Insallah canim benim. en iyisi doktorla konuşman ama 2.denemek de fayda var gibiHadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün Güler bende regl olunca doktorumla konuscam bakalım ikinci için hemen mi yaparız bir ay sonra mı . kararsızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim benim. en iyisi doktorla konuşman ama 2.denemek de fayda var gibiHadi hayırlısı olsun inşallah bu sefer yüzün Güler bende regl olunca doktorumla konuscam bakalım ikinci için hemen mi yaparız bir ay sonra mı . kararsızım
Proxeed plus diye bir vitamin takviyesi kullanıyor eşim sperm sayısı az olduğu için. Birde keçi boynuzu kürü yapmaya başladık ikinci aşılamaya hazırlık içinHanımlar bir şey soracağım eşleriniz de bu süreçte tedavi görüyorlar mı tedavi oluyorlardı hangi ilaçları kullanıyorlar
İkinciyi bende denerim diyorum eğer ozamanda olmazsa bırakırım tedaviyi demekki vakti değilmiş derim. İnşallah en yakın zamanda kucaklarimiza alırız yavrularımızıInsallah canim benim. en iyisi doktorla konuşman ama 2.denemek de fayda var gibi
Klomen trental bide promenk kullandık fakst aşılama günü normale göre eşimin sperm değerleri kötü geldi hiç ileri hareketli sperm yoktu maalesefDna hasarı yüzde 27 varikosel var. Klomen + emodex ari sütü keçi boynuzu kuruyemiş kullandı dna hasarı normal değere geriledi
Benim eşimin değerleri normaldi zaten ama biz takviye olsun dedik keçiboynuzu kürü uyguladık son bir hafta falan oda düzenli değil bide son bikaç gün havuç yemişti hatta aşılamaya giderken de yedi öyle çıktık evden. Normalde havuç suyu çok iyi geliyo ama meyve sıkacağımız kırıldığı için yedi aşılamada değerlerde gayet güzeldi toplam hareketlilik %95 gelmişti bunların etkisi muhakkak olmuştur diye düşünüyorumHanımlar bir şey soracağım eşleriniz de bu süreçte tedavi görüyorlar mı tedavi oluyorlardı hangi ilaçları kullanıyorlar
Aynen 2. Den sonra hem ara veririm hemde doktoru degistrrimİkinciyi bende denerim diyorum eğer ozamanda olmazsa bırakırım tedaviyi demekki vakti değilmiş derim. İnşallah en yakın zamanda kucaklarimiza alırız yavrularımızı
Ürolog gordu mu eşinizi acabaKlomen trental bide promenk kullandık fakst aşılama günü normale göre eşimin sperm değerleri kötü geldi hiç ileri hareketli sperm yoktu maalesef
Evet eşim gitti doktora sonuçlar böyle olunca değiştireceğiz doktoruÜrolog gordu mu eşinizi acaba
Hayır doktorumuz irfan Mehmet sertkayaDoktorunuz kimdi acaba Ali Fuat mı
Hadi inşallah sonuçlarınız iyi çıkar yükselmiştir beta hcgBugün tekrar dan test yaptım evde vardı bir tane oda daha köyü 9 da kan vermeye gidecem inşallah yükselmiştir.degerim
Ayyy inşallah guzel haberler inşallahBugün tekrar dan test yaptım evde vardı bir tane oda daha köyü 9 da kan vermeye gidecem inşallah yükselmiştir.degerim
İnşallah Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin umarım benim de koyulaşır 2 gün daha bekleyip kan vermeyi düşünüyorumEvet gördüm inşallah seninde var dır
Bakalım ınsallah bunlara hıc gerek kalmaz canımAynen 2. Den sonra hem ara veririm hemde doktoru degistrrim