Canım ben hiç kullanmadımKizlar tarlusal kullandinizmi kaç gün sonra regl gelir bakarken kullanmıştım 1 kere ama hatırlamıyorum yaaaA R Y A @yeshll
Yusra-61 canim prolaktin 18 olmus sence soğandan mi en son 48 du ama reglim 10 gundur gelmiyo @Gizemsu07 canim bende prowomen aldım yarın gelicek başlıcam sende olumlu etki falan yaptımi
Benim soruma da cevap verdi sağolsun o kadar takipçinin içinde inşallah işe yararbaktım şimdi canım şaşırdım bu doktoru ben sürekli tiktok da görüyordum bebekle ilgili sorulara cevap veriyordu ama hiç merak edip bakmamıştım
Bende gidicem o gün konuşulan valla bilmiyorum ki ya anlamadim bise belki yumurta dondurma yaparlar zaten aralık ayını bulcam gecikmeler ise yarar belki :) bide ameliyat sonrası nezaman ilişki olur acep
denemek isterim şimdi benim adetin 7. gün yok gibi bişey .işleme temizlendikten birgün sonra bı başlanmalı. ben genelde adetim bittiği günün akşaımı temizlenir söylemesi ayıptır adam beni bekler :) iş olurBenim soruma da cevap verdi sağolsun o kadar takipçinin içinde inşallah işe yarar
canım sizde eşinde hareket sorunu vardı sanırım sende de varmıydı bişey. doktor yumurta geliştirmek için ne verdi.aşılama yaptırıryorum, yarın kontrolum var
Bende eger bu ay olmazsa mfk yontemini kullanmayi dusunuyorum pkoluyum bu aradaKızlar ben bu ay mfk yöntemini deneyeceğim sizin hamile kalmak için yaptığınız özel birşey var mı merak ettim.
Evet canım ikeri hız sorunu var. Bende bişey yok, klomen verdi beş gün şimdi yarın sanırım son kontrolüm olur artık aşılama gününü soylerler diye düşünüyorumcanım sizde eşinde hareket sorunu vardı sanırım sende de varmıydı bişey. doktor yumurta geliştirmek için ne verdi.
Neyse yinede hayırlısı olsun hakkında. Ilişki konusunda fikrim yok hiç bilen vardır varsa yaptıran konuştuğun ona sorman iyi olur kuzum
[/QUOTE
Artık haftaya öğrenirim herşeyi canim hakkımızda hayırlısı geç olsun güç olmasin
Ben 1 gün beklerimdenemek isterim şimdi benim adetin 7. gün yok gibi bişey .işleme temizlendikten birgün sonra bı başlanmalı. ben genelde adetim bittiği günün akşaımı temizlenir söylemesi ayıptır adam beni bekler :) iş olur
Yok canım benim de BAT 10 kasım bugün hafiften memelerde dolgunluk olmaya başladı onun dışında bir şey yok10 kasımcılar bol bol gazınız var mıpsikolejim cok bozuk idare ediverin 10 kasımda gelecektim kendimi oyle şaapmıştım dayanamadim geldim
İnşallah olur da gerek kalmaz bende kimyasal gebelik geçirdim Eylül ayında inşallah işe yarar bu ayBende eger bu ay olmazsa mfk yontemini kullanmayi dusunuyorum pkoluyum bu arada
Bence yaşınıZ gençse amh düşük değilse dert etmeyin zamanla stres azalınca oluyor. Tüp bebek sayfalarında gördüğüm hep öyle.. çoğu kendiliğinden gebe kalmış oluyor. Siz kendinizi rahat bırakın zamanla düzelecektir. Kadın doğum doktoru ile yumurta gelişimini takip ediyorsunuzdur zaten.. Aşılama da iğnelerBizde hareket sorunu var canım. Bende de ilaç almazsam yumurtam çok geç gelişiyor geç yumurtlama yani yeteri kadar büyümüyor ilaçla düzenli olarak aynı zaman diliminde yumurtluyorum. Eşimin değerleri epey düzeldi geçen ay. Bu ay denedik ama yine olmadı maalesef henüz adetim sökülmedi ama sabah test yaptım yine tek çizgi
kuzu bence aşılamaya değmez.. Direk tüp bebek olarak planını yap. Ama koç un tüp bebekte iyi olmadığını okumuştum. Zihnini rahatlat kendine 1-2 ay merkez bulma sürece hazırlamak için vakit ver. Zaten tüp bebeğe geçince herşey hızlı ilerliyor.. Yaşımız genç tutma ihtimali yüksek oluyorMerhabalar kızlar
Doktora gittim, geldim
Regl olduğum için vajinal muayene istemedim
Ultrasonla baktı, yumurtalıklarda suan bi sıkıntı görünmüyor dedi
Eşimin ve benim yapılan tüm testlerini götürdüm
