- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinYaaa bakalım İnşallah ben çalıştığım için kullanıyorum İnşallah yardımcı olur ovulasyon testler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinYaaa bakalım İnşallah ben çalıştığım için kullanıyorum İnşallah yardımcı olur ovulasyon testler
Diyosunn ben şimdi 28 ekim bekliyorum bakalım şimdi de tam yumurtlama haftam 2 gündür pik görüyorumElenirsek önümüzdeki ay aynıyız
Amin cümlemizinİnşallah canım Allah gönlüne göre versin
10 Kasımdakileri merak ediyorum nedense insallah hepinizin güzel haberlerini alırızKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
İSİM BAT SONUÇ H a s s a 2 KASIM @Mavissss1 4 KASIM @tgceeee 8 KASIM @misscheekbone 8 KASIM @Manoly34 9 KASIM @dk-ck 10 KASIM E Esen6363 10 KASIM -- Blabla -- 10 KASIM @Zennep 11 KASIM @Fatma mehdi 12 KASIM @yeshll 13 KASIM @Sadglozgrr 17 KASIM @Gokce6792 17 KASIM kivircikkuala 25 KASIM Mavigrill 25 KASIM
Bugunu degerlendirin doktorun bana demesine göre senin şuan 15 17 19 20 muhakkak bu tarihlerde deneyin üst üste denk gelmesin. Bizimde 9 11 13 15 değerlendirme günümüzdüDiyosunn ben şimdi 28 ekim bekliyorum bakalım şimdi de tam yumurtlama haftam 2 gündür pik görüyorum
Kalpliler değerlendirme günlerim o zaman şimdi bir gün ara vereyimBugunu degerlendirin doktorun bana demesine göre senin şuan 15 17 19 20 muhakkak bu tarihlerde deneyin üst üste denk gelmesin. Bizimde 9 11 13 15 değerlendirme günümüzdü
Uygulama ne guzelmiş adı ne canımKalpliler değerlendirme günlerim o zaman şimdi bir gün ara vereyim
Apple store uygulamasıUygulama ne guzelmiş adı ne canım
Apple store ise takvimimden devamApple store uygulaması
P.C.
Play store de var olması lazım kuzumApple store ise takvimimden devam
Bi bakaym canmPlay store de var olması lazım kuzum
İnşallah cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Bi kızım var 12 yaşında ikinciyi istiyoruz iki düşügum oldu artık İnşallah bu sefer olurHemen listeye aliyorum insallah önumuzdeki ay güzel haberleri alicaz hep birlikte
Selizaycim hamilelik nasil gidiyor gittin mi sonrasında doktoraKasım herkese güzel haberler getirsin inşallah, şuraya uğur öpücüğümü de bırakayım
Gittim bugün canım, maalesef kalp atışı duyamadık. Büyük ihtimalle sağlıklı değil gebelik. Hayırlısı olsun yapacak bir şey yok, nasip.Selizaycim hamilelik nasil gidiyor gittin mi sonrasında doktora
Belki henüz erkendir canim son adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor bazen doktor mu sağlıklı gebelik dedi kötüye yormak istemiyorum ama tabi ki en hayırlısı nasılsa o olsun hakkınız daGittim bugün canım, maalesef kalp atışı duyamadık. Büyük ihtimalle sağlıklı değil gebelik. Hayırlısı olsun yapacak bir şey yok, nasip.
Geç döllenme ihtimali yok canım yine de çok umutlanmadan inşallah duyulur diyorum. Haftaya tekrar bakıp karar vereceğizBelki henüz erkendir canim son adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor bazen doktor mu sağlıklı gebelik dedi kötüye yormak istemiyorum ama tabi ki en hayırlısı nasılsa o olsun hakkınız da
Beta değerin kaçtı canım?Gittim bugün canım, maalesef kalp atışı duyamadık. Büyük ihtimalle sağlıklı değil gebelik. Hayırlısı olsun yapacak bir şey yok, nasip.