Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

HSG rahim filmi çektiniz mi
Evet çektirdim doktorum hiçbir problem yok dedi daha sonra tüp bebek için başka doktora gittiğimde rahmin kavitesi kaybolmuş ortadan kürtajdan dolayı dedi eğer problem görürsem transfer öncesi histeroskopi yaparım dedi şimdilik problem çıkmadı transfer oldum ama negatif olursa histeroskopi yapıcak

Aynı rahatsızlık bende de var inşallah banada nasp olur okuyacam tektek

Pozitif çıktı sonucumm Allah isteyen herkese nasip etsin hep dua edicem hayatım boyunca bebek isteyen herkese
Cok tebrikler Allah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin insallahdarısı bizlerebenimde carsamba günü test günüm,inşallah benim bebisim da simsiki tutunmustur

Cok tebrikler Allah sağlıcakla kucağa almayı nasip etsin insallahdarısı bizlerebenimde carsamba günü test günüm,inşallah benim bebisim da simsiki tutunmustur
Benim de perşembe günü kanda test günüm çok heyecanlıyım, evde erken idrar testi yapacak mısın? Belirtilerin var mı?

Benim de perşembe günü kanda test günüm çok heyecanlıyım, evde erken idrar testi yapacak mısın? Belirtilerin var mı?
Ben dayanamadım yaptim 8ci günü erken degil normal idrar testi,silik cikti ikinci cizgi,inşallah doğrudur cok aşırı bir belirtim yok,hafif göğüs dolgunluk,arada batmalar ve adet sancisi gibi ağrılar ve gaz var butun vucudumda hissediyorum

normal teste göre silik çıkması normaldir. Çok sevindim adınıza. İnşallah ben de pozitifi görebeilirim

Ayy harika pozitif görmen ne güzel duygu bize de nasip olur inşallah benim göğüslerim de ağrı hassasiyet yok ama dolgunluk var kasıklarımda ara ara batmalar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…