Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde çok kanamam oldi bu kadar olmazdı açıkçası hormonlarımiz değişiyor olabilirAşılama sanki ağrılı yapıyor kuzum ilk gün agridan kıvrandım 3. Günde kıvramdım şükür bugun 4. Gün 2 güne biterim yeniden devam
Kaçıncı günde adet oldun canım aşılamadan sonraBenimde çok kanamam oldi bu kadar olmazdı açıkçası hormonlarımiz değişiyor olabilir
8 kasımda aşılama oldum 20 kasimda geldi 12. Gün asilamanin erken degil mi sizceeeKaçıncı günde adet oldun canım aşılamadan sonra
Bende 6kasimda oldum aşılama adet bekliyorum bende değişiyor sanırım kişiden kişiye ya . ağrılı mi geçiyor8 kasımda aşılama oldum 20 kasimda geldi 12. Gün asilamanin erken degil mi sizceee
Benim normalde dr ağrılı geçerdi yine ağrılı sadece daha fazla koyu kanamam var canimBende 6kasimda oldum aşılama adet bekliyorum bende değişiyor sanırım kişiden kişiye ya . ağrılı mi geçiyor
Benimde çok ağrılı geçer demekki aynı olacak, ikinci aşılamaya başlayacak mısınBenim normalde dr ağrılı geçerdi yine ağrılı sadece daha fazla koyu kanamam var canim
Hayir kuzum benimde oyle geldi 12. Gun genelde doktor bana 14. Gun kan ver demisti 12. Gun reglim gelmisti8 kasımda aşılama oldum 20 kasimda geldi 12. Gün asilamanin erken degil mi sizceee
Bence de erken olmuşsun selin hanım ben daha olmadım ama ara ara sancı oluyor8 kasımda aşılama oldum 20 kasimda geldi 12. Gün asilamanin erken degil mi sizceee
Ben normalde de adeti geç oluyorum o yüzden mi olamadım acabaHayir kuzum benimde oyle geldi 12. Gun genelde doktor bana 14. Gun kan ver demisti 12. Gun reglim gelmisti
Reglin ne zamandi ki benim 20 kasimdi 18 kasimda olmustum. Oda 12. Gunume denk geliyordu 2 aydir 26 gün oldu döngümBen normalde de adeti geç oluyorum o yüzden mi olamadım acaba
Benim 26 kasımda adet olmam lazım ama çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyor diye biliyorumReglin ne zamandi ki benim 20 kasimdi 18 kasimda olmustum. Oda 12. Gunume denk geliyordu 2 aydir 26 gün oldu döngüm
Fenodad diye bir vitamin verdi doktor benim eşime onu kullandıHanımlar bir şey soracağım eşleriniz de bu süreçte tedavi görüyorlar mı tedavi oluyorlardı hangi ilaçları kullanıyorlar
Sperm sayısı ve hareketliliğini artırıyor mu bu ilaç biz promenk kullandık pek faydasını göremedikFenodad diye bir vitamin verdi doktor benim eşime onu kullandı
Spermde yüzde 35 hasar vardı bunu verdi ama aşılama yapılırken sağlıklı sperm oranını söylemediler ben de sormayı unuttum yani nekadar faydası oldu bilemiyorumSperm sayısı ve hareketliliğini artırıyor mu bu ilaç biz promenk kullandık pek faydasını göremedik
Evet başlıcaz kuzum salı randevu aldim .Benimde çok ağrılı geçer demekki aynı olacak, ikinci aşılamaya başlayacak mısın
Hadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün Güler bende regl olunca doktorumla konuscam bakalım ikinci için hemen mi yaparız bir ay sonra mı . kararsızımEvet başlıcaz kuzum salı randevu aldim .
Dna hasarı yüzde 27 varikosel var. Klomen + emodex ari sütü keçi boynuzu kuruyemiş kullandı dna hasarı normal değere gerilediHanımlar bir şey soracağım eşleriniz de bu süreçte tedavi görüyorlar mı tedavi oluyorlardı hangi ilaçları kullanıyorlar