- Konu Sahibi Hayallrmvar
İyi akşamlar kızlar kısaca kendimden bahsedeyim ilk transferimi 25 haziranda oldum ama 28 temmuzda düşük yaşadım. Eylül ayında histeroskopi oldum, yarın da hayırlısıyla 2.transferimi olacağım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence oynamıyor bende tek doz kullanıyorum. Kan testinde falan hiç progestani hesap etmiyorlar.Eki Görüntüle 3168692 Merhaba
Transferin 7. Gününde böyle bir şey yakaladım. İnanmakta çok zorlanıyorum tabi. Sizce bi ışık var mı? Daha önce çok kez yaptım yıllar içinde Allah için böyle şüpheye bile düşürecek minik bir çizgiye bile denk gelmemiştim. Umarım sonuç güzel olur sorum şu aslında ben çift doz progestan iğne kullanıyorum. Tek seferde 2 ampul yani. Sizce progestan beta değeriyle oynar mı?
Bence hamilesiniz hayırlı olsun.erken gebelik testinde daha da net cikiyorEki Görüntüle 3168692 Merhaba
Transferin 7. Gününde böyle bir şey yakaladım. İnanmakta çok zorlanıyorum tabi. Sizce bi ışık var mı? Daha önce çok kez yaptım yıllar içinde Allah için böyle şüpheye bile düşürecek minik bir çizgiye bile denk gelmemiştim. Umarım sonuç güzel olur sorum şu aslında ben çift doz progestan iğne kullanıyorum. Tek seferde 2 ampul yani. Sizce progestan beta değeriyle oynar mı?
Çok içim rahatladıı. Bana da göz kırpıyor gibi geldi ya nasip… gittim iğnemi olurken sağlık ocağına kan verdim. 20-30 da çıksaa bi göreyim onu istedim. Hayırlısı inşallahBence oynamıyor bende tek doz kullanıyorum. Kan testinde falan hiç progestani hesap etmiyorlar.
Birde bu testte Umut mu arıyorsun bence arama herşey ortada ben burdayım diyor. Hayırlı olsun
12.gun kan vermeye giderken ilk idrarda ancak bu koyulugu yakalayabildim. Yarın falan da koyulaşmazsa korkma hemen koyulasmiyor.
Eki Görüntüle 3168692 Merhaba
Gözün aydın geliyor bebisin
Pozitifi gördüm çok şükür şuan 6 haftalığızMerhaba canım gelen cevapları hiç görmedim test yaptın mı sonucun ne çıktı inşallah güzel haber
Benim hiç belirtim olmadı negatif diye düşündüm hep ama pozitifi gördük şimdi 6 haftalığızSelamlar, 6 toplama islemi, 2 transfer, 1 kimyasal.. 3.transferi de dört gün önce oldum sıfır belirti var, goguslerim bile agrimiyor hicbir sey yok :/ gecen ay transferden sonra baya regl agrisi, idrara sık cikma, bas donmesi vs tum semptomlar olmustu önce pozitifi gorduk ama kimyasala döndü. Var mi sifir belirtiyle pozitifi gören, yiprandim biraz
Merhaba dün bana da opu yapıldı biraz ağrı olacak karnınızı sıcak tutun geçer inşallahSlm , bugün opu yapıldı bana basit bir işlem denildi ama halen ağrım var , antibiyotik kullanmaya başladım nezaman normale dönerim acaba
Teşekkür ederim canım evet vardı belirtim karnımın altına sancılar giriyordu 5 kasımda transfer oldum 12 kasımda kahverengi lekelenmem oldu ayni gün pozitifi gördümBelirtilerin var mıydı varsa nelerdi canım? Kaçıncı gün embriyosu? Hayırlı olsun
Hayırlı olsun canım bebişin sana bakıyorEki Görüntüle 3168692 Merhaba
Canım progestan fitil alıyorsan onunla kafa karışıklığı olabilir bende de akıntı var ama progrstan fitil alıyorum sabah akşam ondan olabilir ayırt etmek zor açıkçası :/Kizlar merak ediyorum bugün transferden sonra 5gün beyaz uzayan akıntım var sizde de oldu mu normal mi yani böyle olması bugün başladı
Yok canım ben progestan iğne kullanıyorumCanım progestan fitil alıyorsan onunla kafa karışıklığı olabilir bende de akıntı var ama progrstan fitil alıyorum sabah akşam ondan olabilir ayırt etmek zor açıkçası :/
5 üzeri pozitif kabul ediliyor ama testi tekrarlayın 1 yada 2 gün umarım yükselir degerinizArkadaşlar merhaba 5. gün taze transfer oldum bugun 9. gunumdu kan testi sonucum 7.2 cikmis bilen var mi sizce ne anlama geliyor
Canım sonuç ne oldu?Benim de perşembe günü hayırlısıyla kan testinde pozitif görelim güzel değerler inşallah
Canım merhaba benim bu konuşmamızdan sonra her gece kasılmalarım devam etti muhtemelen olmayacak dedim bugun 8. Günüm (transfer tarihi 26 kasım 5. Gün çift embriyo ) kan verdim bu akşam 12.88 çıktı anlamadım bu nasıl değer pozitif mi negatif miNeden öyle yorumluyorsun ki canim.. tutunma belirtileri de olabilir.. ya da ilac etkileri ya da psikolojik de olabilir hersey.. sen rahat oll güzel düsünnn güzel olsun insallahh bu arada rahmimde kasilmalar bende hissetmistim bacaklarimi uzatinca, uykuda uzatamiyordum bacaklarimi.. ama tabi her gebelikte ayni seyler olmayabiliyor