• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hanımlar bir şey soracağım eşleriniz de bu süreçte tedavi görüyorlar mı tedavi oluyorlardı hangi ilaçları kullanıyorlar
Proxeed plus diye bir vitamin takviyesi kullanıyor eşim sperm sayısı az olduğu için. Birde keçi boynuzu kürü yapmaya başladık ikinci aşılamaya hazırlık için

Insallah canim benim. 🧚‍♀️ en iyisi doktorla konuşman ama 2.denemek de fayda var gibi
İkinciyi bende denerim diyorum eğer ozamanda olmazsa bırakırım tedaviyi demekki vakti değilmiş derim🌺🤲. İnşallah en yakın zamanda kucaklarimiza alırız yavrularımızı

Dna hasarı yüzde 27 varikosel var. Klomen + emodex ari sütü keçi boynuzu kuruyemiş kullandı dna hasarı normal değere geriledi
Klomen trental bide promenk kullandık fakst aşılama günü normale göre eşimin sperm değerleri kötü geldi hiç ileri hareketli sperm yoktu maalesef

Hanımlar bir şey soracağım eşleriniz de bu süreçte tedavi görüyorlar mı tedavi oluyorlardı hangi ilaçları kullanıyorlar
Benim eşimin değerleri normaldi zaten ama biz takviye olsun dedik keçiboynuzu kürü uyguladık son bir hafta falan oda düzenli değil bide son bikaç gün havuç yemişti hatta aşılamaya giderken de yedi öyle çıktık evden. Normalde havuç suyu çok iyi geliyo ama meyve sıkacağımız kırıldığı için yedi aşılamada değerlerde gayet güzeldi toplam hareketlilik %95 gelmişti bunların etkisi muhakkak olmuştur diye düşünüyorum

Doktorunuz Ali Fuat mı acaba bende vitaleye gidiyorum aşılama için ilk aşılamam inşallah ilk ve son olur

Bugün tekrar dan test yaptım evde vardı bir tane oda daha köyü 9 da kan vermeye gidecem inşallah yükselmiştir.degerim

Eklentiler

• 20211122_073927.jpg
    20211122_073927.jpg
    174,5 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar günaydın bu sabah yeniden test yaptım 12. Günüm hayalet bir çizgi var fotoğrafta siyah beyaz göstermeye çalıştım 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 764FF429-9572-427A-AE14-AD6BD7F7A969.jpeg
    764FF429-9572-427A-AE14-AD6BD7F7A969.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 63
  • 09DDEC6E-24D9-4AA0-BAA6-5AB413871799.jpeg
    09DDEC6E-24D9-4AA0-BAA6-5AB413871799.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar bugün aşılamamın 6.günündeyim. 4.günden beri karın ağrım var. Bağırsaklarım bozulmuş gibi ağrılar çekiyorum. 3 gündür ağrı devam ediyor. Acaba aşılamadan sonra kullanmaya başladığım omega 3 ün yan etkisi olabilir mi diye düşündüm. Bağırsaklarımda hareketlilik var ama tuvalete gittiğimde bi şey yok. 3 gündür ağrı çekiyorum çok fazla dayanamıyorum artık.( bu arada kasık ağrısı değil)

Back