Hepsine baktı, bunlarda herhangi bi sıkıntı görmüyorum
Zaten çok detaylı yaptırmıssınız tüm tetkikleri dedi
Terstlerimi tekrarlamak ister mi diye sordum
Hormonlar anlık değişiyor bu bize yeni bilgiler vermez aslında, amh da bi senede 3,45 ten çok fazla aşağılara düşmemiştir diye düşünüyorum dedi
Bi işlem düşünürsek hemen o zaman bakılır hormonlara dedi
Su durumda ne yapabiliriz diye sordum
Bundan sonraki aşama tüp bebek yada aşılama dedi
Ama devlet hastanesinde 3 yıllık evlilik sartı varmıs, daha erken yapılabilmesi için ya amh ta ciddi düşüklük olması lazım veya erkekte önemli problemler olmalıymıs
Özelde düşünürsen benim fikrimce aşılama değil de direkt tüp bebek denemek daha mantıklı dedi
2 3 aşılama bi tüp bebek masrafı neredeyse dedi
Zaten sizin gibii sorun olmayan çiftlerde aşılama çok önermiyorum, genelde spermde sadece hız problemi olan hastalarda sonuç alıyoruz aşılamada diğer türlü doğal yolla gebelikten bi farkı yok ha kendiniz denemişsiniz ha aşılama denemişiz dedi
Aralık reglinde gidip ocak gibi düşünüyorum geç kalmıs olur muyum bikaç ay önemli mi sizce dedim
Bizim için suan yaptırmanla 35 e kadar yaptırmıs olmanın bi farkı yok yaş 40 üzeri olursa değişiyor tüm denge dedi
O yüzden bikaç ay bekleyebilirsin ama en öenmlisi psikolojik olarak kendini su dönemde hazırla süreç çokta kolay değil
Olumlu sonuçlanma ihtimali olduğu gibi olumsuzda olma ihtimali var, bunada hazır olmak lazım dedi
MaviSasa234 @yeshll @ayisigi-28 @ejce Papatyamveben-Mavi MaviHayallerim A R Y A Yusra-61
Neyse yinede hayırlısı olsun hakkında. Ilişki konusunda fikrim yok hiç bilen vardır varsa yaptıran konuştuğun ona sorman iyi olur kuzum
Benim eşim izmir ekol hastanesinde varikosel ameliyatı oldu geçen yıl ocakta doktorumuz 1 ay ilişki yasak demişti kaşık bölgesinde kesi olduğu için ama biz 15 gün ara vermiştikBen bırakıyorum valla ya sınır oluyorum 2 saat susuz kalamıyorum çok şu içtiğim için zorlaniyorum ama yarın baslim tekrar testim var zatenay valla napicam bilmiyorum 9 kasımda varikosel ameliyatımız var adet bitimi benim ultrosan var bu ay hızlı geçiyor ameliyat sonrası zaten ara vericez ben şimdiden değerlendirim bari
Hım tamam ya bünyeden bünyeye fark ediyo ben adet olmak için kullandım en fazla pembe akıntım oldu kimdi adeti söktürüyor ama bende de olmadıYok regl bitimi 7. Gündü sanırım saracoğlu sayfasından bakmıştım hamile kalmak için
İnşallah güzel yumurtalar gelişir canım. Size tüp bebeğe gidin direk aşılama ile uğraşmayın diyrn oldu muEvet canım ikeri hız sorunu var. Bende bişey yok, klomen verdi beş gün şimdi yarın sanırım son kontrolüm olur artık aşılama gününü soylerler diye düşünüyorum
Ne gibi kaza canım anlamadım orayıBen 1 gün beklerimkaza olmasın diye 7. Günde olur 8. Günde sana kalmış canım
Lorealin boyaları güzel beceririm dersen 6.1 falan deneyebilirsin benceElazığ'dayım canım. Ay bi ombre yaptırayım diyorum 600-700 TL istiyorlarbari evde düz boyayayım dedim
Valla kuzu aslında burda arkadas bahçeciye sormus, fulya bahçeci tüp bebek merkeziBence yaşınıZ gençse amh düşük değilse dert etmeyin zamanla stres azalınca oluyor. Tüp bebek sayfalarında gördüğüm hep öyle.. çoğu kendiliğinden gebe kalmış oluyor. Siz kendinizi rahat bırakın zamanla düzelecektir. Kadın doğum doktoru ile yumurta gelişimini takip ediyorsunuzdur zaten.. Aşılama da iğneler
kuzu bence aşılamaya değmez.. Direk tüp bebek olarak planını yap. Ama koç un tüp bebekte iyi olmadığını okumuştum. Zihnini rahatlat kendine 1-2 ay merkez bulma sürece hazırlamak için vakit ver. Zaten tüp bebeğe geçince herşey hızlı ilerliyor.. Yaşımız genç tutma ihtimali yüksek oluyorYakında beraber topik açıcaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?