• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bırsey gorunuyor evet, yarın kan ver bence 13.gün çıkar ınsallah vardır
Eşimle konuştum sabah şeyde akım karıştı benim bugün normalde adet günüm ama normal yumurtlamamdan 2 gün sonra çatlatma iğnesi yapıldı 2 gün atar diye düşünüyorum o yüzden bi de hüsran olmasın diye kan vermek istemedik 🙇🏻‍♀️ Belki bugün öğlen işyerimin hemen karşısında hastane var gizli verebilirim 🤦🏻‍♀️

Eşimle konuştum sabah şeyde akım karıştı benim bugün normalde adet günüm ama normal yumurtlamamdan 2 gün sonra çatlatma iğnesi yapıldı 2 gün atar diye düşünüyorum o yüzden bi de hüsran olmasın diye kan vermek istemedik 🙇🏻‍♀️ Belki bugün öğlen işyerimin hemen karşısında hastane var gizli verebilirim 🤦🏻‍♀️
doğru canım cok kaptırmadan kan verırsın varsada yoksada en azından öğrenmiş olursun, hayırlısı olsun ınsallah

Asilamamin 10. Günü oldu kizlar, dün cok pis adet sancisi cektim, bugun arada sancı oluyor gibi oluyor sonra yok oluyor, sağ kasigima birseyler batiyor ya adet olacagim ya da bilemedim, tabi bir kac gun daha bekleyeceğim ben test felan yapmayi düşünmüyorum şu an

Adet olacagina dair bir agri sanci var miydi canım
İlk 7 gün aşırı sancım vardı 8. Gün ovülasyon testi yapmıştım iğne etkisi geçmişti sonra böyle arada bir sancı girmeye başladı Adet olcak gibi değilde hafif bir ağrı var bacağımı sıkıştırdığımda falan ani acı giriyo dün çorap giyerken farkettim

İlk 7 gün aşırı sancım vardı 8. Gün ovülasyon testi yapmıştım iğne etkisi geçmişti sonra böyle arada bir sancı girmeye başladı Adet olcak gibi değilde hafif bir ağrı var bacağımı sıkıştırdığımda falan ani acı giriyo dün çorap giyerken farkettim
Ayy inşallah guzel haberler olsun canim

Amin canım bugün gizlice kan vermeyi düşünüyorum öğlen bakalım becerebilirsem haber veririm size de 🙇🏻‍♀️ İnşallah senin de güzel haberlerini alırız bence bu belirti herkesde değişiyor
Ay ver gizlice kan merakla bekliyor olacagiz, benim şimdi ağrım yok mesela sadeve başından beri hep kalça üstü etrafinda hafif yanma var ama az çok az, ayyy inşallah sonu guzel olur bekleyenler

Kızlar benim asilamam iptal oldu bu ay yumurtam 8 mlde kalmış buyumemis artık döngü günüm bittiği için iptal oldu diğer ay daha yüksek doz ilaçla tekrar başlayalım dediler 😔

Kızlar benim asilamam iptal oldu bu ay yumurtam 8 mlde kalmış buyumemis artık döngü günüm bittiği için iptal oldu diğer ay daha yüksek doz ilaçla tekrar başlayalım dediler 😔

Olsun canim vardir bundada hayirlisi onumuzdeki ay takviyeler alırsın bolca🤲🤲🤲

neyse kuzum sağlığın yerinde olsun, yumurtalar sende, bu ay dinlen, iyi beslen kendini güçlendir,sonraki aya bomba gibi giriş yap kuzum

Hayırlısı olsun canım uzulme bundada vardır bır hayır onumuzdekı ay belkı de cok daha güzel olacak senin için

Back