- Konu Sahibi Hayallrmvar
-
Aminnn inşallah canımYa çok sevindim Allah devamını getirsin inşallah darısı da bana inşallah bende öğrenirim pozitif olduğunu beraber dogururuz artık
Aminnn inşallah canımAllah hayırlı etsin, sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım kusura bakma yeni katıldım,Bugün 4. Gün daha test yapmadım ki test günüm 07.12 tabi dayanabilir miyim bilmiyorum o zaman a kadar )
Merhaba aynı gün olmuşuz transfer 1 benimde kan testi günüm acaba belirti felan oldumu sizdeCanım benim bugün 8.günüm Allah’a şükürler olsun kan testine kadar bekleyecektim ama forum o kadar okuyunca genel de çoğunluk 7.8. Günde evde erken gebelik ile öğrenmiş dedim ne kaybederim ben de yapayım bu sabah pozitif gördüm 2. Çizgiyi (5.gün tek transfer embriyosu) 1 Aralık kanda test günümü bekliyorum şimdi rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu yaşatsın dua ediyorum
Canım belirti mi psikolojik hissettim mi bilmiyorum ama ben de transferin 2. Günün den itibaren inanılmaz bir gazım başladı, geceleri ateş basması gündüzleri de ayaklarım buz tuttu, 3. Günü bel ağrım ve kasık ağrım eklendi, 4. Günü kasık, bel ağrılarım baş ağrım başladı, 6. Günüm sivilcem 2 tane çenede çıktı kaşık bel ağrım ayak soğukluğum gece ateş basması devam etti, 7. Günüm midem yandı sabah mide bulantım çok hafif oldu kasıklarımdaki ağrı ve batmalar derinleşti daha derinden hissettim iğne batar gibi ama göğüslerim de hiçbir değişiklik yok bugün de 8.günümMerhaba aynı gün olmuşuz transfer 1 benimde kan testi günüm acaba belirti felan oldumu sizde
Bende transferin 5 günü sol bacağım agriyodu ara ara sonra sağ bacağım da başladı baş ağrısı bende de var ara sıra da kasıklarımda oluyorCanım belirti mi psikolojik hissettim mi bilmiyorum ama ben de transferin 2. Günün den itibaren inanılmaz bir gazım başladı, geceleri ateş basması gündüzleri de ayaklarım buz tuttu, 3. Günü bel ağrım ve kasık ağrım eklendi, 4. Günü kasık, bel ağrılarım baş ağrım başladı, 6. Günüm sivilcem 2 tane çenede çıktı kaşık bel ağrım ayak soğukluğum gece ateş basması devam etti, 7. Günüm midem yandı sabah mide bulantım çok hafif oldu kasıklarımdaki ağrı ve batmalar derinleşti daha derinden hissettim iğne batar gibi ama göğüslerim de hiçbir değişiklik yok bugün de 8.günüm
İnşallah bebişin seninledirBende transferin 5 günü sol bacağım agriyodu ara ara sonra sağ bacağım da başladı baş ağrısı bende de var ara sıra da kasıklarımda oluyor
Canım kusura bakma yeni katıldım,
Okuduğumda yazdığım aynı olmuyor, rabbim hayırlı olanı nasip etsin. Bende transfer için bekliyorum 4aa embriyo dondurmuş
Canım benim bugün 8.günüm Allah’a şükürler olsun kan testine kadar bekleyecektim ama forum o kadar okuyunca genel de çoğunluk 7.8. Günde evde erken gebelik ile öğrenmiş dedim ne kaybederim ben de yapayım bu sabah pozitif gördüm 2. Çizgiyi (5.gün tek transfer embriyosu) 1 Aralık kanda test günümü bekliyorum şimdi rabbim isteyen herkese hepinize bu duyguyu yaşatsın dua ediyorum
hadi hayırlısı olsun canım,Ben de bebeleri aldim geldim yaniniza2 tane aa kalitede embriyo transferi oldu. Doktorum 1de cok israr etti, ben 2ye niyetlendigim icin kararimi degistirmek istemedim.. ama aklima da takilmadi degil. Insallah cogul gebelik olmaz dedi cok emin konustu.. allah bilir ama.. herseyin hayirlisi hepimiz icin
Amin canim insallahh hayirlisiylahadi hayırlısı olsun canım,
sımsıkı tutunsun
Yerlesme kanamasi olmasi büyük ihtimal canim hadi insallahMerhaba ben de 21 kasımda transfer oldum .Bugün 8.günüm ve kahve lekelenme başladı .Sizde de böyle bişey oldu mu ?
Bu arada inşallah kanda da güzel pozitif haberleri alırsınız
Canım ben de lekelenme olmadı sadece transferimin 2. Günü kahverengi leke geldi çok silik o kadar daha bir yerleşme kanamadı ya da lekelenmek yokMerhaba ben de 21 kasımda transfer oldum .Bugün 8.günüm ve kahve lekelenme başladı .Sizde de böyle bişey oldu mu ?
Bu arada inşallah kanda da güzel pozitif haberleri alırsınız
İnşallah inşallahYerlesme kanamasi olmasi büyük ihtimal canim hadi insallah
Test günüm cuma ,o güne kadar beklicem bakalımCanım ben de lekelenme olmadı sadece transferimin 2. Günü kahverengi leke geldi çok silik o kadar daha bir yerleşme kanamadı ya da lekelenmek yok
Benim de perşembe günü hayırlısıyla kan testinde pozitif görelim güzel değerler inşallahTest günüm cuma ,o güne kadar beklicem bakalım
Kızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyorYaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde o
Neden öyle yorumluyorsun ki canim.. tutunma belirtileri de olabilir.. ya da ilac etkileri ya da psikolojik de olabilir hersey.. sen rahat oll güzel düsünnn güzel olsun insallahhHanımlar sağlıklı günler dilerim çok telaşlandım kime soracağımı bilemedim belki basına gelmiş arkadaşlarım vardırben 26 kasım cumartesi transfer oldum (2.transferim) 27 kasım ı 28 e bağlayan gece yani pazar gecesi sabaha kadar bel agrısı cektim resmen uykudan uyandırdı dün gece ise yani 28 i 29 a bağlayan gece de sabaha kadar vücudumda kasılmalar oldu vücudum rahmim sabaha kadar kasıldı bi önceki transferimde hiç böyle şeyler yaşamadım negatif le sonuçlandı ama bu sefer ki belirtileri tutulma olarak değilde tutulmama olarak yorumladım basına gelen pozitif sonuç alan birileri oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?