- 29 Ocak 2020
- 663
- 665
Teşekkürler7 kasım ile 11 kasım arası değerlendir bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler7 kasım ile 11 kasım arası değerlendir bence
30-31 gün sürüyo geçen ayki 23ünde oldu. Ondan önceki ay 24-25inde.
Değerlendirdim inşaallah rabbim yüzeme gülerYumurtlayablrsn tabi ki bazı aylar 2 yumurtlama mümkün hele ki yumurta akı kıvamında akıntı yumurtlama belirtisi bnce değerlendirin mutlaka
Amin amin inşaallah inşaallah aminKizlar ayın henüz 5 i 11 kişi pozitif görmüş maşallah tüm tablo pozitif görsün cuma gecesi hürmetine
Saol canim bende alayım o zamanHayir canim doktor yazmasınagerek yok. Kendin alabilirsin eczaneden dr. MFK yöntemi için onerdigi seyleri 3 ay kullanma tavsiyesi veriyor kuzum.
Hayırlısı olsun canım hakkında insAllah güzel haberleini alırızBat bitti benim yarın kan verme günüm aşılama aldım da sonuç ne oluyor bakalım.
Teşekkürler kullanmistim daha önceleri o testlerden.uygulamadan emin olamıyorum simdiye kadar da olmadi bi danismak istedim akısına birakmistim bi süredirEki Görüntüle 2946060
23 ekimde olduysan tahmini 16 gün ekle üstüne regl tarihinin başından 7-8 kasım olabilir. Bende flo uygulaması var onu kullan istersen orda döngülerini giriyosun sana yumurtlama zamanlarını gösteriyo ama bendem tavsiye trendyoldan ovuluyasyon tesleri kulan. Onlar daha iyi net zamanı gösteriyo
Aldım kuzum dün akşam bende 11.5 TL yeKuzum bunu canlı yayında soran çok oldu. Ama bunu alın demiyorum dedi. Herhangi bir d vit olur dedi. Fark etmiyor yani. Sen eczaneye git d vitamin alicam damla dersen veriyorlar zaten. Bende 11.5 aldım kuzum.
Rica ederim canım ne demek. Hemen tam teşekküllü başla bakalım MFK ya hayırlısı olsun İnşaAllah hepimiz için.Saol canim bende alayım o zaman
Çok iyi canım dilerim güzel sonuçlar alırız hepimiz. Hakkımızda hayırlısı olsun.Aldım kuzum dün akşam bende 11.5 TL ye
Canım Arkadaşım nasılsın. Doktor ne diyor durumun için. Kendini iyi hissetmene sevindim. Dahada iyi olacaksın allah'ın izni ile canım benim. Dualarımızdasın.Hala hastanedeyim canım, kendimi iyi hissediyorum ama içerde neler oluyor bitiyor bilmiyorum
Bugün doktora gidicem yumurta gelişimini bakcak iğne günü vericem ona göre benimde yazınArada tek sen varsın hadi inşallah o kısımda müjdeli haberle eklenirsin
Inşallah adet olurum ya 12 gun oldu gecikeli deliricem resmen canim
Ihlamur nane limon et suyuyla çorba gibi şeyleri dene belirsizse ilaç alma derim geçmiş olsunGençler ben çok fena hasta oldum ya. Burun akıntısı kulak tıkanıklığı halsizlik var ve hiç uyanık gibi değilim. Ne önerirsiniz? Aferin tylolhot falan içsem mi içmesem mi bilemedim. Durur durur tutacağı olur. Sıkıntı olmasın
Canim regl e kaç gün var ilaç icemesende ıhlamur falan içebilirsin öyle dene istersenGençler ben çok fena hasta oldum ya. Burun akıntısı kulak tıkanıklığı halsizlik var ve hiç uyanık gibi değilim. Ne önerirsiniz? Aferin tylolhot falan içsem mi içmesem mi bilemedim. Durur durur tutacağı olur. Sıkıntı olmasın
Gençler ben çok fena hasta oldum ya. Burun akıntısı kulak tıkanıklığı halsizlik var ve hiç uyanık gibi değilim. Ne önerirsiniz? Aferin tylolhot falan içsem mi içmesem mi bilemedim. Durur durur tutacağı olur. Sıkıntı olmasın