olup sağlıklı gebelik yaşayan arkadaşlarım ya da bu durumla çevresinde karşılaşmış arkadaşlarım var mı ? Bana yazarsanız çok mutlu olurum
72nin yuzde 60i 115 en az %60 artmis sikinti etmeyin lutfen.

150 ve üzeri sağlıklı gebelik diyorlar. Ama bizimki tüp bebek geriden gelişme olabilir. Önemli olan iki gün sonra iki kat artması. İnşallah katlanarak artar. Canımızı sıkmayın

Back