Sendemi olmadın daha benimki de can çekişiyor bugün yarın olurum kesinBenm de çok umudurm kalmadı ekimde adetim başlamadı ama 1 2 güne olurumbat 17 kasım
Hayırlı olsun topiğin kuzum, şans getirsinKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
İSİM BAT SONUÇ H a s s a 2 KASIM @Mavissss1 4 KASIM @tgceeee 8 KASIM @misscheekbone 8 KASIM @Manoly34 9 KASIM @dk-ck 10 KASIM Z Zennep 11 KASIM @Fatma mehdi 12 KASIM @Sadglozgrr 17 KASIM @Gokce6792 17 KASIM
Inşallah canim benim bende önumuzdeki haftayı bekliyorum..Gerçi bi ihtimal bu ay olursa Kasım ayı bebişlerinin içine girecekHayırlı olsun topiğin kuzum, şans getirsininşallah ekimden elenmem, elenirsem koşarak geleceğim
Hemen listeye aliyorum insallah önumuzdeki ay güzel haberleri alicaz hep birlikteBenim de bat 10 Kasım ekimden elendim olmadi
Kuzu ama sen gebeliğe hazırlık kısmında açmamışsın başlığı, oyüzden zor bulunuyorInşallah canim benim bende önumuzdeki haftayı bekliyorum..Gerçi bi ihtimal bu ay olursa Kasım ayı bebişlerinin içine girecekEkimden 1 haftalık Kasımdan 3 Haftalik olacak o yuzden Kasım bebişi olarak sayacam tabi olursa
Taşıma yönetemini bilmiyorumKuzu ama sen gebeliğe hazırlık kısmında açmamışsın başlığı, oyüzden zor bulunuyor
Ne güzel İnşallah Rabbim bekletmesin kimseyiGünaydın kızlarşu erken gebelik belirtileri ile regl olma belirtilerinin aynı olmasını napıcaz peki. Ay hamilemiyim acaba dıye dusunmekten kendimi alamıyorum nasipse bu ikinci olacak ama ilki gibi heyecanlıyım kasmicam ne zaman olursa artık dıye basladım ama gene kendimi burada buldum
Aynen öyle. İsteyen herkese aratmadan nasip etsin RabbimNe güzel İnşallah Rabbim bekletmesin kimseyiYapacak birşey yok en azından burda biraz rahatlıyoruz ya
Bende bir senelik evliyim bu ay 4.ay olacak geçen ay ovulasyon testim kalmadığı için değerlendiremedikAynen öyle. İsteyen herkese aratmadan nasip etsin Rabbim
Eşim diyor gene başladın forumlarda takılmayailkinde de boyleydim. E sonra bebek vs derken pek fırsat olmuyordu. Smd rahata erdik gene kaşınıyoruz hahah
Elenmemek duasıyla bebişimEvet bende ekimdeyim elenirsem buraya ışınlanırım direk
İnşallah duam hep o ama zaman geldikce korkuyor insanElenmemek duasıyla bebişim
Ovulasyon testiyle hiç ugrasmamstm ılkındede yaBende bir senelik evliyim bu ay 4.ay olacak geçen ay ovulasyon testim kalmadığı için değerlendiremedikyani uğraşmadık bakalım bu ay nasıl olacak nasip umudum yok ama
Elenirsek önümüzdeki ay aynıyızTopikteki her anne adayına Allahtan hayırlı evlat ve sağlıklı gebelik duasıylaİnşallah ekimden elenmem İnşallah Elenirsem de bat 25 Kasım
YaaaOvulasyon testiyle hiç ugrasmamstm ılkındede yaüşenmiştim dr um regl bıtımınden bır sonraki regl gunune kadar gun asırı ılıskı olacak demstı. O ay oyle denedm nasip oldu 4. ay da hamile oldgmu ogrenmstm. Bakalm bu sefer ne olur ne zaman olur gebelik güzel şey zor gecsede bi zaman sonra özleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?