• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

normal teste göre silik çıkması normaldir. Çok sevindim adınıza. İnşallah ben de pozitifi görebeilirim
Cok teşekkür ederim 🤗inşallah 🤲🏽bende tam sey yapmıyorum kan vermeden cok sevinmek de istemiyorum.sizin test gününüz nezaman?

Ayy harika pozitif görmen ne güzel duygu bize de nasip olur inşallah benim göğüslerim de ağrı hassasiyet yok ama dolgunluk var kasıklarımda ara ara batmalar oluyor
Inşallah canim🤲🏻 hepimize
Ilaç kullaniyormusun?

Kan sulandırıc Protestan kalça iğne folik asit bir kaçtan de hap kullanıyorum canım çok fazla ilaç var aslında kullandığım 10 tane ilaç var düzenli olarak kullanıyorum
Bende cok ilaç kulaniyorum estrofem 3er tane sabah aksam,lutinus fitil 2er sabah aksam,prograf hap sabah aksam,prolutex igne,oksapar,coraspirin ve vitaminler🤦‍♀️hakkımızda hayırlısı...emeklerimizi bosa çıkarma YaRabb'im🤲🏻🤲🏻🤲🏻

merhaba ben ilk tüp bebek tedavisinde malesef olumsuz sonuç aldım. Doktorun söylediği ilaçları saati saatine uygula stres yapmamaya çalış faydalı besinler tüket dua et sonuç negatif olursa elde değil biliyorum ama üzülme inşallah olumlu sonuçlar alırsın :)
Merhabalar troidim yavaş çalışıyor ve polikistik var bende bu yüzden çocuk sahibi olamadık😔 ilk kez tüp bebek tedavisine başladık embriyom donduruldu 5 kasımda transferim gerçekleşecek. Tecrübeli olanlar nelere dikkat etmeliyim benimle paylaşır misiniz. Aynı anda transfer olacak başka kişiler varsa da bu süreçte birlikte konuşarak birbirimize destek olarak i

Bende cok ilaç kulaniyorum estrofem 3er tane sabah aksam,lutinus fitil 2er sabah aksam,prograf hap sabah aksam,prolutex igne,oksapar,coraspirin ve vitaminler🤦‍♀️hakkımızda hayırlısı...emeklerimizi bosa çıkarma YaRabb'im🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım aynılarını bende kullanıyorum ilkten korktum bu kadar ilaç normal mi diye 😅

Merhaba kizlar hizla topige ani giris yapanlardanim benim de transferim yarin olucak kismetse , taze embriyo transferi olcak.. güzel haberlerle senleniriz insallah her birimiz aminn 🤲🏼🤲🏼🥰
Merhabalar canım hoşgeldin Amin inşallah yüce Allah'ım hayırlısı ile bizlere pozitif sonuçlar almayı nasip eder

Canım hayırlı olsun transferin inşallah bebişin seninledir ona inan yeter 🙏🏻🌸
Teşekkür ederim canım inşallah dua ediyorum kendime isteyen herkese sağ kasığımda bicak saplanıyor gibi ağrı vardı bugün sadece bel agrisi ve adet ağrısı oluyor inşallah herşey yolundadır

Teşekkür ederim canım inşallah dua ediyorum kendime isteyen herkese sağ kasığımda bacak saplanıyor gibi ağrı vardı bugün sadece bel agrisi ve adet ağrısı oluyor inşallah herşey yolundadır
Canım benim 4. Günüm de kaşık ve bel ağrılarım vardı ve akşam aşırı bir baş ağrım oldu merak etme onlar ufak belirtiler de olabilir psikolojik de olabilir sen sadece inan bebeğinin sana tutunduğuna hep öyle hisset 🙏🏻

Canım benim 4. Günüm de kaşık ve bel ağrılarım vardı ve akşam aşırı bir baş ağrım oldu merak etme onlar ufak belirtiler de olabilir psikolojik de olabilir sen sadece inan bebeğinin sana tutunduğuna hep öyle hisset 🙏🏻
Hamile oldun mu canım dediğin gibi öyle hissetmeye çalışıyorum dokunuyorum hafif dua ederek seviyorum oradaymış gibi

Hamile oldun mu canım dediğin gibi öyle hissetmeye çalışıyorum dokunuyorum hafif dua ederek seviyorum oradaymış gibi
Canım benim bugün 8.günüm Allah’a şükürler olsun kan testine kadar bekleyecektim ama forum o kadar okuyunca genel de çoğunluk 7.8. Günde evde erken gebelik ile öğrenmiş dedim ne kaybederim ben de yapayım bu sabah pozitif gördüm 2. Çizgiyi (5.gün tek transfer embriyosu) 1 Aralık kanda test günümü bekliyorum şimdi rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu yaşatsın dua ediyorum 🙏🏻🌸🥰

Canım benim bugün 8.günüm Allah’a şükürler olsun kan testine kadar bekleyecektim ama forum o kadar okuyunca genel de çoğunluk 7.8. Günde evde erken gebelik ile öğrenmiş dedim ne kaybederim ben de yapayım bu sabah pozitif gördüm 2. Çizgiyi (5.gün tek transfer embriyosu) 1 Aralık kanda test günümü bekliyorum şimdi rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu yaşatsın dua ediyorum 🙏🏻🌸🥰
😍😍Ya çok sevindim Allah devamını getirsin inşallah darısı da bana inşallah bende öğrenirim pozitif olduğunu beraber dogururuz artık ☺️😍

Allah hayırlı etsin, sağlıkla ilerlesin inşallah :KK200:

Back