- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 39
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
Cok teşekkür ederimnormal teste göre silik çıkması normaldir. Çok sevindim adınıza. İnşallah ben de pozitifi görebeilirim
Inşallah canimAyy harika pozitif görmen ne güzel duygu bize de nasip olur inşallah benim göğüslerim de ağrı hassasiyet yok ama dolgunluk var kasıklarımda ara ara batmalar oluyor
Kan sulandırıc Protestan kalça iğne folik asit bir kaçtan de hap kullanıyorum canım çok fazla ilaç var aslında kullandığım 10 tane ilaç var düzenli olarak kullanıyorumInşallah canimhepimize
Ilaç kullaniyormusun?
Bende cok ilaç kulaniyorum estrofem 3er tane sabah aksam,lutinus fitil 2er sabah aksam,prograf hap sabah aksam,prolutex igne,oksapar,coraspirin ve vitaminlerKan sulandırıc Protestan kalça iğne folik asit bir kaçtan de hap kullanıyorum canım çok fazla ilaç var aslında kullandığım 10 tane ilaç var düzenli olarak kullanıyorum
Teşekkür ederim inşallah hepimize nasip etsinAy çok sevindim ya çokamin rabbim sağlıkla huzurla inşallah kucağına almayı nasip etsin
Merhabalar troidim yavaş çalışıyor ve polikistik var bende bu yüzden çocuk sahibi olamadıkilk kez tüp bebek tedavisine başladık embriyom donduruldu 5 kasımda transferim gerçekleşecek. Tecrübeli olanlar nelere dikkat etmeliyim benimle paylaşır misiniz. Aynı anda transfer olacak başka kişiler varsa da bu süreçte birlikte konuşarak birbirimize destek olarak i
Canım aynılarını bende kullanıyorum ilkten korktum bu kadar ilaç normal mi diyeBende cok ilaç kulaniyorum estrofem 3er tane sabah aksam,lutinus fitil 2er sabah aksam,prograf hap sabah aksam,prolutex igne,oksapar,coraspirin ve vitaminlerhakkımızda hayırlısı...emeklerimizi bosa çıkarma YaRabb'im
AynenCanım aynılarını bende kullanıyorum ilkten korktum bu kadar ilaç normal mi diye
3.gün embriyosu transfer edildi canım bugün transferden sonra 3. Gün sağ kasığımda bıçak batiyirlar sanki bide belim inşallah normaldirKaçıncı gün embriyo mu ?
Sonuç pozitif mi ? Kaçıncı gün şuan3.gün embriyosu transfer edildi canım bugün transferden sonra 3. Gün sağ kasığımda bıçak batiyirlar sanki bide belim inşallah normaldir
Bugün 4. Gün daha test yapmadım ki test günüm 07.12 tabi dayanabilir miyim bilmiyorum o zaman a kadar )Sonuç pozitif mi ? Kaçıncı gün şuan
Merhabalar canım hoşgeldin Amin inşallah yüce Allah'ım hayırlısı ile bizlere pozitif sonuçlar almayı nasip ederMerhaba kizlar hizla topige ani giris yapanlardanim benim de transferim yarin olucak kismetse , taze embriyo transferi olcak.. güzel haberlerle senleniriz insallah her birimiz aminn
Canım hayırlı olsun transferin inşallah bebişin seninledir ona inan yeterBugün 4. Gün daha test yapmadım ki test günüm 07.12 tabi dayanabilir miyim bilmiyorum o zaman a kadar )
Teşekkür ederim canım inşallah dua ediyorum kendime isteyen herkese sağ kasığımda bicak saplanıyor gibi ağrı vardı bugün sadece bel agrisi ve adet ağrısı oluyor inşallah herşey yolundadırCanım hayırlı olsun transferin inşallah bebişin seninledir ona inan yeter
Canım benim 4. Günüm de kaşık ve bel ağrılarım vardı ve akşam aşırı bir baş ağrım oldu merak etme onlar ufak belirtiler de olabilir psikolojik de olabilir sen sadece inan bebeğinin sana tutunduğuna hep öyle hissetTeşekkür ederim canım inşallah dua ediyorum kendime isteyen herkese sağ kasığımda bacak saplanıyor gibi ağrı vardı bugün sadece bel agrisi ve adet ağrısı oluyor inşallah herşey yolundadır
Hamile oldun mu canım dediğin gibi öyle hissetmeye çalışıyorum dokunuyorum hafif dua ederek seviyorum oradaymış gibiCanım benim 4. Günüm de kaşık ve bel ağrılarım vardı ve akşam aşırı bir baş ağrım oldu merak etme onlar ufak belirtiler de olabilir psikolojik de olabilir sen sadece inan bebeğinin sana tutunduğuna hep öyle hisset
Canım benim bugün 8.günüm Allah’a şükürler olsun kan testine kadar bekleyecektim ama forum o kadar okuyunca genel de çoğunluk 7.8. Günde evde erken gebelik ile öğrenmiş dedim ne kaybederim ben de yapayım bu sabah pozitif gördüm 2. Çizgiyi (5.gün tek transfer embriyosu) 1 Aralık kanda test günümü bekliyorum şimdi rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu yaşatsın dua ediyorumHamile oldun mu canım dediğin gibi öyle hissetmeye çalışıyorum dokunuyorum hafif dua ederek seviyorum oradaymış gibi
Canım benim bugün 8.günüm Allah’a şükürler olsun kan testine kadar bekleyecektim ama forum o kadar okuyunca genel de çoğunluk 7.8. Günde evde erken gebelik ile öğrenmiş dedim ne kaybederim ben de yapayım bu sabah pozitif gördüm 2. Çizgiyi (5.gün tek transfer embriyosu) 1 Aralık kanda test günümü bekliyorum şimdi rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu yaşatsın dua ediyorum
Allah hayırlı etsin, sağlıkla ilerlesin inşallahCanım benim bugün 8.günüm Allah’a şükürler olsun kan testine kadar bekleyecektim ama forum o kadar okuyunca genel de çoğunluk 7.8. Günde evde erken gebelik ile öğrenmiş dedim ne kaybederim ben de yapayım bu sabah pozitif gördüm 2. Çizgiyi (5.gün tek transfer embriyosu) 1 Aralık kanda test günümü bekliyorum şimdi rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu yaşatsın dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?