• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Maalesef dun kaybettik yogun bi kanamayla pihti olarak dustu bebegim cok yorgunum hem bedenen hem ruhen sizede gecmis olsun Rabbim yureklerimize sukunet versin ins
Canım çok geçmiş olsun bizde negatif haberini aldık hemde kaç defa içimde bir sızı ve yorgunluk çok zor Rabbim yardımcımız olsun sizin kaçıncı denemenizdi

Canım çok geçmiş olsun bizde negatif haberini aldık hemde kaç defa içimde bir sızı ve yorgunluk çok zor Rabbim yardımcımız olsun sizin kaçıncı denemenizdi
Cok sagolun amin insallah ucuncu denemeydi birinci tutmadi ikinci ikizdi 14.haftada dustuler buda ucuncuydu gercekten cok yipratici bi surec Rabbim kolaylastirsin ne diyim bilemiyorum

Kızlar transferin 7. Günündeyim ama hiçbir belirtim yok böyle olan var mı gaz var onun dışımda hiçbir şey yok 5. Gün test yaptım negatif çıkmıştı
Belirtisiz hamile kalan çok kişi gördüm forumlarda. Zaten belirtilerin çoğu da ya ilaçlardan ya psikolojik. 5.gün erken olduğu için çıkmamış olabilir. Inşallah bebeğin seninledir

Kızlar transferin 7. Günündeyim ama hiçbir belirtim yok böyle olan var mı gaz var onun dışımda hiçbir şey yok 5. Gün test yaptım negatif çıkmıştı
Canm benim transferim dün oldu fakat ilk tedavimden 1 oğlum var pozitif tecrübemden şunu söyleyebilirim hiçbir belirtim olmadı beta hcg değerim belli bir seviyeye gelmeden de hiçbişey hissetmedim içini rahat tut umarım bebeğin sesinledir❤️

Canm benim transferim dün oldu fakat ilk tedavimden 1 oğlum var pozitif tecrübemden şunu söyleyebilirim hiçbir belirtim olmadı beta hcg değerim belli bir seviyeye gelmeden de hiçbişey hissetmedim içini rahat tut umarım bebeğin sesinledir❤️
Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi elimde bir sürü test var yapıcam sanırım herkes 7. Günde bir şeyler görmüş

Test yapmamak için zor tutuyorum kendimi elimde bir sürü test var yapıcam sanırım herkes 7. Günde bir şeyler görmüş
Bende test çok yapan birisiyim 5.günden itibaren yapmıştım ve pozitiftim ama herkesin süreci aynı olmuyor benim 10.gün değerim 45o çıkmıştı ama 30 40 çıkıp sağlıklı devam eden çok kişi var o yüzden negatif olursa karamsar olmayın bende birsürü test aldım şimdiden 🙈

Bende test çok yapan birisiyim 5.günden itibaren yapmıştım ve pozitiftim ama herkesin süreci aynı olmuyor benim 10.gün değerim 45o çıkmıştı ama 30 40 çıkıp sağlıklı devam eden çok kişi var o yüzden negatif olursa karamsar olmayın bende birsürü test aldım şimdiden 🙈
Negatif çıktı yapacak bir şey yok artık ağlayamıyorum bile

İlk denememdi daha önce normal yolla düşük yapmıştım 7 ay önce ondan beri hamile kalamıyorum herkese soruyorum kimse yardımcı olmuyor burda düşük yaptıktan sonra tüp bebekle hamile kalan var mı diye
En azından hamile kalabiliyorsun canım, inşallah tekrar kalırsın. Histeroskopi oldun mu? 3 düşüğü olan arkadaş vardı, rahimde perde varmış meğer

En azından hamile kalabiliyorsun canım, inşallah tekrar kalırsın. Histeroskopi oldun mu? 3 düşüğü olan arkadaş vardı, rahimde perde varmış meğer
9 ay önce olmuştum ondan sonra hamile kaldım şimdi kürtajdan dolayı rahimde bir şey olabilir dedi doktor negatif olursa histeroskopi yapıcak

Hoşgeldin hayırlısı olsun.🙂
Merak edip idrar testi yapmadın mi hiç
Bu yorumu yazdiktan 1 gün sonra evde test yaptım ve iki çizgiyi gördüm hemen hastaneye kostum kan testi icin 108 çıktı değerim çok şükür şuan 5 haftalik hamileyim keseyi gördük perşembe günü de Allah izin verirse kalp atışını duyacağız 🥰

Back