Kasım 2022 ayında tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba aynı gün olmuşuz transfer 1 benimde kan testi günüm acaba belirti felan oldumu sizde

Merhaba aynı gün olmuşuz transfer 1 benimde kan testi günüm acaba belirti felan oldumu sizde
Canım belirti mi psikolojik hissettim mi bilmiyorum ama ben de transferin 2. Günün den itibaren inanılmaz bir gazım başladı, geceleri ateş basması gündüzleri de ayaklarım buz tuttu, 3. Günü bel ağrım ve kasık ağrım eklendi, 4. Günü kasık, bel ağrılarım baş ağrım başladı, 6. Günüm sivilcem 2 tane çenede çıktı kaşık bel ağrım ayak soğukluğum gece ateş basması devam etti, 7. Günüm midem yandı sabah mide bulantım çok hafif oldu kasıklarımdaki ağrı ve batmalar derinleşti daha derinden hissettim iğne batar gibi ama göğüslerim de hiçbir değişiklik yok bugün de 8.günüm

Bende transferin 5 günü sol bacağım agriyodu ara ara sonra sağ bacağım da başladı baş ağrısı bende de var ara sıra da kasıklarımda oluyor

Ben de bebeleri aldim geldim yaniniza 2 tane aa kalitede embriyo transferi oldu. Doktorum 1de cok israr etti, ben 2ye niyetlendigim icin kararimi degistirmek istemedim.. ama aklima da takilmadi degil. Insallah cogul gebelik olmaz dedi cok emin konustu.. allah bilir ama.. herseyin hayirlisi hepimiz icin

Merhaba ben de 21 kasımda transfer oldum .Bugün 8.günüm ve kahve lekelenme başladı .Sizde de böyle bişey oldu mu ?
Bu arada inşallah kanda da güzel pozitif haberleri alırsınız

hadi hayırlısı olsun canım,
sımsıkı tutunsun

Merhaba ben de 21 kasımda transfer oldum .Bugün 8.günüm ve kahve lekelenme başladı .Sizde de böyle bişey oldu mu ?
Yerlesme kanamasi olmasi büyük ihtimal canim hadi insallah

Canım ben de lekelenme olmadı sadece transferimin 2. Günü kahverengi leke geldi çok silik o kadar daha bir yerleşme kanamadı ya da lekelenmek yok

Hanımlar sağlıklı günler dilerim çok telaşlandım kime soracağımı bilemedim belki basına gelmiş arkadaşlarım vardır ben 26 kasım cumartesi transfer oldum (2.transferim) 27 kasım ı 28 e bağlayan gece yani pazar gecesi sabaha kadar bel agrısı cektim resmen uykudan uyandırdı dün gece ise yani 28 i 29 a bağlayan gece de sabaha kadar vücudumda kasılmalar oldu vücudum rahmim sabaha kadar kasıldı bi önceki transferimde hiç böyle şeyler yaşamadım negatif le sonuçlandı ama bu sefer ki belirtileri tutulma olarak değilde tutulmama olarak yorumladım basına gelen pozitif sonuç alan birileri oldu mu

Neden öyle yorumluyorsun ki canim.. tutunma belirtileri de olabilir.. ya da ilac etkileri ya da psikolojik de olabilir hersey.. sen rahat oll güzel düsünnn güzel olsun insallahh bu arada rahmimde kasilmalar bende hissetmistim bacaklarimi uzatinca, uykuda uzatamiyordum bacaklarimi.. ama tabi her gebelikte ayni seyler olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…