- 18 Eylül 2022
- 1.307
- 994
- 53
- 36
- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
HSG rahim filmi çektiniz mi9 ay önce olmuştum ondan sonra hamile kaldım şimdi kürtajdan dolayı rahimde bir şey olabilir dedi doktor negatif olursa histeroskopi yapıcak
Evet çektirdim doktorum hiçbir problem yok dedi daha sonra tüp bebek için başka doktora gittiğimde rahmin kavitesi kaybolmuş ortadan kürtajdan dolayı dedi eğer problem görürsem transfer öncesi histeroskopi yaparım dedi şimdilik problem çıkmadı transfer oldum ama negatif olursa histeroskopi yapıcakHSG rahim filmi çektiniz mi
Aynı rahatsızlık bende de var inşallah banada nasp olur okuyacam tektekMerhabalar troidim yavaş çalışıyor ve polikistik var bende bu yüzden çocuk sahibi olamadıkilk kez tüp bebek tedavisine başladık embriyom donduruldu 5 kasımda transferim gerçekleşecek. Tecrübeli olanlar nelere dikkat etmeliyim benimle paylaşır misiniz. Aynı anda transfer olacak başka kişiler varsa da bu süreçte birlikte konuşarak birbirimize destek olarak ilerlersek çok mutlu olurum
Ben poztifi gördum çok sükür insallah isteyen herkese nasip olsunAynı rahatsızlık bende de var inşallah banada nasp olur okuyacam tektek
Yok zaten gördüm pozitif olduğunu ama ben basini baktım ne rahatsızlık var diye aynimis umut oldu okudum tek tek yazdıklarınızıBen poztifi gördum çok sükür insallah isteyen herkese nasip olsun
Belirtilerin var mıydı varsa nelerdi canım? Kaçıncı gün embriyosu? Hayırlı olsunBen poztifi gördum çok sükür insallah isteyen herkese nasip olsun
Sonuç ne oldu canımMerhaba ben de 19 kasımda 5. Gün 4AA tek embriyo transferi oldum inşallah sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürür Allahım gerçekten zor bir süreç Allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Inşallah güzel haberlerle dönersinBugün test vericem dua edin banada
Pozitif çıktı sonucummInşallah güzel haberlerle dönersin
çok sevindim, Rabbim hayırlı etsin inşallah. Belirtin var mıydıPozitif çıktı sonucummAllah isteyen herkese nasip etsin hep dua edicem hayatım boyunca bebek isteyen herkese
Teşekkür ederim inşallahçok sevindim, Rabbim hayırlı etsin inşallah. Belirtin var mıydı
Cok tebriklerPozitif çıktı sonucummAllah isteyen herkese nasip etsin hep dua edicem hayatım boyunca bebek isteyen herkese
Benim de perşembe günü kanda test günüm çok heyecanlıyım, evde erken idrar testi yapacak mısın? Belirtilerin var mı?Cok tebriklerAllah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin insallah darısı bizlere benimde carsamba günü test günüm,inşallah benim bebisim da simsiki tutunmustur
Ay çok sevindim ya çokPozitif çıktı sonucummAllah isteyen herkese nasip etsin hep dua edicem hayatım boyunca bebek isteyen herkese
Kaçıncı gün embriyo mu ?Merhaba bende 25 Kasım'da yani dün transfer oldum taze 2 embriyo buraya yazmak istedim rabbim isteyen herkese nasip etsin banada İnşallah pozitif sonuçlar almayı nasip etsin
Ben dayanamadım yaptim 8ci günü erken degil normal idrar testi,silik cikti ikinci cizgi,inşallah doğrudur cok aşırı bir belirtim yok,hafif göğüs dolgunluk,arada batmalar ve adet sancisi gibi ağrılar ve gaz var butun vucudumda hissediyorumBenim de perşembe günü kanda test günüm çok heyecanlıyım, evde erken idrar testi yapacak mısın? Belirtilerin var mı?
normal teste göre silik çıkması normaldir. Çok sevindim adınıza. İnşallah ben de pozitifi görebeilirimBen dayanamadım yaptim 8ci günü erken degil normal idrar testi,silik cikti ikinci cizgi,inşallah doğrudur cok aşırı bir belirtim yok,hafif göğüs dolgunluk,arada batmalar ve adet sancisi gibi ağrılar ve gaz var butun vucudumda hissediyorum
Ayy harika pozitif görmen ne güzel duygu bize de nasip olur inşallah benim göğüslerim de ağrı hassasiyet yok ama dolgunluk var kasıklarımda ara ara batmalar oluyorBen dayanamadım yaptim 8ci günü erken degil normal idrar testi,silik cikti ikinci cizgi,inşallah doğrudur cok aşırı bir belirtim yok,hafif göğüs dolgunluk,arada batmalar ve adet sancisi gibi ağrılar ve gaz var butun vucudumda hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?